Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 29.06.2014., 21:54   #3571
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Radi se o tome da je Mexico odigrao SP tako da su dali 100% od svojih mogućnosti, a mi debelo ispod. S pravim trenerom, motivacijom, rasporedom igrača na pozicijama koje im bolje odgovaraju i vremenom za uigravanje koje ima Mexico, IMO mi ih dobijamo u većini slučajeva.
listerstorm je offline  
Staro 29.06.2014., 22:00   #3572
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
To ti misliš, a ja ipak mislim da nam treba nekakav stranjski izbornik jer je očito da su naši treneri dobri jedino za jednu sezonu u Teheranu.

Vidi kako Vaka-Vaka rastura sa Alžirom koji je totalno bezvezna momčad...
Al opet, gle grupu u kojoj je alžir igrao...
Brko je offline  
Staro 29.06.2014., 22:01   #3573
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Grci se odrekli premija. A nase zvjezdice rekreativno odradile grupu i pospremile po 140k eura u dzep
Zato su Grci prošli skupinu a naši su otišli na izlet u Brazil a sada su na plaži, jahtici, vikendici... Grci igraju ružan nogomet ali ga igraju sa srcem i bez fige u đepu.
gmax je offline  
Staro 29.06.2014., 22:08   #3574
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Radi se o tome da je Mexico odigrao SP tako da su dali 100% od svojih mogućnosti, a mi debelo ispod. S pravim trenerom, motivacijom, rasporedom igrača na pozicijama koje im bolje odgovaraju i vremenom za uigravanje koje ima Mexico, IMO mi ih dobijamo u većini slučajeva.
Ovo je komentar tipa: "Da je baba muško, zvala bi se Duško". Odakle tebi da mi nismo dali 100% od naših mogućnosti, a Meksiko jest? I odakle tebi da mi njih dobijamo u većini slučajeva kada mi već skoro 20 godina skoro nikoga ne možemo dobit na SP-ima?

Čovječe, pa mi još i dan danas mislimo da smo odigrali jako dobro na SP-u, nismo se u stanju pogledat u ogledalo i priznat si da nismo odigrali ništa u biti. I tako iz godine u godine, čekamo da se dogodi čudo pa da prođemo dalje, ali avioni ne slijeću nažalost jer mi ne razumijemo uopće gdje je problem. Problem je u glavi, a to je najteže promijenit i detektirat.

Najviše me ljuti kada se počne pljuvat po Meksiku, a Meksiko je do 88. minute u biti bio u četvrtfinalu SP-a i odigrao sasvim dobro. I sada smo mi veliki generali poslije bitke pa smo ustvrdili da je Meksiko kita, da bi ih zgazili ako bi nam se posložile sve zvijezde kako nama paše i bla bla.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 29.06.2014. u 22:19.
vedo je offline  
Staro 29.06.2014., 22:17   #3575
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nas jedini problem su izbornici. The end.
spawn je offline  
Staro 29.06.2014., 22:27   #3576
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Već smo ih promijenili dosta pa nam to nije pomoglo. Mislim da nam to govori da je problem puno dublji. Stranac bi pobjegao glavom bez obzira za par dana kada bi mu svi počeli krojit momčad. Svaki domaći izbornik je podložan svim mogućim pritiscima i tu počinje kraj tj. to je početak začaranog kruga.

A što je najgore za nas, nama je nasušno potreban stranac jer mi živimo u nekim svojim oblacima. Ali Hrvatima je jako teško progutat ponos stoga nas čeka i u budućnosti gajbanje od strane svake imalo bolje ekipe.
Staro 29.06.2014., 22:29   #3577
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Nemoj se truditi vedo

Na kraju krajeva za forumske stručnjake uvijek bude kriv izbornik, a ne prosječna ekipa

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 29.06.2014., 22:31   #3578
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Kako Grkljani dave loptu/protivnike to je strava.

Prvi udarac u okvir u 28. min (malo su ubrzali ) protiv uvik neugodne Kostarike.

Ne bi me začudilo da Grci jednostavno - prođu dalje.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 29.06.2014., 22:34   #3579
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Kako Grkljani dave loptu/protivnike to je strava.

Prvi udarac u okvir u 28. min (malo su ubrzali ) protiv uvik neugodne Kostarike.

Ne bi me začudilo da Grci jednostavno - prođu dalje.
Pa proći će dalje. iako će Kostarika i više prijetiti i sve, ali će Grkljani nekakav frkafulj uvaliti
Brko je offline  
Staro 29.06.2014., 22:36   #3580
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Ovo je komentar tipa: "Da je baba muško, zvala bi se Duško". Odakle tebi da mi nismo dali 100% od naših mogućnosti, a Meksiko jest? I odakle tebi da mi njih dobijamo u većini slučajeva kada mi već skoro 20 godina skoro nikoga ne možemo dobit na SP-ima?

