|
![]() |
#3571 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Radi se o tome da je Mexico odigrao SP tako da su dali 100% od svojih mogućnosti, a mi debelo ispod. S pravim trenerom, motivacijom, rasporedom igrača na pozicijama koje im bolje odgovaraju i vremenom za uigravanje koje ima Mexico, IMO mi ih dobijamo u većini slučajeva. |
![]() |
![]() |
#3572 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3573 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3574 | |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
Čovječe, pa mi još i dan danas mislimo da smo odigrali jako dobro na SP-u, nismo se u stanju pogledat u ogledalo i priznat si da nismo odigrali ništa u biti. I tako iz godine u godine, čekamo da se dogodi čudo pa da prođemo dalje, ali avioni ne slijeću nažalost jer mi ne razumijemo uopće gdje je problem. Problem je u glavi, a to je najteže promijenit i detektirat. Najviše me ljuti kada se počne pljuvat po Meksiku, a Meksiko je do 88. minute u biti bio u četvrtfinalu SP-a i odigrao sasvim dobro. I sada smo mi veliki generali poslije bitke pa smo ustvrdili da je Meksiko kita, da bi ih zgazili ako bi nam se posložile sve zvijezde kako nama paše i bla bla.
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 29.06.2014. u 22:19. |
|
![]() |
![]() |
#3576 |
FC Bayern supporter
|
Već smo ih promijenili dosta pa nam to nije pomoglo. Mislim da nam to govori da je problem puno dublji. Stranac bi pobjegao glavom bez obzira za par dana kada bi mu svi počeli krojit momčad. Svaki domaći izbornik je podložan svim mogućim pritiscima i tu počinje kraj tj. to je početak začaranog kruga. A što je najgore za nas, nama je nasušno potreban stranac jer mi živimo u nekim svojim oblacima. Ali Hrvatima je jako teško progutat ponos stoga nas čeka i u budućnosti gajbanje od strane svake imalo bolje ekipe.
#3577 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nemoj se truditi vedo ![]() Na kraju krajeva za forumske stručnjake uvijek bude kriv izbornik, a ne prosječna ekipa ![]()
![]() |
#3578 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Kako Grkljani dave loptu/protivnike to je strava. Prvi udarac u okvir u 28. min (malo su ubrzali ![]() Ne bi me začudilo da Grci jednostavno - prođu dalje.
#3579 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3580 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3581 |
FC Bayern supporter
|
Ma da su ih metnuli gdje god želiš to ne bi promijenilo činjenicu da imamo prosječnu momčad s dva tri dobra pojedinca i to je sve. Da li je to tebi teško za shvatit ili u čemu je problem? Da li dva tri dobra pojedinca čine vrhunsku momčad? Koje mi to iskusne izbornike imamo koji imaju rezultate? Da li želimo stranca koji bi nam donio možda i promjenu navika i mentaliteta? Ne želimo. Pa što onda hoćemo uopće, imamo što zaslužujemo. @panda Ma razljutila me ta pljuvačina o Meksiku od ljubomornih ljudi kojima smeta što su nas pregazili. Ne kužim zašto nam je tako teško priznat da je Meksiko bolja ekipa od Hrvatske? Mislim, danas su odigrali dobro protiv Tulipana i bili u četvrtfinalu do 88. minute i onda kritičari izvuku tih zadnjih 6 minuta i prave se jako pametni. Čak im je i Ochoa smetnja jer eto, branio je dobro. Valjda bi trebali maknut golmana s vrata.
