|
![]() |
#3841 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
5.4 inča oled i A14...zvuči predobro o da bi bilo istinito za ljubitelje kompakta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo taj dizajn kamera mi je nekako poznat... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3845 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako je krenulo sa XR zbog dobrih prodajnih rezultata i obična 11 isto postigla uspjehe. Nisam htio dati preko 2000kn razlike za PRO jer sam zaključio isti procesor i jedna kamera viška ne donosi puno u odnosu obične 11. Negdje sam vidio test ( u prvom mjesecu) gdje 11 pobjeđuje PRO u trajanju baterije. Skoro 4 mjeseci i još sam zadovoljan sa 11. Što se tiče autonomije, kvalitete softvera i korištenja, više sam prezadovoljan. Odlično synca sa iwatch i prezicno locira željnu lokaciju. Ostaje mi kao primarni privatni mob. Отправлено через iPhone
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Iphone Xr i 11 se odlično prodaju jer imaju za apple standard čak i ok cijene. Iphone napredovao autonomijom. Za Iphone SE 2020 treba paziti na koju stranu se u kafiću okreće na stolu, treba jabuku pokazati a display prema dole. Šalu na stranu, ali malo će ovaj mobitel prcati one koji ga vole pokazivati, jer ovaj nije toliko za hvalisanje. Kamera mi se u recenzijama čini bliže midrangerima nego flagship nivou, možda ispoliraju nadogradnjama. Inače ok portabilan telefon za nezahtjevne. I sam još uvijek koristim 4,7'' na A3 (2017). Citiraj:
Par koje sam ja vidio kažu da im je autonomija dobra. Recimo ovaj talijan dobiva 5-5.5 h SOT-a, uz napomenu da mu ako upregne sa zahtjevnom igrom kao Asphalt 9, curi skoro 1% po minuti. Tako da maksimalno opterećenje ne podnosi najbolje, zasad. https://www.youtube.com/watch?v=zlFFNN9DN1k Ovaj battery drain test, opet noćna mora za iPhone SE https://www.youtube.com/watch?v=KRrsIp1kNtc Da, dobre dimenzije ali iphone u zadnje vrijeme nakrca puno željeza pa su teški. Zadnje izmijenjeno od: Ari. 01.05.2020. u 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Bome, dobro to izgleda, a čak ni cijena mu nije previše... ![]() Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#3849 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uh, meni se ne isplati ništa ispod PRO-a koji će biti preskup. Max je jedanajstica s manjim rubom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3852 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Moj bed, uopće nisam skuzio da je već postano... Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#3853 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Lijepo je vidjeti da su se sjetili smanjiti meso sve okolo, ovo na slikama izgleda izgleda toliko tanko da je teško i povjerovati. Time bi bili dizajnom estetski konkurentni. Ipak, 5+ tisuća kuna za najmanji model je previše |
![]() |
![]() |
![]() |
#3854 |
Registered User
|
Samo je pitanje kakav će biti feel u ruci sa obzirom na onaj boxu izgled koji najavljuju |
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 |
Registered User
|
Meni je taj boxy shape pasao na 4ci...za veće telefone mi nije nešto sjajno. Imam 4s još tu na polici i jednostavno mi nije po feelu nešto što bi imao rade nego zaobljene tel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Loša batka na SE modelu, ak niš drugo, bar može poslužit za povremeno surfanje ili mejlove. Pa kamera je ista ko i na 8ici, kaj nije neko rekao da je ista ko i na 11ici.. https://www.gsmarena.com/apple_iphon...iew-2108p3.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A joj, vidiš ja se ježim na te zaobljene i sve neke okruglaste. Mislim ježim, ne svidjaju mi se.. Kvadratne i oštre linije su mi top, zato i imam SE Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
Premium
|
Ekipa, jel imate problema sa baterijom nakon 13.4.1 update-a? Meni mobitel ode sa 50% baterije na 0% preko noći u standby-u. Mislio sam da je otišla baterija, pa sam je zamijenio... ali izgleda da nije do baterije. iPhone 7 je u pitanju
![]() |
#3860 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas sam ga izvadio iz punjača ujutro u 6:30 i još imam 97% baterije. Tako da ne znam što bi rekao. Mislio sam da imam problema s baterijom, danas mi se čini da je sve u redu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja ga vozin vec tjedan dana na SE i cudno je skroz, na dane. Nekad mi je do rucka prazna baterija sa mizernih 2h sot-a, nekad normalno cili dan sa 3ipo h sot-a. Ne znam sta se tocno dogada ali je cudno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3862 | |
Premium
|
Citiraj:
Baš gledam, 97% baterije s 1h i 12m SOT, što je nemoguće. Bojim se da će tako stajati još jedno vrijeme i onda pasti na 50% za 15 min. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 |
laser
|
Ugaseno, pa cemo vidit. Makar - sad neman nacin kako vidit koliko SOT-a je bilo u danu, osim subjektivnog dojma? edit: okej ima pod battery nekakva statistika za last 10 days pa se moze nesto zakljucit Zadnje izmijenjeno od: prileee. 05.05.2020. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam isto mislio da je do baterije... i zamijenio je, ali se i dalje isto ponaša Probao sam sa resetom postavki - ništa A od jučer sam pogasio Siri, Bluetooth i screen time... pa da vidimo ...
![]() |
![]() |
#3866 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3867 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je bas sa 13.4.1 postala baterija bolja tj. kakva je bila prije. Verzija prije toga je bila katastrofa na XR i zeninoj sedmici. Drndao sam danas dosta na njemu i sad je na 75%, sto mi je i vise nego OK. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#3869 |
Premium
|
Jel SOT za zadnja 24h ili od zadnjeg punjenja? Zbunjuje me to na IP-u trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
laser
|
U screen timeu je 24 sata ako se ne varam, neovisno o broju punjenja dnevno. Sad san to ugasia pa ne vidin za bit siguran. Pod battery u settings ako stavis "last 10 days" dobijes dva reda stupaca, gornji za battery usage, donji za acitivity, pa mos kliknit na neki stupac i vidit taj dan koliko si ima "Screen On" samo je caka da odaberes onaj dan di je battery usage cca 100% ili manje i onda ce to bit ok pokazatelj. Jer meni npr. ima dana kad je battery usage 150% sta bi znacilo da sam tokom dana punia mobitel dodatno pa taj "Screen on" broj ne znaci previse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|