|
![]() |
#3781 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
A tvoj G6 je koštao koliko? Dobio si ga uz žvakaće ili prašak za veš ![]() Odavno sam napisao da za mobitel u životu nisam dao više od 2000 kn. Redom: Nokia 6233 (2007), LG G2 (2014) i Samsung GS5 (2015). Svi ostali mobiteli su bili jeftiniji. Zato ti kažem da ne ravnaj ekipu prema sebi jer ni ja ne ravnam ekipu po mojim percepcijama. Ali kad voliš stavljat ruke u tuđi đep tko koliko izdvaja za mobitel, apsurd je još veći što i ti za moje pojmove izdvajaš idiocke cifre, kao i ajfonaši za tebe. ![]() ![]() @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#3783 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Antimićanin
|
Nego, za Samsung ekipu pitanje, S9 sigurno neće na svijetlo dana prije ožujka kao ni LGov G7 mogući, a tada izlazi masni ugovor u VIPu majku mu... S8 sigurno neću kupiti jer mi je odvratan. Pizdarija je kaj se MORAJU tada uzet mobiteli kod potpisivanja :/ a glupo mi je spizdit joker "Zovi jednom u dvije godine" na nekakav sidegrade ili Huawei kojeg VIP baš gura. Kakav je N8, jel ga ima netko odavdje? Interesantan mi je taj mob jer sam neki dan drnkal po Moto G4 i nekako mi paše 5.5" čak i veći ekran ![]() Nisam ga vidio izloženog u VIP centru neki dan, a u Tcum mi se nije išlo. Reviewi uglavnom pišu pozitivne stvari o njemu. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Negdje sam pročitao da bi S9 trebao biti predstavljen 01/2018. I meni ugovor izlazi u 04/2018. Stvarno se nadam da će S9 dotle izaći. Na tvome bi mjestu bacio oko na N9. Cijena bi trebala biti pristupačna (šuška se o 750€).
![]() |
#3789 |
Antimićanin
|
Za sada samo glasno razmišljanje. Sigurno je samo da su S8 i S8+ prekriženi. Ako je 750 eura, znači da bi mogao biti cca 1500 kn tako da je to uklopivo u budžet. Osim ako G7 me izuje iz cipela pa bi mogao na LG. Druge brandove teško da će u VIPu biti vrijedno spomena. A Apple i Huawei mi nisu interesantni. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Premium
|
Ni meni ne igra S8. Ako ne bude S9, razmišljam o iP8/X pa da ga trampim za S9 kad izađe. Ako to ne uspije, G7 i V30 bi mi mogli biti interesantni. EDIT: evo ti malo glasina o S9 http://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-s9 http://www.trustedreviews.com/news/s...ice-uk-3266552
![]() |
#3792 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
Premium
|
Možeš, ali time gubiš pravo da si uzmeš mob pod povoljnim uvjetima. Npr. ja sam prošle godine dobio S7 za 9kn jednokratno + 4 kom. slabijih modela za isti iznos. Bio bih lud da se toga odreknem.
![]() |
#3795 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Neću se zamarati oko toga, nije da se nema kaj kupiti. Samo kažem što je meni rekao direktor. I boli me đoka dok god mogu dobit flagship za cijenu kineza bez gare u EU. @mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Fresh Juice
|
Kak bi se popušio popust? Ne produlji se odmah, nego kasnije i sve isto. Napravljeno tako nekoliko puta na pravnoj osobi. Najdulje je bilo produljenje nakon godine dana, ostavili istu tarifu, dali popuste na mob i sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Antimićanin
|
Nisam vlasnik firme, ne pregovaram sa VIPom, prenosim ono što mi je rečeno, 'vanjski suradnik" sam, mobitel po povlaštenoj cijeni dobijem prilikom novog ugovora. Dalje, zašto kako kada i zbog čega... ne znam. Iskreno, nije baš da me sekira ![]() @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Krivo te netko informirao. Ja npr trenutno nemam na firminom broju ugovoru obavezu i čekaju me Poousti normalno svi... Jer mi trenutno ništa nije primamljivo. Dakle normalno sam u tarifi od 4 broja i ja i još jedan nećemo produžiti još ugovorne obaveze ali sve ostalo je isto Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Upikiro sam sgs7 u sancti na kraju. Buduci da nisam na storeu (a ni izvan njega) mogao naci "disabler pro" kupio sam "bk disabler" koji je fino odradio posao debloatanja. Uz to jos slozio "adhell 2" po preporuci xlr-a i to je vec bolje. Nema reklama nit beskorisnih aplikacija. Kupio sam neki jeftini case za prvu ruku dok foliju nisam mogao naci po nekoj normalnoj cijeni tako da cu ga ostavit u onoj tvornickoj dok ne dode nesto s ebaya. Mob fino radi, zadovoljan sam. Napisem dojmove nakon tjedan dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 |
49%winner
|
PDP pro: https://play.google.com/store/apps/d...agedisablerpro Cuo sam i za bk disabler ali u to vrijeme nije dobro radio s nougatom pa sam kupio ovog prvog. Cestitam na kupovini, nadam se da ce te sluziti ![]()
![]() |
![]() |
#3803 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jucer otvorio link preko googlea i djubre mi kaze "not available". Sad preko tvog uredno vidim aplikaciju, jbg. Ista im je cijena, zasad radi ok, zadovoljan sam. Sad ce bar netko iza nas znat da nece fulat na koju god da se odluci. Hvala ti ![]() Tome se i ja nadam. Ne igram igrice tako da bi trebao izdrzat 2-3-4 godine, samo da ne bude nekih neplanskih servisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
49%winner
|
Taj adhell 2 ce i mene cekati za vikend. Planiram curin mob prebaciti na isti csc i update kao sto je moj (sa dhr na see). Njenom romu fali par opcija, konkretno ne moze sakriti dnd ikonu na lockscreenu pa joj uvijek pokazuje tu ikonu na aod-u. Ja ru opciju imam od prvog nugata, hmm
![]() |
![]() |
#3809 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Tihomir111. 21.09.2017. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|