|
![]() |
#332 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
skida se "legalno" naravno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Ljudi Pa to je NFS i mora ga se odigrat... Ako je grafika koma, pa kaj onda, ako baš želiš igrat na high idi u dučan i nadogradi komp, A meni radi skoro sve high..... Jedino sam okoliš smanjil na medium i tjera ga moj komp koji nije bog zna kak gamerski, Rezolucija 1280x1024 E i da velim... Prošo sve NFS i poslije Hot Pursuita i ovaj mi se čini konačno nekaj kakav je trebo NFS biti i prije,... Po meni 18/20 A i čekajte ljudi da igra izađe, onda komentirajte full igru, ovak zvuči ko da ste ju več kupili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
I AM an NS
Datum registracije: Nov 2007
|
hahaaaa koji shugavi NFS aaaaaaa!!! ![]() ![]() ljudi nema smilsla igrat ovako losu igru,ako ste se sad vec bacili na aute pa biste malo gustirali odmorili se od tih silnih FPS-ova preporucam test drive unlimited |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
I AM an NS
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tor. 15.11.2007. u 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
I slusaj @bld@-a,neki imaju igru i razocarani su. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php - pročitaj pravila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
prvi utisci loši... muzika je ok jedino ![]()
![]() |
#344 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam kada sam zadnji put bacio neku utrku... (mislim daje to bio prvi Underground) Pogledao sam par filmica zaintrigirala me je no kada sam skinuo demo... Neznam kontroliranje automobila je jednom rijecju katastrofalno pa ono drmuskanje kamere... (promjenio sam tri dojstika ma kakvi nista nepomaze) Nazalost EA se drzi staroga pravila naprave nesto vrijedno spomena pa izmasakriraju do bolnih granica... skinuo sam demo jer sam zelio vidjeti te Muscle cars-e (inace fan sam, a ne onih japanskih overclockanih jurilica osim Nissana Skyline-a ![]() No nazalost ne vrijedi skidati ni taj demo.... steta, vizualno vrlo dobar, drugo nije nista vrijedno spomena..... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
1. nemora ![]() 2. da bas zbog ovog NFS idem ulupati 2-3k kuna u komp ![]() 3. na kolko FPS, 12-20 4. Pa i prije je bio ovakav, sa svakim nastavkom sve losiji... 5. po meni 78/100 6. Pa neki ovdje komentiraju full igru, a neki demo, koji je nazalost pokazao kakav ce PS biti...
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja komentiram cijelu igru,igra je totalna katastrofa,promasaj.Gora od svih NFS-ova otkad je pocelo pimpanje auta.Svatko ima svoj ukus,ali mislim da ce ga vecina obrisat vrlo brzo.Na mojoj konfi se vuce na 25 fps-ova,sve na max+reza 1680X1050+forsano preko drivera. Mozda me netko napadne da to forsanje preko drivera ne pali,ali fps-ovi su mi pali nakon forsanja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evil master potpis igra je totalno promasena i dan danas najbolji dio ove nove generacije NFS.a mi je most wanted radi jurnjave sa murjom ostalo sve vec videno.... btw sveukupno gledajuci porsche je najbolji i kontam ga stavit ponovo na komp i zaigrat samo ga trebam pronac u podrumu... ovo danas je uzas sto rade u zadnje vrijeme sa tim trkama ni jedna postena ove godine mozda jedino test drive unlimited radi broja automobila i broju trka i svega zanimljiva arkadna jurnjava.. ostalo shit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Molim moderatore da sejvaju ovaj thread pa da ga vrate iduce godine u ovo vrijeme kako bi nas postedili ponovnog pisanja istog ![]() Meni igra nije tako losa jer ju shvacam vrlo lezerno, ono odvozim par utrka tu i tamo kad mi se neda igrat neto konkretno. Tak samo vozio sve NFS-ove osim Porschea koji se valjda jedini moze nazvat full igrom |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo nekaj cudno, stavio sam sve na low (ama bas sve) i dobio sam 3-4fps ,a onda sa iz zeke stavio sve na full AA-4x osim world da vidim kako to izgleda najs i dobio sam 4 fps ^^ na kaj mi sada "piči".Jedino mi je drift (14fps ![]()
![]() |
#354 |
Guest
|
Potpisujem...ja sam sad instalirao i igra je full realna i to joj daje pravu čar...jer nije uopće lako skretati, a ono zagrijavanje guma je....idem odmah dalje igrat jer mi je igra fenomenalna.... |
![]() |
![]() |
#357 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Gleda sam po youtube-u, ljudi na x2 3200, 1gb i 9600 igraju na 1024x768, sve LOW. Pa sad, koliko ti je napeto igrat s tim postavkama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo da i ja kažem svoje dojmove.Meni je igra čisto sranje, po meni deset puta gore od carbona i most wanteda.Auto se nikako ne može oštetiti sa strane mislim da otpanu vrata i slično (vjerovatno su to napravili jer kada bi se to desilo mirali bi vidjeti vozača,kojeg vjerovatno nema),upravljanje je skroz retardirano bez obzira što sam stavio na king.Ono trzanje,skakanje kamere pri velikim brzinama je skroz glupo.I ima tih gluposti koliko oćete... Igru sam instalirao i nisam siguran da ću je odigrati do kraja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|