|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
aaaaaaa ovo je bilo prezakon Hamilton i Alonso se prezakon kolju na stazi ![]() ![]() BMW oba vozaca odlicni fino im ide, Honda cak ima nekakav napredak Rubens fino demonstrirao za razliku od Buttona kojem uopce nije bilo mjestu u zadnjem krugu kvalifikacija... anyway odlicne kvalifikacije sad jos samo da sutra bude kisa pa da negledamo dosadan race u kojem Alonso vodi od pocetka do kraja.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
da Hamilton i Alonso su dobra ekipa, za kimija sta reci nikako da se nađe ove sezone, ja inace navijam za ferrari pa sam malo razocaran ali kako je moglo biti ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Premium
|
i ja sam za Ferrari otkako pratim F1 ali Kimija nikako nepodnosim,,,,,,, i sve sve vise i vise dokazuje kakvu su pogresku u Ferrariju napravili sto su njega uzeli,,,,, samo sto ono,,,,, ako ne njega koga?? no previse su ga platili dok Massa fino rastura,,,,, imao je los start sezone ali to se sve sad vraca......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Platili su ga 52 milijuna ![]() I Fizikela je dobro "odvozila" ![]()
![]() |
#339 |
Premium
|
dosadno dosadno dosadno ali zbog D O M I N A C I J E McLarena zanimljivo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako boring utrka, ja sam poludio + komentari Prasička - ja ne znam od svih komentatora na HRT-u on mora baš formulu komentirat. Jooooooj. McLaren ovo, Alonso ono. Pa onda malo Hamilton pa Alonso, Alonso, Alonso. Pa Massa ne valja, ajoj Raikkonen prestignut za krug "kako sam sretan i to pokazujem", Alonso, Alonso, Alonso car. Ne sjećam se više tko je prije komentirao utrke formule, ali bilo je puno više detalja o utrci o bolidima o svemu. Ovaj kao da komentira sapunicu, samo ga neki odnosi zanimaju između ovog vozača, onog vozača ko' baba tračara neka. Po meni vozač utrke definitivno Raikkonen, što je je najbolje startao, najviše se trudio za jedan madafakin' bod, ne volim ga baš ali se najviše pokazao. Svaka čast. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |||
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Lol SRV dobar je taj vaš ![]() @tutix, slažem se za Prasička, taj bolid kad se uhvati jednog pojma ne ispušta ga iz usta, u zadnje dvije utrke to je "McLaren Mercedes", zanima me što mu je sljedeće ![]() ![]() EDIT: danas je bilo puno reklama, kako i neće biti kad ga (Prasička) treba natoviti pizzom i kolačima u skupom Monacu ![]()
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
LOL, kao da mu je mrsko. Iz toga vidiš koliki je stručnjak za formulu, da malo pogleda stazu vidio bi da se ne može, a ne da neće. @ aski: Ne znam koliko pratiš 1. HNL ali najgore mi je kad Prasičko komentira, hvala Bogu to je rijetko. Ne znam prije 2 mjeseca kad je Dinamo igrao, uhvatio se on Lončarića i komentira kao kako bi Dinamo trebao mjenjat golmana, kako je premlad, kako imaju lošu obranu ovo, ono, kao znalac, brijač totalni, a dečko imao možda dva gafa, događa se i najboljima. Ali on je najmanje pet puta ponovio jedno te isto. Donedavno je isto imao nešt grip ili trakcija, stalno to ponavljo. On meni priča kak su sad lože za novinare premještene i kako ima bolji pogled, ma to me zanima skroz ![]() Kao da drifta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
|
e pa Prasicko ako se za nekog zakacio onda je to Kimi otkako je u McLarenu Kimi je po njemu odavno prvak..... a to sto je on odlicno startao,,,,, s Ferrarijem u sumi bolida koji mu nisu ni do muda,,,,, da je samo jedan McLaren bio ispred njega ondje iza nista vec ne bi mogao,,,, ali protiv onih koji su sporiji i u startu i utrci opcenito to nije nikakav problem ne s takvim bolidom,,,,,,,, inace i ovaj drugi komentator je sve gori i gori sad cak Prasicko zvuci kao profesionalac za razliku od njega kamera na BMW a on vice uuuuuu rosberg ono ovo,,,,, kamera sa Alonsovog bolida gleda na Lewisa a on uuuuuu alonso u zid ono ovo..... ili kako je wurtz letio davidu preko glave,,,,,, zanimljivo vozace je pogodio ali radnju bas i ne,,,,, i naravno vazno je da se Prasicko moze 100x pohvaliti kako na samoj stazi i da bolidu "tutnje" ispred njega,,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Čitavo vrijeme sam navijao da netko nešto POKUŠA, makar na izlasku iz tunela gdje je Fisichella napravio onih nekoliko super pretjecanja kad ga je uhvatila žuta minuta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() samo sto je ipak onda bila kombinacije guma pa je bilo vise razlika sad kad svi na istima voze,,,, tesko je tako nesto napraviti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Registered User
|
koliko god trka bila dosadna meni svaka trka ima posebnu car, gustam se 2 dana ranije |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Registered User
|
cini mi se da mi na brojacu postova ne racuna nove postove. a vama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
ma najbolje da Hamilton zavrsi kao Prvak i Massa odmah iza inace Raikonen nije No.1. vozac u Ferrariju mozda ga vise placaju i sve ali Massa je ondje duze vozi bolje i na bolidu ima kameru No.1 vozaca a Kimi No.2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Je suis Schumi
|
Kimi je postao izgleda meni glavni predmet ruganja, ima plaću veću od Alonsa, Hamiltona i Masse, a sva trojica ga deru sa svih strana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja još uvijek mislim da je Kimi odličan vozač, samo šta mu nije u glavi sve kako treba bit jednom pilotu bolida. Koliko truda uložiš u ono što radiš, toliko će ti se i vratit, ni više ni manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
Hamiltonova izjava "Sustigao sam Fernanda, ali je stigla jasna naredba da odustanem od utrkivanja. Nisam od onih koji lako odustaju pa sam do samog kraja išao najjače što sam mogao. Ulice Monte Carla su, međutim, toliko uske da je pretjecanje praktički nemoguće. Jedino sam mogao čekati na njegovu pogrešku, ali dvostrukom svjetskom prvaku takve se greške ne događaju" sto je uzhas uzhasni ako je tako stvarno bilo treba te mutave svabe izbacit iz F1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|