Čovječe, pa mi još i dan danas mislimo da smo odigrali jako dobro na SP-u, nismo se u stanju pogledat u ogledalo i priznat si da nismo odigrali ništa u biti. I tako iz godine u godine, čekamo da se dogodi čudo pa da prođemo dalje, ali avioni ne slijeću nažalost jer mi ne razumijemo uopće gdje je problem. Problem je u glavi, a to je najteže promijenit i detektirat.

Najviše me ljuti kada se počne pljuvat po Meksiku, a Meksiko je do 88. minute u biti bio u četvrtfinalu SP-a i odigrao sasvim dobro. I sada smo mi veliki generali poslije bitke pa smo ustvrdili da je Meksiko kita, da bi ih zgazili ako bi nam se posložile sve zvijezde kako nama paše i bla bla.
Naravno da nismo kad igrači ne igraju na pravim pozicijama i kad je reprezentacija poligon za hvatanje iskustva izbornicima koji nemaju reference ni po pitanju taktike niti motivacije prije preuzimanja repke (Štimac, Kovač) te koji lutaju u nekim samo njima jasnim formacijama i izmjenama istih. Ako ti je to malo teže shvatit, sry.
listerstorm je offline  
Staro 29.06.2014., 22:38   #3581
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Ma da su ih metnuli gdje god želiš to ne bi promijenilo činjenicu da imamo prosječnu momčad s dva tri dobra pojedinca i to je sve. Da li je to tebi teško za shvatit ili u čemu je problem? Da li dva tri dobra pojedinca čine vrhunsku momčad? Koje mi to iskusne izbornike imamo koji imaju rezultate? Da li želimo stranca koji bi nam donio možda i promjenu navika i mentaliteta? Ne želimo. Pa što onda hoćemo uopće, imamo što zaslužujemo.

@panda

Ma razljutila me ta pljuvačina o Meksiku od ljubomornih ljudi kojima smeta što su nas pregazili. Ne kužim zašto nam je tako teško priznat da je Meksiko bolja ekipa od Hrvatske? Mislim, danas su odigrali dobro protiv Tulipana i bili u četvrtfinalu do 88. minute i onda kritičari izvuku tih zadnjih 6 minuta i prave se jako pametni. Čak im je i Ochoa smetnja jer eto, branio je dobro. Valjda bi trebali maknut golmana s vrata.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 29.06.2014. u 22:43.
vedo je offline  
Staro 29.06.2014., 22:38   #3582
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Dosadni ste već i bogu i vragu više o našima. Ako niste znali, ispali smo pred tjedan dana.
Dajte da gledamo i komentiramo trenutne utakmice, pustite naše na miru, svoje su odigrali i zasluženo otišli svojim klubovima, ženama, kurabama...
Brko je offline  
Staro 29.06.2014., 22:41   #3583
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Nemoj se truditi vedo

Na kraju krajeva za forumske stručnjake uvijek bude kriv izbornik, a ne prosječna ekipa
A tko slaze prosjecnu ekipu? Jel se ekipa sama poziva u repku i svako igra gdje zeli i koliko zeli? Sa istim igracima bi napravili nesto bolje da nije svaki izbornik eksperimentirao ili forsirao igrace koji ne igraju dobro. Da je postavljao ekipu kako treba i da nema rezultata ne bi nitko nista rekao. Ovako se sastavljaju za svaku tekmu drugi sastav, druga taktika. Jel Pranjic kriv sto ga izbornici stavljaju igrat? Ili jel Rebic kriv sto igra 10 minuta? Ili jel Rakitic kriv sto igra obranu? Ma dajte molim vas. Ekipu stvara izbornik. On moze i udaljiti one koji se ne zalazu kako ljudi tvrde. Kakav izbornik,takvi rezultati.
spawn je offline  
Staro 29.06.2014., 22:45   #3584
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

A tko je nama kriv što nemamo ni približno dobru ekipu kao 96., ni približno dobre igrače kao tada?

Netko je spomenuo Alžir, samo je zaboravio da je Alžir pun igrača iz francuske lige, koji su u biti Francuzi i odgojeni su kao Francuzi.
Staro 29.06.2014., 22:49   #3585
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pa proći će dalje. iako će Kostarika i više prijetiti i sve, ali će Grkljani nekakav frkafulj uvaliti
Dok Varan ne potvrdi - milanko obećanko

Niste mu valjda opet spucali bananu, jučer je pogodija da "Kolombija" prolazi Šuruguay?!

