|
![]() |
#3661 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jucer napravio 30km oko jaruna u penzickoj voznji jer frend koji je iso samnom ima bic jos od osnovne ![]() Tak sam se sporo vozio da me je guzica pocela bolit E sada, moje pitanje glasi: 1. Koje gripove kupiti? Ovi moji kaj su dosli sa bajkom su od neke spuzve koja se je vec izlizala i ruke su mi bile skroz crvene. Sunline Loga lock http://www.markoprojekt.com/index.ph...5&k=23|115|156 Funn combat grips http://www.markoprojekt.com/index.ph...5&k=23|115|202 DaBomb Holy Shit http://www.markoprojekt.com/index.ph...5&k=23|115|203 Hutchinson Piranha/bulldog/Python http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=750 ne vidim razliku nikakvu. mozda jedino u tvrdoci gume 2. Koje rukavice ubost? Chiba more AIR http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=997 Chiba Florida http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=994 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3662 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
1. Da bomb holy shit.imam ih i super su 2. ove prve rađe uzmi bwt ja koristim kona cowan iz ciklo centra rukavice na holy shit gripovima i evo nakon 200km počeli su se gripovi trošiti (dabomb natpis na njima).gripovi izrazito dobri i mekani, ugodni.stvarno svaka čast dizajneru. rukavice i ti gripovi su ko ludi.uopće se ruke nemiču niti bole nakon spusta.jednostavno predobri gripovi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3663 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako ovu kartu staviti u mob za koristiti s Garminom ili ako znate neki bolji program, preporučite? http://www.openstreetmap.org/?lat=44...layers=00B0FTF |
![]() |
![]() |
![]() |
#3664 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
kod vožnje po asfaltu guma škripi (ne ljepi se za cestu kako bi trebala).
|
@borny - ako imas nekoga sa dobrim gumama (ranga preko 250kn komad), probaj đir
![]() ![]() |
@borny
GIANT Boulder (narančasto/crni) uzet sa 40% popusta. oprema: ALUXX FluidFormed frame, SR XCT V2 fork, Shimano Acera, V-brake guma četvrte po redu (69KN) jel to ta??? Kad kažem plastična--> kod vožnje po asfaltu guma škripi (ne ljepi se za cestu kako bi trebala). |
![]() |
#3665 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
borny diskovi neigraju ulogu. ja sam jučer vozio bez njih. doduše ravan obruč igra ulogu ![]() a što se tiče guma ja sam se dovezao na bontrageovoj gumi staroj 3 godine i prednjoj hutchinson bulldog staroj isto negdje oko godinu dana...tako da ni to neigra ulogu... sigurno da gume napravljene baš za XC igraju poprilično veliku ulogu vozaču koji ima bicikl koji je u stanju ponjeti teret i koji zna kako voziti nizbrdo. tebi koji nisi ni primirisao sljemenu te gume i disk dileme su bezveze trošenje novaca trenutno. jer : a) nećeš se uopće brzo voziti jer nemožeš procjeniti situaciju (iskustvo) b) pitanje je ako ćeš imati snage (fizičke ili ukoliko nebude fizičke onda mentalne) dovući se do lugarnice jer treba se prvo uspeti do gore da se zaključi želiš li rađe cestom do dolje ili se spuštati šumom... btw ako ti paše ovaj vikend javi pa ćemo se zaletiti do gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#3667 | ||
Too much busy
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako se ide nedjeljom, mogao bih ![]() Taman u petak plaća pa kupim neku kacigu.
![]() |
![]() |
#3668 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Cross-country -->
Citiraj:
![]() Još je relativno dobro išlo; felga se čudom nije razletila. Edit: XC --> Cross-country |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3669 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
da, ravan obruč kotača ukoliko imaš V-brake... cross country...to ti je zdravoseljački recimo kad se vozikaš po i oko sljemena po planinarskim stazama. u vezi kacige negledaj dizajn ni cijenu nego da i najbolje odgovara glavi...jer nije dobro ako imaš fensi kacigu koja nakon pola sata počne pritiskati glavu @Hamm : vjeruj mi uz malo volje može se dogurati do vrha pa da si neznam kakva trutina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3670 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dwarf...nisi mene upoznao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3672 |
Too much busy
|
![]() |
#3674 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@borny - na svemu se moze i popeti i spustiti sa sljemena, samo je pitanje koliko lako/brzo. tebi početniku stvarno ništa neće značiti loše gume, jer jednostavno ne znaš bolje, a i nisi dovoljno iskusan da bi ti bilo bitno. za prvi put ides dolje i mozes razgledavat prirodu. tako da nemoj se brinut, jedino što ti treba je dobra volja i kaciga na glavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3675 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
eh da i zamolio bih iskusnije da daju preporuku nekakve pumpe za bicikl (prijenosne). po mogućnosit da je dugotrajna a ne dva puta da napumpam gumu i adio... u keindla imaju plastičnu za 60, aluminijsku za 90, aluminijsku sa manometrom za 100 i onda nekek cannondaleove za 130+ kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3677 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Moja preporuka: http://www.bike-shop.com.hr/kategorije/proizvod/155 Imam je već 4-5 godina, jednostavna, pouzdana, trajna
![]() |
![]() |
#3678 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
momci, ima netko kakvu preporuku za nekakvu kisnu odjecu za bike? naime, kako se ponekad vracam s posla sa bikeom po kisi razmisljam o nabavci nekakvog kisnog odjela, gornji+donji, po mogucnosti da se moze obuc preko odjece. pa eto, ako netko zna za nesto sto bi moglo bit korisno neka napise. btw, trazim nesto jeftino, sto ne kosta neku bolesnu lovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3679 | ||
Too much busy
|
Citiraj:
AKo je, tamo je sad samo Turbo Limač ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3681 |
Too much busy
|
Sorry, nisam znao za to. Baš ću sutra skoknut da vidim što ima. Kako se zove dućan? Baš u prolazu prema Kerempuhu?
![]() |
#3686 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
radi pevec u zagrebu i onaj gore lovacki rog ili tako nesto. imas masu tih kabanica i gluparija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3687 | |
no fear
|
Citiraj:
bikeradar review |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
eh...izgleda da mi se onda još i najviše isplati uzeti ovu s manometrom za 99kn ili u dsg-u lezyne pumpu za 135kn koja može dignuti tlak na 8bara... doduše vidim da imaju verziju koja ima mali volumen a visoki tlak(8.3) ili verziju veliki volumen a niski tlak (6.2bara) e sad pošto će biti izbor najvjerojatnije na tim lezyne pumpama koju da uzmem : gume su 2.0/2.1...naravno neću ih nikad pumpati na 8 bara (nego oko 2) ali pretpsotavljam da bi ove s većim tlakom trebale biti izdržljivije |
![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
al se nekad dobro jelo...
|
|
|
Oglas
|
|