|
![]() |
#3811 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Taj dio upravlja kernel tako da nista iz userspace-a ne moze promjeniti to. Cak i da si rootao, morao bi kernel mjenjati, a jos od nexusa nisam cuo da je itko takvo sto ubacivao u kernele
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3813 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
49%winner
|
Eh sad sam se sjetio zasto na kraju ipak koristim PDP, ima opciju za import/export disejblanih appova. Ako puno toga disejblate onda necete dobivati updejtove za mob. Pod about phone - status - pisat ce vam custom software. Da bi updejtali mob moras enableati sve appove, updejtat, i onda opet disableati. S import/export se to puno brze rijesi (sori, rijetko radim update pa sam zaboravio na to) ![]()
![]() |
![]() |
#3816 |
49%winner
|
Onda te boli uvo, iako sam procitao na par mjesta da je preporuka upaliti appove prije updejta. Zasto - nemam pojma... Problem je sigurno negdje u mojih 120ak ugasenih appova, hmm
![]() |
![]() |
#3817 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Sad sam stavio adhell, brzinski pogledah i nema reklama na tapatalku. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ništa, bude se XLR propio kad mu svi platimo po pivu ![]() @mob |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3822 |
49%winner
|
Ako pomogne evo moje liste >za PD pro!< Ostali mogu iscitati imena apkova: https://drive.google.com/file/d/0Bx8...w?usp=drivesdk :Beer:
![]() |
![]() |
#3823 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3826 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je, uz neku ustedu baterije, mob osjetno brzi i responzivniji otkad sam deinstalira Adguard i umisto njega instalira Adhell... Ocito je Adguard dosta zahtjevan za mob (mozda jer ima funkciju vpn-a), iako je odradjiva solidan posa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Ja na svom za blokiranje reklama koristim Disconnet for samsung a za brisanje bloata BK Disabler. Znači nije mi rootan ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima tko ideju gdje kupiti novi, nekorišteni, zapakirani Note 4 sa računom i garancijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
"Samo vodu ne!"
|
Jel ovo kome poznato? http://www.njuskalo.hr/sony-ostali/s...oglas-20967369 Ovi s ebaya su mi uglavnom svi jako sumnjivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
|
Oslobodis memoriju za pametnije stvari i kao sto brko rece nema pozadinskih servisa koji cuclaju bateriju nepotrebno. Kao sto vidis na screenshotima sto sam poslao, ja sam ubio i touch wiz jer mi se ne svidja i dosta je ogranicen, a buduci da imam kupljen nova launcher prime odlucio sam njega instalirati jer je meni on puno bolji. Edit: Sry na double post |
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3836 |
"Samo vodu ne!"
|
Note 4 je prema GSMA sluzbeno na 6.0.1. Note mora biti jer prelazim sa Note 2 i intenzivno koristim SNote/SPen. Note 5 je ograniceni Note 4. Note 6 ne postoji. Note 7 je izgorio. Note 8 kosta barem 1000€. U mojem slučaju je Note 4 best buy. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
COD2 expert
|
BK Package Disabler je 20, Package Disabler Pro (PDP) 16kn. No nebitno za cijenu, kojeg kupiti, ima li netko iskustva s obije (opcije, sucelje, info o appovima za micanje..)? Za PDP potrebno je instalirati i PDP Engine. Zasto je to potrebno i prepoznaje li PDP tada vise servisa od BK? Prednost PDP-a je sto radi na svim androidima a BK je samo za samsung.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
|
@rak - i bk disabler treba plugin, trazi te njegovu instalaciju prilikom prvog pokretanja. Vise me zanima kako adhell2 blokira aplikacije i jel to radi kako treba obzirom da je za đ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
COD2 expert
|
Sad gledam, za PDP se trazi jos i ovo; http://www.packagedisabler.com/owner-app/ E da, PDP ima problema skoro nakon svakog apdejta softvera na mobu, potrebno je sve maknuti i vratiti nanova. BK nema takvih problema? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|