|
![]() |
#3841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ima dvije koje će se prikazati isti dan, kao "2-hour finale". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
jeeeej. jedva čekam da ta saga završi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3843 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao spartacusa cijelog, i generalno serija je i više nego dobra. Ako odgledaš onako kako je snimano a ne kako piše na imdb i ostalim sličnim sajtovima, serija je stvarno zaslužuje pažnju. Nisam ni znao, taman danas pogledam zadnju epizodu serije, a već 25.1. izlazi 4. sezona ![]() jedva čekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam jučer taman prvu sezonu Spartacusa odgledala. Serija bi se trebala zvati Blood and Sex doduše. ![]()
![]() |
#3845 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#3846 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja napokon pogledao game of thrones, drugu sezonu do kraja...
i moram priznat da sam duboko razočaran sa zadnje 2 epizode... hint:
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 16.01.2013. u 01:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jedna brza preporuka za fantasticnu seriju Rake necu o seriji, nit o glavnom junaku koji je instantni top3, vec topla preporuka svima koji vole odlicne serije - simple as that ![]() za sad su 2 sezone i ceka se 3. usput, ako netko ima kakav prijedlog, a da nije od ovih "mainstream" i poznatijih samo nek puca.. u nedostatku materijala, nije bilo druge nego opet po stargateu.. jos 2 sezone sg1 i necu opet imat s cim zaspat tako da pucajte neke prijedloge, zanr je "nevazan".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
Ja napokon pogledao game of thrones, drugu sezonu do kraja...
i moram priznat da sam duboko razočaran sa zadnje 2 epizode... hint: |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3851 | |
Premium
|
Citiraj:
“I think we can put our differences behind us. For science. You monster.” Zadnje izmijenjeno od: TheEmpress. 16.01.2013. u 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Premium
|
Evo, sry. ![]() Btw, krenula sam s drugom sezonom Spartacusa, ne sviđa mi se novi glumac. ![]()
![]() |
#3854 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3855 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
The IT Crowd hm. i opet hm. tu par ljudi cije misljenje cijenim su bas i puno pohvalili, te posto sam i ja u takvom svijetu i volim sve sto vole mladi ( ![]() komentar? pljujete i osudujete Big bang i usporedujete ga sa IT-om? niste niti najmanje fer niti realni, jer prvo je britanska produkcija, drugo americka. no, isto tako, IT Crowd nije nista toliko bolji. cak ponekad je dosadnjikav i nerealan i blesav......... ako cemo vec realno i iskreno. isto zapadne i Big Bang, so what? pazite, sve fore i sve situacije u IT-u sam dozivio i sam, sto sa ljudima, sto sa dosta situacija. no, bitno su obje serije razlicite, i obje su dobre. pogledao sam svaku epizodu obje serije, nasmijao sam se s obje i u stvarno dosta slucajeva se poistovjecivao sa likom ili situacijom. i preporuka ide na obje, cak vise na Big Bang ako cemo gledati prema sirokoj masi. IT Crowd je hm, treba donekle biti u tome da bi se kuzilo.......... btw, jel gledao tko Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Meni je BBT bija fantastičan prvih 3-4 sezone, stvarno ima LOL situacija i glumci su odlični. Po meni, problem nastaje kad počneš gledati seriju iz epizode u epizodu kako izlazi, onda mi serija izgubi draž iz nekog razloga. Dosta serija su mi bile fenomenalne kad bi skupija 2-3 sezone i gleda svaki dan epizodu-dvi-tri, ali kasnije kad se potroši zaliha i kad spadneš na gledanje jedne tjedno, to više nije to.
![]() |
![]() |
#3859 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hm. dobro, nema direkt veze, no upravo mjesanje kulera sa curom koja je alternativka, te medusobno se ispreplicu gikovi klinci ![]() Citiraj:
![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() http://www.reynholm.co.uk/profile.php
![]() |
![]() |
#3862 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Made in Britain ![]() Odma se sitin vatrogasnog aparata ![]()
![]() |
#3863 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Premium
|
![]() |
#3866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Preporuka za seriju Lilyhammer ! ![]() Jučer navečer pogledao dvije epizode,danas ujutro jednu...riječ je mafijašu koji prilagođava svoj način života s norveškom populacijom. Zanimljiva radnja,ima dosta akcijsko-komičnih situacija,a glavni akter je Steve van Zandt...popularan po ulozi iz Sopranosa kao Silvio Dante ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Guest
|
Je je, meni je isto skroz fora serija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Suits je super serija. Harvey je vrhunski lik, nešto slično ko Ari Gold iz Entouragea, iako je serija sama po sebi dobra možeš ju gledat i zbog samo jednog genijalnog lika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|