|
![]() |
#3841 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Nek se nađe opet https://www.hardwareluxx.de/communit...e-1155146.html Kod asrocka mi se sviđa što bi trebao imati offset i manualnu voltažu, dok kod b350 asusica samo offset (još provjerim). No kod as rocka se bojim tradicionalno malo jačeg vdropa. Što se tiče komponenata na as rockici ovaj IR35201 je navodno kvalitetan, nema nekih majmunarija sa duplim 3 phase na konkretnoj mbo i sl. Nemam pojma |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
AM3+ i AM4 nemreš uspoređivati. Te ploče su jednostavno bile fail (MSI i ASRock). Sada koliko vidim, nitko se nije žalio da ploče gore. Bilo je nekih brickova zbog ranih BIOSa ali nisam vidio da su paljevina bile. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3843 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() iako se vjerovatno ista može izmjeriti u nekom benču, što ja nisam radio ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
Ja sam uzeo b350-f iz radi vise prikljucaka.. + izgled je bolji, hladnjaci mi izgledaju puno bolje i radi zvučne jer ima podršku za 5.1. A prime plus nema.. e sad ne znam sta sve dijeli s prime plus, ali mogu reci da sam vise nego zadovoljan :-) Sta se tice stock hladnjaka, jucer wot+wolfestein+brodovi, proc ne ide preko 57.. barem ne po hw info... 3.6 GHz je
![]() |
#3845 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, moram javiti svoje dojmove. Vidim da Dragon Age: Inquisition dosta drma proc. Stock cooler je dosta glasan na 1500+ rpm. Meni temperaturu drži ispod 70 stupnjeva, ali je dosta glasno. Nisam ništa dirao u biosu da bi postavke hladnjaka slagao, po defaultu je sve. Ipak ide bequiet! Dark Rock PRO 3 umjesto stocka, što zbog temperature, ali primarno radi glasnoće. Trenutno vrtim na 3.5ghz ryzena. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.11.2017. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
Guest
|
to ovaj sa amazona? kada su ti poslali dispatched i kada ti je doslo za koliko dana? |
![]() |
![]() |
#3850 |
Premium
|
Javljeno mi je od kuće da je došao i da je 37 tjedan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3852 |
Premium
|
Ako ništa nema onaj error, Segfault kako li (meni potpuno nebitno). Ne znam do kojeg je to tjedana, mislim 24 8 core su bili 28 i 36 tjedan, dakle ovaj je još noviji, vidjet ćemo, nisam još ni naručio ploču Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 10.11.2017. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Uzeo bih ryzen 3 1200, asrock ab350m pro4 i neku memoriju. Kako su cijene ddr4 čisti lopovluk, zanima me da li se isplati dati 120 kn više za Adata XPG Gammix D10 1x8gb 3000 Mhz modul ili samo ubodem Kingston HyperX FURY Black 8GB DDR4 2400 MHz. Lagano ću klokati sa stock coolerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3854 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
EDIT: moj je 34 tjedan
Origin: Dead_Body_cRo Zadnje izmijenjeno od: Tex Willer. 10.11.2017. u 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nekom se posrecilo s Ryzen 3 1200, dobio 8c/8t model. https://valid.x86.fr/wwe494 https://image.prntscr.com/image/64T6...DEz8iCVjsA.png Tko ovo uspije dobiti, valjda je najbolji best-buy u zadnjih par godina ![]()
![]() |
#3856 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
Premium
|
Njih to ne košta ništa, to dali će kriplat ispravne die ili ih shippat kao 8 core. Zanimljivo kod tog R3 je to što i dalje nema SMT, koji se kod njih namjerno gasi, pa to izgleda ostane tako. U slučajnost ne vjerujem, kao baš krenilo u vrijeme launcha coffee lake, a i kad su izašli neki od nas su spominjali potencijalno otključavanje kad intel izbaci nešto. Eto izgleda da ne treba ni otključavati, samo je pitanje koliko je to česta pojava. Mislim da neće biti praksa nego "easter egg" tu i tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3862 |
Premium
|
Znači bratić ima t7 1700 i kada ga OC pomocu AI suite na 3.9, sve radi super, stabilno, u granicama normale s temp na CH6.. problem je u tome da mu ne će uć u wot... znači kad mu je oc procesor izbacuje mu grešku da ga je disconectalo sa servera. Ukoliko vrati na defult postake wot mu radi...
![]() |
#3864 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
Meni na prvim verzijama suite-a i biosa, oc iz windowsa nije radio kako treba. Odnosno sve bi bilo ok dok ne promijenim množitelj, nakon toga bi windows zabedirao. Update je otklonio problem pa pokušajte s tim, iako ako se radi o OCu koji planira koristit stalno, bolje je poslušat nuba. Ako je to casual oc samo kad se želi igrat, onda razumijem da je praktično klokat iz windowsa bez potrebe za restartom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Premium
|
Ma ima 3 profila u asus suite. I sva tri rade kako spada. Jedino u wotu ne. Wot ne dozvoljava nikakav clock. Cim je procesor clocknut ne ce mu se spojit. Rekao sam mu da proba u biosu pa cemo vidjeti
![]() |
#3869 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
To što si ti imao problema na AM3+ ne znači da to nije dobar komad softvera. U BIOSu se postave svi parametri ploče, čipseta i RAMa. U AIsuiteu samo dižeš multy i napon. Za to je dobar. 2 profila, stock i OC i menjaš po potrebi. U krajnjoj liniji, ne instaliraš mu sve module. Samo onaj DIGI za OC i bok zdravo. 70MB. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|