Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.01.2013., 11:33   #3841
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Ima dvije koje će se prikazati isti dan, kao "2-hour finale".
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2013., 11:57   #3842
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
jeeeej. jedva čekam da ta saga završi.
Staro 14.01.2013., 18:17   #3843
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pogledao spartacusa cijelog, i generalno serija je i više nego dobra.

Ako odgledaš onako kako je snimano a ne kako piše na imdb i ostalim sličnim sajtovima, serija je stvarno zaslužuje pažnju. Nisam ni znao, taman danas pogledam zadnju epizodu serije, a već 25.1. izlazi 4. sezona

jedva čekam
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2013., 22:24   #3844
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja sam jučer taman prvu sezonu Spartacusa odgledala. Serija bi se trebala zvati Blood and Sex doduše. Al odlična je.
Staro 16.01.2013., 00:31   #3845
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 01:12   #3846
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007

1.jedan od šugavijih prikaza rata tj obrane kings landinga a trebala je bit epska bitka sa hrpom brodova i vojske a ne 2 brodica i 40 vojnika,
da ne pricam kako the hund ulazi i izlazi iz dvorca ko iz jebenog konzuma kako mu se prohtije a kao brani utvrdu, a ostatak ekipe se penje po zidu..
2.opsada winterfella za oslobođenje od onog mrkvastog papka a na kraju nikog oko dvorca ni u dvorcu. znaci. lik nemre pajkit onak gro dana jer ga ovi jebu sa opsadom,
a na kraju kad oni odu iz grada tj. njegovi ga sjebu, scena prikaza dvorca, nigdje nikog, nikakve opsade, samo muhe zuje okolo i dimi se koja zapaljena kočija...
3.izdrkavanja oko one plavojke targerijanke da bi u 3 min postala svemocni vladar one rupe bogu iza pijeska.

-->
Ja napokon pogledao game of thrones, drugu sezonu do kraja...
i moram priznat da sam duboko razočaran sa zadnje 2 epizode...

hint:

1.jedan od šugavijih prikaza rata tj obrane kings landinga a trebala je bit epska bitka sa hrpom brodova i vojske a ne 2 brodica i 40 vojnika,
da ne pricam kako the hund ulazi i izlazi iz dvorca ko iz jebenog konzuma kako mu se prohtije a kao brani utvrdu, a ostatak ekipe se penje po zidu..
2.opsada winterfella za oslobođenje od onog mrkvastog papka a na kraju nikog oko dvorca ni u dvorcu. znaci. lik nemre pajkit onak gro dana jer ga ovi jebu sa opsadom,
a na kraju kad oni odu iz grada tj. njegovi ga sjebu, scena prikaza dvorca, nigdje nikog, nikakve opsade, samo muhe zuje okolo i dimi se koja zapaljena kočija...
3.izdrkavanja oko one plavojke targerijanke da bi u 3 min postala svemocni vladar one rupe bogu iza pijeska.

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 16.01.2013. u 01:21.
Rebbit je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 03:26   #3847
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
jedna brza preporuka za fantasticnu seriju Rake

necu o seriji, nit o glavnom junaku koji je instantni top3, vec topla preporuka svima koji vole odlicne serije - simple as that

za sad su 2 sezone i ceka se 3.

usput, ako netko ima kakav prijedlog, a da nije od ovih "mainstream" i poznatijih samo nek puca..

u nedostatku materijala, nije bilo druge nego opet po stargateu.. jos 2 sezone sg1 i necu opet imat s cim zaspat tako da pucajte neke prijedloge, zanr je "nevazan"..
M.U.P. je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 08:50   #3848
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004

A čuj, kolko god da se tebi to ne sviđalo, tak je napisano u knjizi.
Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal.
-->
Citiraj:
Autor Rebbit Pregled postova

hint:

Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 16.01.2013. u 08:56.
fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 13:39   #3849
stipe1771
Premium
Moj komp

stipe1771's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
Samo da se nazad vrate na stare staze. Zadnja sezona je bila poprilicno.. 'ugh'..
Razocaran sam epizodom , totalno je losa bila izgubia sam volju za dalje
stipe1771 je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 16:50   #3850
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010

A tko bi trebao platiti snimanje, statiste, setove i CGI toga svega šta bi ti htio gledati?
I ja bi, ali treba biti realan...
-->
Citiraj:
Autor Rebbit Pregled postova

hint:

A tko bi trebao platiti snimanje, statiste, setove i CGI toga svega šta bi ti htio gledati?
Staro 16.01.2013., 19:14   #3851
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Da ne spominjem da zima dolazi i dolazi i dolazi i dođe tek u kojoj, predzadnjoj knjizi? I onda u zadnjoj već čekaju proljeće. Onak, ffs.

