|
![]() |
#3571 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Blago tebi, na plazi ![]() Sada znam zasto ljudi volje SU-100, pa pocinjem ga i ja ozbiljno razmatrati kao najdrazi TD za igrati, cim stavio 100mm gun TD se preporodio, odmah i M pao, i rekord po exp za njega, ma milina jedna http://wotreplays.com/site/284767#er...g-etoys-su-100 A sta tek onda 122mm gun radi ? edit1: Evo namontiran i 122mm gun, i mogu reci da i nisam nesto odusevljen, ovaj od 100mm mi je precizniji i brze reloada, a to ponekad glavu cuva, ali cu ga jos malo testirati, evo zadnja za veceras maloprije odigrana, ok partija za laku noc ![]() http://wotreplays.com/site/285644#hi...f-etoys-su-100
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 09.08.2013. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 |
Guest
|
Hehe, emocije su podijeljene, pazim na tri mala divljaka, ali opet, ne žalim se (khmm... skvo stiže tek za šest dana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Guest
|
Pao Obj 704, 1st game 4kill malo preko 3k dmg... ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Očekujem poplave siemki radi ove misije: http://worldoftanks.eu/en/news/44/ru...n-anniversary/ Doduše, 3 dana freemiuma nisu za baciti.
![]() |
#3576 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Upalih igru, prva runda i pobjeda i 3 dana premiuma...nije bilo tako tesko i strasno za dobiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Guest
|
Ma, dobro je, napokon i EU server dobija normalne event-e, već par u nizu zanimljivih... Ja jedva čekam rezultate onog TD event-a što završava 15.-og, živo me zanima gdje sam u odnosu na ostale... Obj. 704 je toliko dobar da bi lako mogao postati keeper ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
i 8/9 zasada s SU-100, a i taj poraz nisam mogao vise, kad tim igra njubasto nepomaze nista ![]() http://wotreplays.com/site/286233#sa...r-etoys-su-100
![]() |
![]() |
#3581 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Uff, onda nema sta da ocekujem onda, najjaci mi tier 6 i to tek par dana igram, nema sanse da sta dobijem, jos cu ovih 5 dana da vozim TD cisto iz uzitka sto ga imam. ![]() ![]() ![]() stvarno svakakvi ljudi/djeca igraju ovaj WoT, tri poraza u nizu, bez obzira sta napravio Evo u garazi SU-100M1, sto da kazem, samo tri odigrane partije dosada, malo mi je cudan, poslje SU-100 ovaj zahtijeva drugaciju taktiku, a ja volim u prvim linijama pa kud puklo da puklo, ima "samo" top od 100mm , brzo reloada ali ne probija tako cesto, malo kombiniram HE ali slabo stete rade, idem se jos malo na njega privikavati, sigurno ima neka caka s tim TD ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 09.08.2013. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3582 |
Guest
|
Ne mogu u igru. Server ne reagira, svima ili samo meni? |
![]() |
![]() |
#3584 |
Guest
|
Da bar stave neku obavijest tipa "strpite se, popravljamo". Ne briga me, mogu me i slagat i ne popravljat ništa, samo da znam da nije do mene... Evo sad su stavili: "server is temporarily unavailable due to scheduled maintenance". Dobro, to je baš očito laž. ![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Guest
|
Gadni su lagovi bili čitavo popodne, očito se nešto syebalo, pogotovo na EU1. @JozicA: I ja imam friško ovaj tenk (SU-100M1), i meni je legao odlično- čak i sa prvim topom mi je bio "za prolaznu". Okretan poprilično, cijev se munjevito pozicionira, a i pen je pošten, iako si u pravu, mora se paziti gdje se gađa, no RoF & aim-time to debelo kompenziraju. Čak ima i nekakvo ubrzanje ![]() ![]() Btw, za onaj event, ekipa kalkulira da, u tier V i nižoj klasi, bez 1.5K base xp nema se šta očekivati (top50, mislim). Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 09.08.2013. u 22:11. |
![]() |
![]() |
#3587 |
Vozi Miškoooo!!!
