|
![]() |
#3811 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hehe, imaš i novi nick jelte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
znam.....kad bude najnapetije..Rak-restartaj server i pusti ih nek se koprcaju...ak buju i daljse kokodakali...restartaj ga opet! pa kad shvate da je dosta ...budu razmislili kaj kokodacu bezveze...najbolja je spika: kaj vi starci ,server je vas pa morete delat kaj hocete,kickat,banat i sve....samo se pitam kak bi zgledalo da ga vodi neko od nadobudnih.......bah! ili se bute drzali reda svi,zekali se a ne vredjali ili bu sudbina servera postala upitna..pa kaj vi mislite da MM i Rak nemaju drugog posla nego da gledaju kak nonstop kenjkate po necemu u kaj su oni dragovoljno i freeofcharge ulozili ohohoho Svog vremena...malo se skulirajte svi,da nam svima nebude zao!!!! i igrajte se i zabavljajte ekipo,zaboga, ostavite politiku i filozofiranje pokraj kompa i provedite skupa s nama par bezbriznih sati u igri...kuzite igra,zabava..... ajd sad.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3813 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
znam.....kad bude najnapetije..Rak-restartaj server i pusti ih nek se koprcaju...ak buju i daljse kokodakali...restartaj ga opet! pa kad shvate da je dosta ...budu razmislili kaj kokodacu bezveze...najbolja je spika: kaj vi starci ,server je vas pa morete delat kaj hocete,kickat,banat i sve....samo se pitam kak bi zgledalo da ga vodi neko od nadobudnih.......bah! ili se bute drzali reda svi,zekali se a ne vredjali ili bu sudbina servera postala upitna..pa kaj vi mislite da MM i Rak nemaju drugog posla nego da gledaju kak nonstop kenjkate po necemu u kaj su oni dragovoljno i freeofcharge ulozili ohohoho Svog vremena...malo se skulirajte svi,da nam svima nebude zao!!!! i igrajte se i zabavljajte ekipo,zaboga, ostavite politiku i filozofiranje pokraj kompa i provedite skupa s nama par bezbriznih sati u igri...kuzite igra,zabava..... ajd sad.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() a i vidim da si se napokon otkrio na forumu (mmche).... neka neka, da svi znaju... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3815 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Da si tak jahki bi mi to rekel na žderonjama dok imam pribor v ruke, a ne da se skrivaš iza Piceka. ![]()
![]() |
![]() |
#3816 |
Moderator
|
da, samo se bahati okolo.... ![]() eh ti stari prdonje... ![]() ![]() hehe... ![]() ajde, kada smo vecheras gore, malo kemperskog search & destroya nabaciti na nachin na koji samo amd-jac zna.... ![]() ![]()
![]() |
#3817 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() A onda je sve krenulo nizbrdo.......: lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Stoga se čuvajte, jer kad zakampiram kod baze teško da me bude netko skinul, osim možda s kakvim krumpirob ili telećom koljenicom. Joj moram na posel. Bok.
![]() |
![]() |
#3820 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
i ja sam gore izmedu 22 - 23, imam osjecaj da je dans sila jaka u meni! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3821 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kao... samo da vidim jesu mi popravili ping ... samo 5 min.... još samo 5min... pa još samo 5min ... ![]() http://img50.imageshack.us/img50/585...board017bs.jpg steta sto nisam uletio na pocetak mape. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3824 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Moderator
|
bio bi prvi, e.t., prvi, on je chiter, kako to josh nisi skuzhio? ![]() si vidio kako neshto stalno vadi iz dzepa? e pa svako toliko odgrize komad kremenadle. ![]()
![]() |
#3830 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Tko nebi popizdio ubijem ga 10 puta i on mene u isto vrijeme svih 10 puta ubije sa bombom koju baci sa zadnjim umirucim izdahom : sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nemogu sad sve citati sta ste napisali jer mi se spava pa cu samo malo filozofirati oko "kvantnog pomaka". Imamo ga i mi sto smo na cable i vi na ADSL i oni na 56k i oni na ISDN. Ukratko radi se o tome da kasne (debelo) hitboxovi za stvarnim mjestom igraca. Znaci cak i ako pogodis IZA nekoga dok on trci postoji mogucnost da ga pogodis. Isto tako hitboxovi su sjebani pa tako kad nekog pogodis u ruku pise da je bio headshot. Tako da se ne uzbudjujete oko toga sto je taj "pomak" vise izrazen na 56k nego na ostalim vezama. Nadam se da ce to ispraviti u patchu.
![]() |
#3832 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
problem je sto je u ovoj igri kriterij igranja totalno sjeban. da objasnim. igram vec mjesec dana na stranim serverima i vec tjedan na PCE. i na stranim i na nasem serveru je oko 30% cheatera. tako dok neizade patch i punkbuster za ovu igru nema nikakvih kriterija sto je pogodak a sto ne. jer nepostoji jasna slika ove igre nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3836 |
1oo1 NooB
|
Mitzeki kaj se događa - vidim da tata i sin obadva duplo postaju ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 23.03.2006. u 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
prije jedno sat vremena sam poludio i trebalo mi je sat vremena da se ohladim.. ova pravila na severu ljudi ne poštuju, bolje rečeno ponašaju se balavo i bezobrazno. ... taman smo pri kraju deathmatch (na nekih 45kilova od mogućih 50) i upadne tyrael sa spikom - ja bi igro... i puk stavi VOTE za iduću mapu! i dvojica puknu yes.. i naravno match se prekine! kita, nema krajnjeg rezultata.. PRAVILA glase da nema pozivanja Vote nikad osim na početku nove mape! iz protesta - ![]() morao sam otić sa servera. P.S. kako se broje glasovi za prolaz ili ne prolaz glasanja? koliko je potrebno glasova, jer ja nisam ni glasao a ono je prebacilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja stižem samo da završim sa instalacijom windoza ![]() |
![]() |
![]() |
|
|