|
![]() |
#3601 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Joj, ja evo tek igram 40tak minuta za 50k exp i 30killova i sto reci, neznam sto ce prije, krenio od tier 4 pa do 7 i odma Top Gun s KV-1 Bolje imati srece nego pameti http://wotreplays.com/site/288305#ensk-etoys-kv-1 a non stop me baca u +2 tiera metcheve
![]() |
#3602 |
Guest
|
Zlo od dana, cca -20w/l, psmtr ![]() Trebao sam znati da će kriplovi isplaziti na x3 zov... ![]() Nego, da se nadovežem na komentare za T-54: potpuno se slažem sa striček Buljom ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3603 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma meni nisu zanimljivi ti veliki tieri, s malim tierima je umjetnost dobiti partiju, jos kad je tim polu njubast, mislim, nisam ni ja bolji, ali kad nece onda nece, evo jedna za laku noc, pobjeda je pobjeda, pa i osvajajuci protivnicku bazu http://wotreplays.com/site/288949#ka...ys-pzkpfw_38_t
![]() |
#3607 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam imao t62 a t54 ne i na kraju ga odlucio kupit jer mi se cinio ok, opremio ga sa svim i sa posadom sa dva puna skilla ali nije ni do koljena t62 samo zbog topa. Jedva cekam da izgrindam loraina da ga prodam i kupim bata, ne volim autoloadere ali ta brzina mi je strasna, jedino to fali t62, s tim je kupola na t62 prakticki neprobojna a bat je francuz, i traktor bi ga probio ![]()
![]() |
![]() |
#3608 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Za takav krasan, donekle kamuflabilni td, mislim da je najbolji raspored skillova: 1. skill = TEŽ za commandera, Camo za ostale 2. skill = BIA za sve (inače ne radi, svi moraju imati 100% da bi se aktivirao) 3. skill = Pokretnost i veći view range Zanimljivo je da od patcha 8.7 Ferdinand koji sjedi u grmlju s Camo mrežom ima samo 10% manji Camo od JGpanthera u istoj poziciji. Camo mu skače s 10 na 25 :-) (ISU s mrežom ima 30, a SUljo-100 oko 35) , tako da se ne začudite nevidljivim ferdijima.
![]() |
![]() |
#3609 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
1495 exp-a za poraz..... da je ovaj retard koji je bio uz mene ziv,kv4 bio malo pametniji,nebi mi dosao lik na leda i ubio me...ali ne razumije nit hrv niti eng a ni cistu logiku. ![]() http://wotreplays.com/site/289177#ar...dabo-jagdtiger od jutra,6 poraza za redom, prosjecan dmg 3100, 1.83 killa po mecu,wn7 i eff sve dobro.....pa goni se u k....
![]() Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 11.08.2013. u 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A lijevo od mene se ukempali HTovi. 2 KV-1 i 2 Churchilla 1. Da trebali smo branit bazu, ali kad smo počistili veći dio kod rezultata 7:7 oni su pune 2 minute stajali na istom mjestu. Tamo kao je trebalo ić nije vukojebina nego smo imali dovoljno vremena da im dođemo s leđa, a sa brda smo mogli imati našu bazu na dlanu i bez problema ju obranit. Ako se branio baza ne znači da moramo kempati. @CK Di, kako resetirati skillove. Znam da nevaljaju i imam ih još na drugim tenkovima. Da li moram ponovno grindat posadu iz početka? Kakav kupon?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3611 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Tu možeš resetirati sav XP i skillove. Cijene = klasika. 200 golda za 100%, 20.000k za 90%. Najbolje je pričekati vikend s akcijom za reset skillova pa resetiraj sve po 100 golda po glavi.
