|
![]() |
#3601 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3602 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako je ("srebrni" dio), stavio ulje za motorne pile ![]() Pazi sa miniwashem, iz sigurne udaljenosti čisti. Jako je to đubre, sve guli, a voli se i zavuć di nesmije. Zadnji put sam sebi komad kože "očistio" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3603 |
Too much busy
|
Ne znam kakav ti imaš, ali ja imam Karcher K3.99, plastična pumpa, max 130 bara, hobby stroj. Naravno, imaju i HD (profi) modele do 250 bara, to te odnese ![]() ![]() Ajd probat ću tako, valjda neće vilica otpast ![]()
![]() |
#3604 |
Premium
|
ma ja sam bio na kovanice u praonicu ![]() Prvo sam mislio da o vilici govoriš, pa sam htio napisat da to nije jeftinjara kad ima i pumpu, pa da se ne zajebaješ ako ne znaš, da je ne uništiš ![]() Ja sam malo ulja stavio, ne znam ima li posljedica ako pretjeraš. Ne znam opisati "malo" ali vilica mi se preporodila, valjda joj je samo trebalo malo pažnje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Danas mi je jedan decko poslao mail da je vidio moju Konu Hoss Deluxe kako je vozi jedan covjek od nekih 40-ak godina kod bolnice Dubrava tj. skrenio je u ulicu tamo nakon one ustanove gdje su smjestene casne sestre! Uglavnom, kaze da je cak gore i bidon moj ostao te da lik ne izgleda kao nikakav bajker te da je skrenio u ulicu koja se penje malo uzbrdo znaci ulica je najvjerojatnije Oprovecka! Kako nisam iz toga dijela grada (sa totalno drugog kraja grada sam), molim vas da vi koji ste od tamo malo pogledate kada se vozite tamo! Makar cu i ja sada lagano sjesti na bajk i pravac tamo...i biti cesto tamo, ali vi koji ste od tamo molim vas da malo pogledate. Znaci ulica nakon te ustanove sa casnama i penje se malo uz brdo...mislim da je Oprovecka!? Vidio ga je oko 16 h uglavnom....lik nije nikakav bajker te cak ni bidon nije skinio niti bilo sta drugo napravio na bajku! Ako ima netko sa onoga kraja, molim vas da mi se javi da mu dam moj broj moba ili nesto ako vidi bajk da zaustavi covjeka i da me nazove ili nesto...ili da bar vidi gdje stanuje pa da mi javi tocnu adresu! Evo da ponovim: Serijski broj bajka je: F710Y14510 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Too much busy
|
Ja živim jako blizu tog mjesta i dosta prolazim baš tim dijelom pa ću pripazit. Gdje se mogu vidjet fotke tvoje Kone?
![]() |
#3607 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
da...srebrni dio vilice ![]() @Vuco : zato neki imaju one čizmice za noge pa ih zaboli za prašinu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3611 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, te čizmice su redovito nakon par vožnji znale biti na vrhu stanchionsa ![]() Dust seal (prašnik) se teško haba. Ekipa vani kupuje tzv. Enduro seals koji čak nemaju nit potrebnu za foam ringovima (ti prsteni od pjene) ispod jer kao nije potrebno podmazivanje odispod jer u te enduro se stavlja mast pa ona služi za smanjivanje frikcije. Inače taj spoj stanchiona (gornjih nogu) i lowersa (donje noge) jako malo trenje ima. Anodizirane noge imaju manji koef. trenja. U zračnim vilicama 1 brtva valjda više otpora radi nego cijeli taj spoj nogu na prašnicima.
![]() |
#3612 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sutra se ide gore, ja i dwarfić. Spora ekipa dobro došla. Renesis isto tako jer ja znam ona dva puta kojima sam zasad išao (a i to relativno). Ajde ren, nagovorit ću te ![]()
![]() |
#3613 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
@vuco : e,e...to biće šit čizmice...ove moje su navučene otkad sam dobio vilicu i koliko god puta premazao stoje namjestu...izgleda da old school Rock Shox rastura po kvaliteti djelova za razliku od novijih generacija... @distrojer : ako renesis ide onda neka tajmira da krene nakon sat vremena za nama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam iz tog djela, živim par min od tog mjesta koji opisuješ. E sad iz mog znanja o tom djelu moguće je da je bike na žutom brijegu, to je dio iznad bolnice. Ja mogu tu i tam napravit krug (s autom doduše) pa možda naletim na neš. Aj mi daj točne podatke kada i gdje točno ga je vidio. Meni su davno maznuli bike, i isti je završio u tom djelu ali pošto nisam imao serijski od bikea nisam mogao niš ![]()
![]() |
![]() |
#3619 |
Premium
|
Ma bezveze je pala, zajebala se nešto. Dobro je tamo za voziti se, ne treba se u blato ako baš netko ne želi. Preporučam! Drugi put ću malo slikati staze, mostiće i ostalo ![]() Ne trkamo se, uspjeh je uspjeti proći neke dionice. Kad sam sam, onda gazim ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 08.05.2010. u 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
to je važno. da biciklu nije ništa ![]() nego da vas pitam : vidio sam da ekipa hvali u dm-u neko izotonično piće.e sad jedino što sam ja tamo vidio je onaj nekakav prah za "mutiti" za ~50kn...e pa sad kako stvari stoje s svim tim izotoničnim čudima |
![]() |
![]() |
![]() |
#3623 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Danas je stvarno bilo super, dosta brzo smo dosli gore, popili sok (bez pive ovaj put) i supustili se po navedenim stazama koje su mi super sjele (kak vuco veli). Sto se bajka tice jako sam zadovaoljan i ispunjava sve moje zelje, sumnjam da ce mi ikad trebat vise od 152mm hoda straga.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja si gledam piknut giant trance 3 ramu. Ima neko kakve komentare po pitanju rame? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3625 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3626 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Mislim da mi je to iduca investicija, jer trenutna vilica (Suntour XCP) mi je doslovno u predraspadnom stanju i nije bas pouzdana za niz sljeme etc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3629 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ma recimu da ako se toliko boji da gume ne zbuši da ću aj ionako pola staze (u najboljem slučaju) gurati bicikl ![]() ![]() btw dakle ja i distojer ćemo se raspozanvati od drugih po tome što smo oba dva 100+, imat ćemo ruksake, distorjer vozi crnu full suspension biciklu a ja vozim crno bijelog scott yz4 i imam srebrnu jamnica bočicu (bidon).naravno mi ćemo biti također oni koji će biti najduže na stazi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 08.05.2010. u 23:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|