|
@windfucker: ma malo cu ga iza nedjelje vozati, cilj mi je bio da ga kupim dok je na akciji 30%, a o nagradi, nema sanse nesto da ja dobijem, slabo je to exp koliko kupim A evo jedna cudno odigrana s 3601, 13 partija tek s tim tenkom, isto ga kupio dok je na akciji bio, a sad citam da ga spustaju u tier 5 i ide u heavy u iducem patchu Uglavnom, mapa Karelia, krenilo sve ok, napadamo bazu, teski na desno, TD na sredinu, na ljevo scout, malo gledam okolo, izgubljen u prostoru i vremenu, vidim ovi desno ce svi izginuti, prikljucujem se napadu, TD iz sredine support, odjednom vidim crveni na nasoj sredini, neprijateljski Grille 4 killa napravio, jednostavno vise nekontam di su nasi di njihovi, ali pobjedili smo uglavnom, toliko zbunjen nisam bio skoro u WoTu http://wotreplays.com/site/287057#ka...toys-vk_3601_h
![]() |
#3589 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Neznam kako su to računali, ali i ja sam sa premiumom dobio 3 dana. Prvu partiju sa 704 sam izgubio. Uzeo ISUsa-152 i pobjedili i dobio 3 dana. Nemam vremena da svaki dan uzmem 300 do 400 hiljada. ![]() @shrek 00 Što će reč da oklop nije najbitnija stavka na tenku.
![]() |
#3593 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ne vidim smisao onih poruka u WOTu. Niti crtanje im ne pomaže. Lagano ludim. ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/287833#sa...ac-jagdpanther Nemože čovjek sam izvući partiju. Tri kretena se postave na poziciju sa HTovima. OK. Ali ne guraju naprijed, ne trude se, ne pokušavaju ništa. Da barem jedan spota. Nakon pokolja oni ostaju stajati na poziciji iako se ne događa ništa. Ne mjenjaju poziciju. Dva puta ih cimnem i krenuli su tek kad sam sa TDom bio daleko ispred njih. Kraj je završio tako da su nam zauzeli bazu i da nismo stigli do nje. Kreteni. Ludim jer nemogu uzetu 3X bonus sa JPantherom. U svakoj partiji guram napred, spotam, zovem ih, a kreteni sa HT stoje 300 metara iza mene. Niti vidi, niti ima topčinu niti na bilo koji način sudjeluje u igri.
![]() |
#3594 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo danas prva runda, znaci random bez platuna, moj kartonski tenk i ja protiv svih ![]() Rezultat je: http://wotreplays.com/site/287923#po...-111_model_1-4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Guest
|
Joj amdejac, sam si kriv za taj poraz. Prvo, kakva je to pozicija na J3? i onda još silazak dolje na otvoreno, na cestu? Bezveze si primio tri hitca, a samo Isus te spasio jer je poslao siemka Tigera samog na brdo. Da je gore bio netko imalo inteligentan taj tvoj JP ne bi poživio dugo. Misija vam je obraniti bazu, a ti cijelo vrijeme nagovaraš svoj gornji tim da ide u napad na prazan flank? I umjesto da se vratiš dolje, na flank koji je ugrožen ti ideš u rush gore u praznu vukojebinu u kojoj nema ni tenkova ni baza. Genijalno. ![]() I kakva ti je to posada na JP? ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3597 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma sve je to za ljude, i sam ponekad odigram njubasto, i sam se sebi cudim zasto tako, ali se onda sjetim da ima siemki i odma mi bude lakse. Samo kad krene partija napisite u chat prozor: siema I odmah je dan ljepsi PS. danas nisam stigo nijedan x3 da iskoristim, evo sada krecem
![]() |
#3598 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
@shrek 00 Što će reč da oklop nije najbitnija stavka na tenku.[/QUOTE] Kad stojiš 500m iza svih onda nije stavka naravno :P Btw. T-54 razvijen do kraja,vrhunski medium,ako netko vež nije krenuo na tu liniju neka krene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|