|
![]() |
#3811 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3813 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Jel zna netko zashto amis salje racune unaprijed? Tipa pocetkom 3 mj. posalju racun za 3 mj. Malo mi je to cudno, sva pretplata je obicno postpaid, ne prepaid.
![]() |
#3814 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Pretplata uvijek ide unaprijed wtf, zato se i zove "pretplata". I na tcom ti ide unaprijed.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
azriel
|
Ja sam od T-coma pocetkom mjeseca dobijao racun za prethodni mjesec, ne za tekuci. Kako ti mogu unaprijed naplatiti tipa minute koje ces tek razgovarati? Zato je pretplata postpaid a bonovi prepaid.
![]() |
#3818 |
Banned
|
Ne. Od tcoma si dobijao pretplatu unaprijed, a potrosene minute unazad. Zato kad otkazujes ugovor nemas pretplatu na zadnjem racunu ali imas potrosene minute. Nesto si pobucao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ja sam kod t-coma radio raskit i obračunali su mi i pretplatu za zadnji mjesec, samo proporcijonalono. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
azriel
|
Ista stvar ovdje, odnos je prekinut krajem 2gog mjeseca i pocetkom treceg mjeseca je dosao racun za 2/2014 sa rokom uplate do 17/3/2014. To je obratno od ovoga shto amis radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3822 |
Banned
|
I ja sam imao 2 raskida i nisam imao pretplatu zadnji racun, a u zg kad sam studirao i uvodio liniju su mi na prvom racunu dosle dvije pretplate, za prosli i tekuci mjesec (recimo usluga dosla 21.10, u 11om mjesecu stize pretplata za 10 dana 10og mjeseca i 30 dana 11og). Mora bit da se onda nesto promjenilo u novije vrijeme, jer se za ovo u zg sjecam da sam zvao sluzbu za korisnike zasto 2 pretplate pa su mi tako objasnili, i da kad se raskida nema pretplate. Obe linije su uvodjene ima preko 15 godina (u biti ova u ST ima preko 30 i nisam ja uvodio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3823 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
da amis salje unaprijed racun i njihov odgovor je da je to tako i kad sam ih pitao dali njih gazda placa unaprijed ili kad odrade mjesec pa je odgovor bio (normalno da moramo odraditi mjesec pa da dobijemo placu) i onda opet ponavljaju da je normalno naplacivati unaprijed i onda sam izgubio volju na natjerivanjem jer znam da im je to kao mantra koju moraju ponavljati jer se razgovori snimaju...ali glupi je osjecaj kad dobijes racun za nesto sto tek trebas potrositi neznam ali to je njihova neka shema cini se...samo me zanima kad se bude raskidao ugovor s njima dali vracaju pretplatu 1mj koju su uzeli unaprijed? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3824 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
pa raskines tjekom mjeseca ionak si ga platio samo kazes ne saljite mi vise racun za iduci mj jer raskidam
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() Stigao testni VDSL. S obzirom da sam solidno udaljen žicom od centrale, rezultat mi se čini i više nego solidan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3826 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Sto znaci "solidno"? Solidnih 100, 1000 ili 10000 metara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Banned
|
I koja je dogovorena brzina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3828 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
Registered User
|
Kod osnovne skole Sesvete. Njihov sam korisnik od prvog dana i jos sam dosta ekipe povukao za sobom jer sam zadovoljan uslugom. Poslao sam mail sa pitanjem za VDSL, ljudi se ljubazno javili i ponudili testiranje i ja prihvatio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 |
Registered User
|
Mene nisu otkantali ali je doslo malo kasnije nego sto su predvidjali. S obzirom da optika kod mene doma nece tako skoro ovo ce biti super. Nadam se da i cijena biti u skladu sa dosadasnjom politikom Amisa. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
Registered User
|
Ja sam se samo raspitivao kad bi mogli ponuditi VDSL jer su bile najave i oni se javili nazad sa ponudom za testiranje. Ne znam u kojim kvartovima nude ali vjerujem da nece puno vremena proci do sluzbene ponude, konkurencija isto ne spava. Zadovoljan sam sa Amisom otkad ih imam i ne bih htio mjenjati ih ako ne moram. Ovo je korak u pravom smjeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3838 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da ti budem iskren, nisam previše pitao koju će mi brzinu pustiti jer sam znao da ne mogu dobiti najveće moguće brzine s obzirom na mjerenja udaljenosti od centrale. Otišao sam sada škicnuti u Technicolor TG788vn (sučelje skoro isto kao kod Thomsona) i evo što piše: ![]() Siguran sam da mogu još malo popraviti ove podatke (maknuti ili smanjiti greške) tako što ću zamijeniti kućnu instalaciju i to što prije. Najgore što bi htio je da mi smanje brzinu zbog neke bezvezarije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
hmm, slao sam im bar 3 puta (u različito doba godine) upit za VDSL i nisu mi ništa ponudili... Ajd probat ću pa bumo vidjeli...Na AMIS-u sam isto godinama... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|