|
![]() |
#302 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
koliko znam za američance izlazi 13.11 a za evropčance 23.11...
![]() |
#306 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#308 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#309 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Torrent freek
|
Ja sam naletio na 2,3 fejka i jedan pravi. Pa eto, samo da znate ![]()
![]() |
#312 | |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Bravo... odlična stvar.... Jer ima neka vrsta isto na taj princip samo da voziš Drag utrku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
hebote.. pazi ovo.. sad ces uz sve to pokupit i jos jednog banaka ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 14.11.2007. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Pricekali smo da editiras ili pobrises post, nikome ovdje nije cilj bannati korisnike foruma...no ti si nakon svega obrisao samo psovke a ne i ilegalni dio stoga nisi nam ostavio nikakvu drugu mogucnost... Zanimljivo je da nakon svih upozorenja od strane moderatora i admina posljednjih dana jos ima ljudi kojima je zgodno krsiti pravila i smatrati da je bas zabavno svima govoriti od kud i kako nabavljaju igre. Molimo Vas da se okanite toga jer to nikoga nezanima i nije u skladu s pravilima foruma. Dakle kupujte igre, nemojte, skidajte, nas nije briga dok god to zadrzite za sebe i ne prekrsite pravila foruma . Postoji hrpa raznih foruma koji dozvoljavaju razmjenu i raspravu o takvim sadrzajima pa Vas upucujemo na iste, a toga se okanite ovdje. Hvala. Lijepi pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
|
Evo nabavio sam kompletnu igru odigrao prvi battleday i vidio i sve ostalo isto kao u demu nista posebno istina dobili smo windtunel i ostale kerefeke po pitanju modanja auta.... po pitanju same voznje vise cemo stiskat kocnice nego gas..... kamera koja se drma dok vozim i udaljava i to me nazivcirala nakon 20min igre i izasao van..... jos jedna dobra novost dosao je ponovo drag race nisam vidio cijelu igru nego eto neki prvi ostvrt na sve to na mom racunalu na max detaljima oko 50FPS.ova cist okey.... ovo je meni isto ko i svi nastavci NFS.a unazad par godina.... malo mi je sve dosadilo po tom pitanju.... ako je netko vidio demo i igrao sve ostalo isto ostecenja hmmm ostala su po mom misljenju nerealna (bole su izvedena u flat outu i dirtu) eto toliko o igri uzivajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Torrent freek
|
![]() |
#324 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Koma ziva ovaj EA, prvo me totalno razocarali sa fifom, grafika je na razini Fife 2004, pa onda sa Crysisom, sad nista novo ni u NFS osim grafike, koja osim auta i nije bas nesto posebno.... a o najavljivanju unistenja auta i ovoga kako je ispalo necu ni govoriti... Igru cu igrati ali me bas i nije odusevila....
![]() |
#325 |
Guest
|
ljudi jel valja kaj igra..ja sam obozavalac..prvi dio mi je bio preeeedobar...drugi malo manje..u stvari prekratko..sad jedva cekam ovaj treci dio i ocu ja moc to igrat na svom kompu..nadam se da hocu ..jupiiiiiiiiii..volim brzinu al samo doma u stolici ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
blah -->
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. slike su sve High, 2xAA, Trillinear - vrti oko ~80FPS po meni - katastrofa
![]() pa ukratko..nema vožnje gradom i sl. kao što je to bio slučaj u par prošli nastavaka nego imate "piramidu" do Street King i po redu idete i prelazite...onaj famozni Wind Tunnel..po meni ništa posebno - vjetar i možete uz njega mijenjati (naginjati, povećavati itd.) spojler, prednji branik...meni onak - napravljeno - tek da je tu. vožnja i fizika je užasno..tu ne mislim da bude što realnije i simulacija jer kako je već rečeno u ovoj temi - to nije igra namijenjene takvom (simulacijskom) štihu nego je prije svega - arkada..ali ovaj nastavak...na meni "glup" način ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. slike su sve High, 2xAA, Trillinear - vrti oko ~80FPS |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
|
svebee da ne kopiram sve potpis nista znacajno jedino je grafika okey ostalo nikaj posebno... mislim da cu pocet igrat geras of wars to mi izgleda kud i kamo zanimljivije od ovog tuniranja po 101 put nije mi fora nema voznje gradom i ostalo sve u svemu po mom misljenju neka mrsava 3 od igre... jedino je grafika okey i stvarno dat ce se igrat na svakakvim kompovima i to je pohvalno da ne trazi brda i doline... uzivajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() da se vratimo na temu...igrao sam još sad - utrka da se ispravim ima podosta...jer su "razgranate" - ali opet, sve na isti kalup..znam da ne može biti tu puno razlike ali ono...race day - drift, drag, drag, race...jedan drag, pa jedan drift pa opet race day...itd. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|