|
![]() |
#3812 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne vjerujem dok ne vidim ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3813 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kupi novi ajfon! https://www.youtube.com/watch?v=h1PFiRaPpc0 Nemoj kupiti novi ajfon! https://www.youtube.com/watch?v=iVVqtKxWoc4 Nekako se priklanjam drugom videu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Ne razumijem..ko oce nek kupi ko neće ne mora... Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3815 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja vise naginjem prvom, drugi je pretjerano sarkastican i nije reka nista konkretno. Po meni sasvim solidan mobitel za "okej" novce u apple standardima. Nije ovo flagship killer da ga se tako usporeduje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ako razbiješ , lako zamjeniš jeftinije i plug play. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
Premium
|
Meni je tip čisto ok, kaki kao i svi jutuberi, ništa više, ništa manje. Osobno, bio sam zagrijan za taj SE, no baterija mi je deal breaker. Još kad vidim kakvu reciklažu rade s ekranom, jednostavno vidim da meni to ne vrijedi 4,5k kn. Kad moj stari SE odapne, kupiti ću ili 11p ili manju 12-icu (ako bude ok). Ženin 11p ima fantastičnu bateriju, cijeli dan izdrži bez problema. Jedino me masa i nedostatak home gumba odbijaju (iako mi žena tvrdi da se navikla za 15 minuta da nema gumb). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni drži i 3 dana baterija sada u home office-u. Bez brige. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3821 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Kakav inbox terapija....sam njegov glas je uhhhh bože Evo prave reakcije Sve je rekao Ko napada ljude jer oce kupit se? Zašto se toliko napada iPhone ne razumijem https://youtu.be/J4147zOm-rw Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3822 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3824 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam imao pojma, koji govnar... edit: Iako, ironija kad vidiš Kineza (dobro, hongkonžana ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Garro. 29.04.2020. u 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3826 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Nije samo to, bilo je tokom godina kojekakvih "giveaway" pizdarija i ista situacija ko ova - miču se audio-video sadržaji s neta. ![]() Mada tip je tipičan tek-tjuber koji zapravo nema pojma o tehnici i tehnologiji, ali vidi da je to danas popularno, pa zakaj ne - bude i on u tome. Nažalost, takvih ima i previše, a "recenzije" su im zapravo ispreproducirana verzija ovoga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ajmo ljudovi koji imaju novi SE, recite kakva vam je baterija (SOT, način korištenja). Baš malo ima testova baterija na netu. I prvi SE je došao na Njuškalo. Retardus ga prodaje za 4000 fiksno, otvoren "samo radi provjere", moš mislit. A novi, vakumiran u Mobisu 200kn jeftniji s besplatnom dostavom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3828 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ti koji otvaraju "samo radi provjere" su specijalci ![]() Bilo je i tu na tržnici par takvih, ne razumijem što imaš novi neotpakirani mob sa garancijom otvarati "samo radi provjere", provjere čega točno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Mali rant. Znači, na Njuškalu ima filter "novo" i "rabljeno". Mrzim, ali mrzim đubrad od ljudi koji svoje stare, rabljene mobitele stavljaju u kategoriju "novo", još napišu "Doslovno nov" i onda vidiš da se star 5 mjeseci i korišten. Boli me briga što je "bio u maskici", "ima zaštitno stako" i "bez crtice", ako je u kategoriji "novo" onda treba biti nov, iz dućana, neotvoren, i da garancija nije starija od tjedan-dva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 |
Premium
|
Sviđa mi se način na koji priča. Ali, eto, kompaktan telefon s vrhunskom kamerom, čipom i zvučnicima, pa tko voli... Baterija je možda eventualni problem, ali treba vidjeti kako će se s vremenom nositi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa ovo uopce nije lose, 3:45 min SOT-a sa brutalnim usageom. Sve zivo popaljeno, zvuk i brightness na 50% i trkeljanje po igrama, snimanje videa. Naravno da je "los" u usporebi sa ovim flagshipovima do njega postavljenim, ali po meni sasvim ocekivan rezultat s obzirom na 1800mah. 11pro me iznenadia, brutalna baterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 |
Premium
|
Evo, čisto da imate referencu između SE-a i 11. Meni je SOT trenutno 2h11m. Punjenje je bilo jučer u 15:11 na 100%. Trenutna baterija 80%. Znači do subote bude ispod 20%. Bez brige 3 dana u ove dane. Wifi + nešto manje mailova, ali 2 dana bez brige s full usage-om. Daleko najbolja baterija i najbolji mobitel koji sam ikada imao. Ovo mi je 7. iphone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3836 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Prosser da novim leakom. Inače jedan od najboljih Apple leakera. https://twitter.com/jon_prosser/stat...558855169?s=20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako da ću odmah zamjeniti 11 za 12 i gotovo. ![]() Mada sam očekivao 4 kamere na 12 PRO i PRO MAX. Očito ovo 4. nije kamera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#3840 |
Premium
|
I meni. Dosta su i 2 kamere. Ovo na jedanastici radi brutalan posao. Night Mode, Ultra-Wide. Sasvim dovoljno. Ali 3 kamere plus LiDAR, odlično. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|