|
![]() |
#3721 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Tko, sta, gdje ? Nema me 2 dana, otvorim forum a ono : boxers : veselo nego sta ! Zdimio sam malo na Rab (ne u Kampor !) pokupio Juniorku, malo odmora. Zena neka radi, Junior u skolu-tako treba! Istina nema igre na serveru, ova kanta na kojoj sam sada ne bi to fizicki podnijela, bilo bi : suicide . nemoze se imati i ovce i novce ![]() Jos mi recite gdje je to sto je taj klipan napisao, ne da mi se traziti!
![]() |
#3722 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
imash na sticky threadu "pce server" slijed razgovora izmedju MM-a i mladog gospodina.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3723 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() nego veceras oko 22 svi na ljecenje novonastalih frustracija vezanih za nemili dogadaj, gore unaprijed opisan od strane MM. Ja sam s Isusem u ligi, stoga INRI cuvaj me se!:clap: :
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 21.03.2006. u 19:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3725 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3727 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ipak je atha dno dna ![]() ![]()
![]() |
#3728 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Ovo sve skupa postoji da se zabavimo. Dok se to shvaca kao igra i zabava nema beda. Kad to nestane i ustupi mjesto "ozbiljnom " shvacanju, vrijedjanjima tipa kako nisi mogao ovo ili ono itd. onda je vrijeme da se ugasi i igra i server. Nadam se da cemo odrzati zdravi duh igre i zabave i da ce nam server jos dugo raditi ![]() PS koja propovjed, prestar sam za velecasnog probam ici u fratre ![]() ![]() ![]() @edit ne mogu ni u fratre, traze celibat smrc, smrc.....
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 21.03.2006. u 19:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
slazem se , ima ljudi koji stvarno dobro igraju i moze se dosta od njih i nauciti i poboljsati svoju igru al uvijek ce netko biti najlosiji tak da je to najmanji bed. meni je taj cod fora i zbot TS-a, imas priliku cut ljude i kak zvuce, chatat , umrijet od smijeha , ma totalna zezancija! nebih volio da se to pokvari, bila bi to stavrno steta, pogotovo zbog takvih gluposti poput ove.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3735 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
je njegovo velicanstvo atilla strongwind..... sam sto jedina velicanstvena stvar je kolko moze pojest..... i kolko je narcisoidan,, ak ga se odma ne pogleda i pomazi onda je ljut i uvrijeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3737 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
@ rak - stavi za TK da je reflective, pa ne bu se niko usudil ubit svoga. reflective - čitaj: ak ti pucaš na svoga, taj damadge se prenosi na tebe, i ak ga jako ozlijediš - crkneš ![]()
![]() |
#3738 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3741 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3742 | |
herr Flick
|
Citiraj:
I da i ne. Da je gornji dio a ne su PS i @edit ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3743 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajmo u 21:30 gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3744 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja dođem samo da pojedem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
herr Flick
|
Zavidan
Bas vam zavidim! ![]() Veceras cete rasturat a ja jedino na forum mogu. Da barem mogu biti spectator ali ni to nis,nis. Jadan ja ![]() ![]() Uzivajte, igrajte se i za mene ![]() ![]()
![]() |
#3748 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajde Panorama, danas si se prejeo pa si čučao u nekom grmu ![]() @m4dm4x: a zašto nam to nije trebalo? vi ste odlični igrači i pošteno ste nas dobili. ..a i mi vas onih 5 partija prije te ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|