Rastegnuto, da.
-->
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova

Da ne spominjem da zima dolazi i dolazi i dolazi i dođe tek u kojoj, predzadnjoj knjizi? I onda u zadnjoj već čekaju proljeće. Onak, ffs.

Rastegnuto, da.

Zadnje izmijenjeno od: TheEmpress. 16.01.2013. u 19:35.
TheEmpress je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 19:31   #3852
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Dobro, sve je to super kaj vi čitate knjige ali ne morate baš spojlati...
Ima nas koji bi gledali seriju
Staro 16.01.2013., 19:35   #3853
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Evo, sry.

Btw, krenula sam s drugom sezonom Spartacusa, ne sviđa mi se novi glumac. Nije dovoljno nabildan i nema tak dobar glas. Pizdek neki. :/
Staro 16.01.2013., 19:39   #3854
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007

pa mislim da su nakon 2 sezone dobili hrpu para da plate 50-100 više statista za jednu borbu... ili barem prikazu vojsku prek CGI, a borbu prsa u prsa snime sa par ljudi... ovako su dosli do brojki od parsto tisuca vojnika, a realno ih nije bilo ni 50 s konjima, da ih je barem bilo 200-300 p okej.

shvacam da je to sve skupo, al jebga, to je šoubiznis, napravite onda šou, a ne samo biznis.
ako su mogli prikazat hrpu whitewalkera na kraju to su isto mogli iskoristit za fckin borbu...

a da ne pričam da nisu 3 broda realno prikazali, a ako su vec isli radit CGI, mogli su onda to malo više nakrkat brodovima, barem da se vide, a borbu onako kako jesu...

-->
Citiraj:
Autor Franf Pregled postova
da ne spoilamo

pa mislim da su nakon 2 sezone dobili hrpu para da plate 50-100 više statista za jednu borbu... ili barem prikazu vojsku prek CGI, a borbu prsa u prsa snime sa par ljudi... ovako su dosli do brojki od parsto tisuca vojnika, a realno ih nije bilo ni 50 s konjima, da ih je barem bilo 200-300 p okej.

shvacam da je to sve skupo, al jebga, to je šoubiznis, napravite onda šou, a ne samo biznis.
ako su mogli prikazat hrpu whitewalkera na kraju to su isto mogli iskoristit za fckin borbu...

a da ne pričam da nisu 3 broda realno prikazali, a ako su vec isli radit CGI, mogli su onda to malo više nakrkat brodovima, barem da se vide, a borbu onako kako jesu...

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 19:50   #3855
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
The IT Crowd

hm. i opet hm. tu par ljudi cije misljenje cijenim su bas i puno pohvalili, te posto sam i ja u takvom svijetu i volim sve sto vole mladi ( )), pogledala se serija. danas odgledao posljednje tri epizode cetvrte sezone.

komentar? pljujete i osudujete Big bang i usporedujete ga sa IT-om? niste niti najmanje fer niti realni, jer prvo je britanska produkcija, drugo americka. no, isto tako, IT Crowd nije nista toliko bolji. cak ponekad je dosadnjikav i nerealan i blesav......... ako cemo vec realno i iskreno. isto zapadne i Big Bang, so what?

pazite, sve fore i sve situacije u IT-u sam dozivio i sam, sto sa ljudima, sto sa dosta situacija. no, bitno su obje serije razlicite, i obje su dobre. pogledao sam svaku epizodu obje serije, nasmijao sam se s obje i u stvarno dosta slucajeva se poistovjecivao sa likom ili situacijom. i preporuka ide na obje, cak vise na Big Bang ako cemo gledati prema sirokoj masi. IT Crowd je hm, treba donekle biti u tome da bi se kuzilo..........

btw, jel gledao tko Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu..........