BTW ne bi me čudilo da bude 0:0, pa penali = Grkljani dalje

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 29.06.2014., 22:54   #3586
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Grci su umrtvili Kostarikance i kvalitetno ih ruše oko centra. Mogli su i zabiti, imali su 2-3 dobre prilike i jedan 100% zicer. Sve u svemu Grci standardno dobri.
gmax je offline  
Staro 29.06.2014., 23:00   #3587
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Dok Varan ne potvrdi - milanko obećanko

Niste mu valjda opet spucali bananu, jučer je pogodija da "Kolombija" prolazi Šuruguay?!

BTW ne bi me čudilo da bude 0:0, pa penali = Grkljani dalje
Opet ti govoriš VI nemam niš sotim a i nije bannan
Brko je offline  
Staro 29.06.2014., 23:01   #3588
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Da igraju protiv 11-orice ušmrkanih do yaya "usmrtvili" bi ih bez po muke

Pogledat ću utakmicu do kraja u nadi Grčke tragedije, ma poharat će ih Kostaričani ko recesija 2. poluvrime

EDIT Ma to ti Van persiram Brko

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 29.06.2014., 23:07   #3589
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
A tko je nama kriv što nemamo ni približno dobru ekipu kao 96., ni približno dobre igrače kao tada?

Netko je spomenuo Alžir, samo je zaboravio da je Alžir pun igrača iz francuske lige, koji su u biti Francuzi i odgojeni su kao Francuzi.
Nemamo ekipu,slazem se ali mi jos ostaje gorak okus zbog Meksika i taktike izbornika. A igraca imamo samo ih treba zvat i uigrat kao sto je Bilic na pocetku karijere radio dok.nije.potonuo.

Btw, Grčka po meni ima vise igre. Iako ih ne simpatiziram Kostarika nije nesto pokazala dosad u ovoj tekmi
spawn je offline  
Staro 29.06.2014., 23:13   #3590
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

TOOOOOOOOOOOOOOO 1:0 gube Grkljani

Samo da se ne povuku sad i počnu čuvat rezultat cilih 40 min. u grčkom stilu

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 29.06.2014., 23:13   #3591
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

@Bruno_Rv

Na koje točno igrače misliš?
Staro 29.06.2014., 23:26   #3592
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Bravo Costarica.

Citiraj:
@Bruno_Rv

Na koje točno igrače misliš?
Milić i Rebić odmah.Vrsaljko odmah. 3 igraca mlada i svjeza. Vrsaljko je imho igrao bolje od Pranjica i to puno. Rebić leti po terenu. Milica bi barem trebalo isprobat mislim da moze pokazat dosta na toj poziciji. Subašić.
I naravno koristit igrace na pozicijama gdje najbolje igraju.

Ali ne bih vise o tome. Nadjemo se na pivi pa.mozemo razglabati do jutra

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 29.06.2014. u 23:49.
spawn je offline  
Staro 29.06.2014., 23:27   #3593
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nisam komentirao dugo, ali ovo moram ... Ova tekma je k'o iz HNL-a.

Btw neizbježni komentari o našima/izborniku/poštenju/taktici ...su u ovom stilu:

dh41400 je offline  
Staro 29.06.2014., 23:27   #3594
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Duarte panjino jedna glupa

EDIT Evo naravno 1:1 u nadoknadi, moze se rec da je gotova Kostarika -.-

Pomelo mi sig -.-

Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 29.06.2014. u 23:52.
Drvoje je offline  
Staro 29.06.2014., 23:51   #3595
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Ovi će još i osvojiti SP, ovo me podsjeća na Portugal 2004.
gmax je offline  
Staro 29.06.2014., 23:54   #3596
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ta Grcka je naprosto neunistiva

Neka, nije nis bolja Costa Rica bila.
Staro 29.06.2014., 23:55   #3597
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Hahaha, ovi kokošari latinosi počeli slavit 10 min prije kraja utakmice isto ko i meksikanci. A Grkljani ga utrpali i skoro dali i drugi.

Tako im i treba, Njemačka bi im utrpala par komada s pol gasa.
Dizel je offline  
Staro 29.06.2014., 23:59   #3598
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Tješi me pobjeda niskozemaca (doduše grkljani još nisu sigurno prošli).
Veselija sam se šta bi moga ić leć prije ponoći, ali Duarte je reka NEEE, dobija crveni i eto sranje.

Sad piši propalo, a sutra ću krmeljav na posa jer će ovo potrajat - ma GOMOLJIIIIIII

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 29.06.2014., 23:59   #3599
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Ma grci su najveci klosari na ovom svjetskom. Pa ta govna imaju vise srece nego pameti. Strasno odvratan nogomet igraju, bolje reci antinogomet. Sudac je jako los. Igranje rukom grkljana nakon onog ubacaja...
Staro 30.06.2014., 00:02   #3600
jurica_m
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Grci nisu slucajnost. Oni su jednostavno fenomen, dokazano vec puno puta. S nikakvom igrom dodju daleko.
jurica_m je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na