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 29.06.2014. u 22:43. |
![]() |
![]() |
#3582 |
Antimićanin
|
Dosadni ste već i bogu i vragu više o našima. Ako niste znali, ispali smo pred tjedan dana. Dajte da gledamo i komentiramo trenutne utakmice, pustite naše na miru, svoje su odigrali i zasluženo otišli svojim klubovima, ženama, kurabama... |
![]() |
![]() |
#3583 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
A tko slaze prosjecnu ekipu? Jel se ekipa sama poziva u repku i svako igra gdje zeli i koliko zeli? Sa istim igracima bi napravili nesto bolje da nije svaki izbornik eksperimentirao ili forsirao igrace koji ne igraju dobro. Da je postavljao ekipu kako treba i da nema rezultata ne bi nitko nista rekao. Ovako se sastavljaju za svaku tekmu drugi sastav, druga taktika. Jel Pranjic kriv sto ga izbornici stavljaju igrat? Ili jel Rebic kriv sto igra 10 minuta? Ili jel Rakitic kriv sto igra obranu? Ma dajte molim vas. Ekipu stvara izbornik. On moze i udaljiti one koji se ne zalazu kako ljudi tvrde. Kakav izbornik,takvi rezultati. |
![]() |
![]() |
#3584 |
FC Bayern supporter
|
A tko je nama kriv što nemamo ni približno dobru ekipu kao 96., ni približno dobre igrače kao tada? Netko je spomenuo Alžir, samo je zaboravio da je Alžir pun igrača iz francuske lige, koji su u biti Francuzi i odgojeni su kao Francuzi.
#3585 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() Niste mu valjda opet spucali bananu, jučer je pogodija da "Kolombija" prolazi Šuruguay?! BTW ne bi me čudilo da bude 0:0, pa penali = Grkljani dalje
![]() |
#3587 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3588 |
Split resist itself!
|
Da igraju protiv 11-orice ušmrkanih do yaya "usmrtvili" bi ih bez po muke ![]() Pogledat ću utakmicu do kraja u nadi Grčke tragedije, ma poharat će ih Kostaričani ko recesija 2. poluvrime ![]() EDIT Ma to ti Van persiram Brko ![]()
#3589 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw, Grčka po meni ima vise igre. Iako ih ne simpatiziram Kostarika nije nesto pokazala dosad u ovoj tekmi |
|
![]() |
![]() |
#3591 |
FC Bayern supporter
|
@Bruno_Rv Na koje točno igrače misliš?
#3592 |
Premium
|
Bravo Costarica. Milić i Rebić odmah.Vrsaljko odmah. 3 igraca mlada i svjeza. Vrsaljko je imho igrao bolje od Pranjica i to puno. Rebić leti po terenu. Milica bi barem trebalo isprobat mislim da moze pokazat dosta na toj poziciji. Subašić. I naravno koristit igrace na pozicijama gdje najbolje igraju. Ali ne bih vise o tome. Nadjemo se na pivi pa.mozemo razglabati do jutra ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 29.06.2014. u 23:49. |
![]() |
![]() |
#3594 |
Split resist itself!
|
Duarte panjino jedna glupa ![]() EDIT Evo naravno 1:1 u nadoknadi, moze se rec da je gotova Kostarika -.-
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 29.06.2014. u 23:52. |
![]() |
![]() |
#3597 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Hahaha, ovi kokošari latinosi počeli slavit 10 min prije kraja utakmice isto ko i meksikanci. A Grkljani ga utrpali i skoro dali i drugi. Tako im i treba, Njemačka bi im utrpala par komada s pol gasa. |
![]() |
![]() |
#3598 |
Split resist itself!
|
Tješi me pobjeda niskozemaca (doduše grkljani još nisu sigurno prošli). Veselija sam se šta bi moga ić leć prije ponoći, ali Duarte je reka NEEE, dobija crveni i eto sranje. Sad piši propalo, a sutra ću krmeljav na posa jer će ovo potrajat - ma GOMOLJIIIIIII ![]()
#3599 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma grci su najveci klosari na ovom svjetskom. Pa ta govna imaju vise srece nego pameti. Strasno odvratan nogomet igraju, bolje reci antinogomet. Sudac je jako los. Igranje rukom grkljana nakon onog ubacaja...
#3600 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Grci nisu slucajnost. Oni su jednostavno fenomen, dokazano vec puno puta. S nikakvom igrom dodju daleko. |
![]() |
![]() |
|
|