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 19:59   #3856
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa ni nemaju veze jedna s drugom... bb ima epizodu reklame za iphone 4s, a it ima epizodu pljuvanja ms viste.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 20:02   #3857
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
btw, jel gledao tko Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu..........
Ok serija, ali nema neke velike veze sa BBT i IT crowdom.

Meni je BBT bija fantastičan prvih 3-4 sezone, stvarno ima LOL situacija i glumci su odlični.
Po meni, problem nastaje kad počneš gledati seriju iz epizode u epizodu kako izlazi, onda mi serija izgubi draž iz nekog razloga.

Dosta serija su mi bile fenomenalne kad bi skupija 2-3 sezone i gleda svaki dan epizodu-dvi-tri, ali kasnije kad se potroši zaliha i kad spadneš na gledanje jedne tjedno, to više nije to.
Staro 16.01.2013., 20:04   #3858
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ja sam isto prestao bb gledati... nisu mi više baš nekaj.

mislim ajde možda ću jednom se uhvatiti ponovo, ali puno rađe gledam league i louiea.
Staro 16.01.2013., 20:45   #3859
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ok serija, ali nema neke velike veze sa BBT i IT crowdom.
hm. dobro, nema direkt veze, no upravo mjesanje kulera sa curom koja je alternativka, te medusobno se ispreplicu gikovi klinci . pa ima upravo iz oba svijeta, ne IT i BB, nego "normalan" i "geekovski" svijet.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Dosta serija su mi bile fenomenalne kad bi skupija 2-3 sezone i gleda svaki dan epizodu-dvi-tri, ali kasnije kad se potroši zaliha i kad spadneš na gledanje jedne tjedno, to više nije to.
s ovim se apsolutno slazem. zato Homeland stoji druga sezona, da se ulovi vremena za pogledati. a najvjerovatnije cu ponoviti igru prijestolja, jer sam gledao kako je izlazila koja epizoda, pa ono....... drugacije je kada je svaka epizoda zasebno za sebe, ali kada se nadovezuje - e tu je sranje .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 20:52   #3860
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa ni nemaju veze jedna s drugom... bb ima epizodu reklame za iphone 4s, a it ima epizodu pljuvanja ms viste.
Kad budu oni imali godišnji profit kao Reynholm Industries (Ł1,800,000,000,000,000,000,000.) onda ni oni neće morati reklamirati gay proizvode...

http://www.reynholm.co.uk/profile.php
Staro 16.01.2013., 20:56   #3861
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

i probleme sa pension fondsima

koji carevi čak su i sajt digli
Staro 16.01.2013., 20:58   #3862
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Made in Britain
Odma se sitin vatrogasnog aparata

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 21:06   #3863
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Evo, sry.

Btw, krenula sam s drugom sezonom Spartacusa, ne sviđa mi se novi glumac. Nije dovoljno nabildan i nema tak dobar glas. Pizdek neki. :/
Gledala onu prošlost gdje je Ganicus? Stari glumac umro nažalost
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 21:09   #3864
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Made in Britain
Odma se sitin vatrogasnog aparata
meni je to isto prvo palo na pamet
Staro 16.01.2013., 21:18   #3865
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Gledala onu prošlost gdje je Ganicus? Stari glumac umro nažalost
Da, znam.
Staro 17.01.2013., 15:04   #3866
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Preporuka za seriju Lilyhammer !
Jučer navečer pogledao dvije epizode,danas ujutro jednu...riječ je mafijašu koji prilagođava svoj način života s norveškom populacijom. Zanimljiva radnja,ima dosta akcijsko-komičnih situacija,a glavni akter je Steve van Zandt...popularan po ulozi iz Sopranosa kao Silvio Dante !

bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 09:31   #3867
Mad_Duke
Guest

Je je, meni je isto skroz fora serija Jedino tko bu čekal 2014. za novu sezonu
  Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 12:23   #3868
thesaint255
Premium
Moj komp

thesaint255's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Nova epizoda Suitsa je danas izašla!
RTX 4070 ti Gamerock
Corsair SF750
Cooler Master NR200P
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 11:04   #3869
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
jel valja taj suits?

Jel se moze usporedit s nekom slicnom serijom?
warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 13:09   #3870
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Suits je super serija. Harvey je vrhunski lik, nešto slično ko Ari Gold iz Entouragea, iako je serija sama po sebi dobra možeš ju gledat i zbog samo jednog genijalnog lika.
doky je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na