|
![]() |
#3601 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Serite vi kolko hoćete, al Grkljani su momčad koja ima muda i zna kad se treba pokefat za pobjedu. Ne znaju dat gol, al ga ukrumpiraju uvijek. Karagunis kažu da danas vrijedi manje od Sivonjića, a evo vodi ove invalide na vrh svijeta. Do jaja. |
![]() |
![]() |
#3602 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ako večeras prođu Kostariku nadam se da će ih Nizozemci potrgat ko Kerum čitanku, ma ko Dizel rakiju ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Cemu vrijedjanje??? Grci su ljudine, za razliku od ovih nasih kvazi nogometasa koji znaju stavit ruku na srce, ali nemaju pojma sta to znaci. Ali eurici su u dzepu.. To je bruka i sramota, a ne Grci koji se bar trude igrati kako znaju i mogu. Nemaju umisljene zvijezde, al imaju srce. |
![]() |
![]() |
#3605 |
Split resist itself!
|
Nisam tija na glas reć, ali i ja bi da radije naši igraju ka oni pa da nešto naprave. ![]() Bez obzira bila srića ili antinogomet u pitanju, likovi iz grčkog teatra jašu dalje (nadam se da neće još dugo ![]()
#3606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
kakav pacijent ovaj campbell, u drugom poluvremenu sprinta nepotrebno od igraca do igraca, a sada vec pola sata kao da ne postoji na terenu... 9vs11
#3610 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Falim te bože više ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3612 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Navijao sam za Kostariku. Uistinu su, sto se kaze, ostavili srce na terenu i borili se do kraja. Vide se koliko su srcani i koliko vole svoju zemlju. Biti ce to dobra tekma sa Nizozemskom!
![]() |
#3614 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa tema je SP2014, ne vidim zašto se ne bi smjelo razgovarati više o našima, ili bilo kojoj tekmi odigranoj na SP, tako dugo dok nema flamea ili vrijeđanja.
#3615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam ja ništa, na meni je da šutim i surađujem ![]() Uglavnom, ako nije ot, Der Spiegel tvrdi da je par sati prije utakmice dobio dojavu da će Kamerun izgubiti od Hrvatske 4:0. I da je Songov crveni namjeran. Znači i ta naša jalova pobjeda, u biti nije pobjeda već namještaljka ![]()
#3616 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
S obzirom da smo poslije pobjede protiv Kameruna barem nekoliko dana bili svjetski prvaci, ovo saznanje će nekima doći kao hladan tuš. ![]() @Bruno_Rv Mogu se složit da je bolje ubacit mlade igrače pa neka se kale, ali ovi igrači koje si nabrojio su u biti nedokazani igrači i to su možda neki talenti u teoriji(a možda i nisu, vrijeme će pokazat jer naši mediji znaju i od invalida napravit talenta). Recimo Kovačić i Halilović, dečki imaju potencijala, ali je veliko pitanje kako će njihov razvoj teći, mi smo od Kovačića napravili zvijezdu poslije jednog dobrog driblinga što je suludo. Dečko je ok i to je sve za sada. Halilović isto tako, Barca ga je uzela u svoje juniore što znači da ima potencijala, ali možda na kraju neće biti ništa od njega. Takvih igrača sve zemlje imaju koliko hoćeš, mali broj njih se baš pokažu kao talenti i vanserijski igrači. Naši igrači imaju jedan veliki problem da stasaju u našoj seoskoj ligi gdje teško mogu nešto naučit i teško da im netko može usadit kvalitetne osnove za dalje. Sve to mi daje za pravo tvrdit da smo mi prosjek i ništa više, budimo sretni uopće da se plasiramo na velika natjecanja i da se pokoji igrač pokaže kao bolji od prosjeka. Vidim da neke smeta lamentiranje o našoj repki stoga je ovo moje zadnje o toj temi.
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 30.06.2014. u 10:53. |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3618 |
Guest
|
|
![]() |
#3619 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jasno mi je da je ovo very loose tema na informatičkom forumu, ali kad već postoji ne vidim smisla u ograničavanju o kojoj repki se smije pisat, tim više što tu ima i zasebnih tema i o LP i o HNL u kojima se svašta drobi. Ali to sam samo ja ![]()
![]() |
#3624 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Izgubio je na kladi pa mu vracate bolna sjecanja na rostilje i janjetinu u kojima je mogao uzivati |
![]() |
![]() |
#3625 | |
Guest
|
Citiraj:
Tako i ona moze tvrdit da je dobila dojavu. |
|
![]() |
#3626 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
#3629 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja sam namjestio igru sa Mehikom. Tak sam i znao točan rezultat na kraju ![]()
![]() |
#3630 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|