![]() |
![]() |
#3612 |
Guest
|
Je, čekaj akciju pa onda reset... Kod reseta se isplati platiti da ti umanji štetu, i resetiraju ti se svi skilovi za istu cijenu. @Buljo : Njub potrošio gold na zadnjoj akciji za kojekakve pyzdarije (nakitio tenkove i natpisima ![]() Nisam odolio, jbg... ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Moderator
|
![]() |
#3615 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
@amd to kod tebe je pokemon liga =) ovdje kod mene su pravi tenkisti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
Guest
|
Poslušao stričeka Bulju, prodao obiteljsku srebrninu ![]() ![]() U pet partija, koliko sam ga stigao igrati, tri puta prvi u timu po base xp-u... hebeš T-54, nije mu niti sjena ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3620 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#3621 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ma unistili su ga, nije za nista a svaka druga partija je s tier 7 8 pa ti misli, jako dobrog scouta ukenjali da to nije za vjerovati od jucer ujutro, partije za nevjerovati, od 10 partija 9 sam s tier +2 tenkovima, i moj tim izgubi u roku odmah, za nevjerovati, samo upalim i gledam, 120sec ja ziv i mozda jos arty zato vozam ELC, tu me baca s tier 9 tenkovima, a kakvih tek tamo ima njubeka, mila majko, evo dok sam pisao post, pokrenio i WoT, dignem prozor a ono 59-16 na nisanu, gledam i nevjerujem, pa opet pogledam i opalim, uglavnom dobili partiju, idem prema AMX 12t pa onda na njemacku liniju do tier 7 TD dok je akcija ovaj tjedan http://wotreplays.com/site/291675#el...-etoys-elc_amx edit: evo cim sam se pozalio pao i M, mogao sam jos par pogodaka imati ali sam nestrpljiv, slabo se ovaj krug u ELC skuplja a i reload dugooo traje http://wotreplays.com/site/291801#ai...-etoys-elc_amx edit2: WoT opet puko ? nemogu se logirati ?
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.08.2013. u 19:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Guest
|
Radi, bio unutra oko pola9, (iako, bilo bi bolje da nisam)... ... ELC je jedan od zadnjih zabavnih zujalica... Prvo su syebali njemačke brzince kod onog uvođenja "fizike", sada ruske... Adio arty, adio scoutovi (logično), plachipizdani su skoro došli na svoje - još malo i svi će voziti 2-3modela, isključivo... |
![]() |
![]() |
#3624 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma ima jos tenkova za dusu, ELC mi je ok, zabavan, 170mm penetracija i 230dmg, kad veliki tier spucam nezna sto ga snaslo, ostaje u garazi, a ja evo kupio Hetzera, jako zabavan TD, narocito kad ga njub vozi 8 killova i nemam municije, kad sam rasipao okolo kao da s neba pada, a jos podosta do kraja, uzivao sam ovu partiju, narocito na kraju s arty, ples s zvijezdama http://wotreplays.com/site/292512#ar...n-etoys-hetzer
![]() |
#3625 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Edit: Malo sam promjenio tenkić. ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/292744#self Kako je lijepo igrati kad imamš podršku prata blizanca. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 13.08.2013. u 00:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Moderator
|
![]() |
#3628 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Koji su klinac napravil is igrom ? Sinoc se nisam mogao logirati, jutros pokusao, ping oko 500ms, evo sad pokusao igrati ping oko 300ms. I na EU1 i na EU2 ping visok i lag lampica se pali malo pa cesto, probam par drugih igara, sve ok online rade, ping oko 40. ![]() kako uopste s pingom od 250-300 igrati?, pucati unaprijed pa se nadati da ces nesto pogoditi: http://wotreplays.com/site/293806#airfield-etoys-kv-1s ajd jos jedna u nizu, to je dvije za popodne, ping uzasan ali random MM dobar, barem sad http://wotreplays.com/site/293828#karelia-etoys-kv-1s
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 13.08.2013. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Isto je tako do ruskih tenkova. Jednom pogodiš i drugi pogodak ide direktno ali bez štete. Treća, četvrta i peta nula bodova. Kao ruski rulet. Sljedeća runda bez pogodka. Treća runda ajde bolan. ![]() Igra je ok, ali jako me nervira pogodak. Lako mene pogode nego ja njima.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|