|
![]() |
#331 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
0 bodova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
sad ostaje nam jedino šansa ako brazil pobjedi japan i australiju a mi pobjedimo australiju.... jako mala vjerovatnost kad nemamo nikoga ko bi mogao realizirat neki gol....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Idemo doma . A Cici cipela . Ne zasluzujemo ni ovo prvenstvo jer ovo je prelose , bar se jasno vidi kak to izgleda kad tatin sinek igra . odnosno , ne igra . sinek i ostali po vezama. Olic je promasio sport . ali drugoga napadaca i nemamo tamo , to i je natuznije. Klasnic ima realizaciju ko umirovljenik Prso se bolesno trudi i to je to , nemozes sve sam . Srna je moron , patuljku golmanu penal po podu skoro . Mrzim sto sam bio u pravu sa prognozama . |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
veza nije igrala uopće loše, zakazali su napadači i Pršo I Klasnić i Olić ( koji je i zasrao dve izgledne prilike sa sebičnošću i peltljanjem).
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Iako bih bilo bolje da nemaju niti jedan jer nisu ga zaslužili. Po meni je te gringose ne bih ni na kvalifikacije poveo. Niko je dans dobro igrao i Pršo a ovo ostalo;lagano čekić i nek zakucaju kopačke na zid u svlačionici zajedno sa izbornikom: baad : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma 0 bodova za igru... sramota... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Man emože to tako..Ovo je nepravda.....Pada mi užasno moral, ali kad razmislite potpuno je isto dali pobjedimo ili igramo neodlučeno danas ( računajuči da brazil sve tekme pobijedi) , jer odlučujuča je ona protiv Australije i tamo moramo zabiti!!Zato Naprijed naši!: quake : |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 |
Headbangig Grunf!
|
Poluvisoko nikako! To je najlošije kaj možeš. Slušao sam Pierrea Litbarskog koji je rekao da nije loš udarac ali je bio preslab, trebao je bit jači jer onda ovaj nema šansu. Placirano je bilo OK ali je bilo premlako, no nekkao kad je tam stajao sam imao loš osijećaj. Protiv Australije trebaju zabiti što ranije, jer onda će se otvoriti što će se dulje igrati 0:0 do je veća mogućnost da će tak i završiti, Ono što me smetalo je da nije bilo udaraca s ruba 16 metara onaj jedan jedini Babićev je bio zaqurac. Desio se klasičan HR sindrom, protiv slabih momčadi igramo loše, jedino nije bilo tako protiv Austrije. Imaju 4 dana da srede efikasnost.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() To je sigurno zbog ovih cc Muha u Numbergu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Još nije nikaj gotovo (normalno ako Australija izgubi od Brazila) Nada je kurva a mi volimo kurve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ja mislim da su očekivali ovo http://www.youtube.com/watch?v=iF4Vw...ch=gay%20judge |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imamo igru, imamo sve, al nemam proklete srece, tj. realizacija je u qrcu. Po meni je Kranjčar konačno nekaj pokazal, šteta kaj ono nije sjelo u gol i imao je par dobrih prodora. Penal....khm, ***************ga, događa se. Nemre mu se to sad uzet ko čista katastrofa. Da nije Srne bilo ne bi ni mi bili na svjetskom zato ne serite bez veze. Samo da konacno daju neki gol, vec 4 utakmice nisu zabili, ako izuzmemo onaj autogol. Ima jos nade i nadam se da ce uspjet, samo puno ovisi o Brazilu danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
da malo rezimiramo,kao prvo cico je prekasno mijenjao,druga stvar dobro smo svi pogodili sta se tice popisa za svjetsko ko moze a ko nemoze,kao trece kranjcar je imao 5 dobrih lopti i brdo duela izgubljenih i krivo dodanih lopti,sinek je napokon morao moliti tateka da ga izvadi jer nije od 50 minute uopce ni bio nigdje a da nepricamo o olicu i ostalima to nije ista repka ko s kvalifikacija nesto nevalja u sustavu cijelo vrijeme i svi znamo u cemu je problem ,opet se pucamo optimizmom da cemo lako s asutralijom ocemo moj qurac jer ih opet podjecnjujemo !!! pripremali smo defenzivnu igru 6 mjeseci za brazil a onda nas posere japan,koji je budimo objektivni nakraju mogao i gol zabiti! tako da zapitao bih se malo o nekim stvarima! sad se mogu samo nadati pozitivnome rezultatu za brazil!! lopta je bila u japanovu korist 60-40 % toliko o svemu i igri! dali je trebao sad da silva i vugrinec mislim da je!!!! i sta vrijedi klasnicu 15 golova u bundesligi nista!!!! mozda bi bilo bolje da je uzeo strijelce iz nase lige bar nemaju lijeve noge! |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
ma proci cemo mi dalje ali ne zahvaljujuci sebi nego brazilu koji ce smrskat japan i australiju. ali ne vidim nista dobro u tome sto idemo dalje jer ispadamo od ceske odmah. oni imaju igru, imaju zajednistvo, skacu, brane, daju golove. aktivni su. imaju 11 dobrih igraca, mi imamo mozda 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#352 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Od 50-60 minute je Niko Kranjlar trebao van, do tad je igrao dobro. Strijelci iz HNL-a npr. Bošnjak koji je poakzao apsolutno niš. ono što mene brine je da su svi udarci prema golu završavali pokraj nejga a nijeda u okvir gola jer taj bi sjeo, golamn Japana nije imao posla i nije stajao baš dobro, to da naši petljaju, petljau i zapetljaju je već uiobičajeno. IMHO protiv Australije treba ić Modrić na pozciju Tudora možda malo više napred jer, Australci su hrge al s loptom baš i nezaju puno. Brien me da su naši putili Japance par puta d aprođu i d apucaju a Austalci su tu puno jači. Sa dmoraju pokazati od čega su napravljeni. Kogha briga za kvalfikacije kad igraju trenuno ne efikasno a to s evidjelo i u kvalifikacijama, Srna najbolji stijelac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
igra slaba, veza slaba, realizacija ....koja realizacija??!!?? penal....pucao ko zadnja pizda tako je slabao opucao da ju je onaj krzljavac pokupio u zraku ma sve u veliki K. ma da su igrali smao i izgubili ne bi mi bilo ovako krivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Headbangig Grunf!
|
Zaboli me za kranjčare, no uvijek mi je divno pred dve godien svi su derali na BArića kaj ga nije zel , a sad ga svi žele va. No doro ovo danas je bilo jadno. Meni nije jasno kaj su oni trenirali to promašivanje jer stavrno je nevejrojatno da sve kaj ide prema golu završi pokraj ili preko njega. Ajd fala bogu sad su brazilci zabili. Protiv Australije trebaju se srediti jer su bili nervozni i sve je to utjecalo na tekmu. Klasnić nemre zabit da ga j.ebeš, grozno. Ja se sam nadam da će bit protiv Australije tak da će zabiti brzi gol i da će se onda otvoriti igra naših te pasti nervoza, da znaju igrati efikasno su pokazali. Što više vremena prolazi od tekem to sam ja razdrkaniji.
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hebeš ti igru kad nam je Nikica najbolji igrač bio ![]() Šalim se, dobar je bil. Srna? Neću komentirat, od kad si je novu zurkicu sredil, niš nije napravil... Kranjčar je prekasno uveo zamjene i to krive. Olić mi već par tekmi ide na luleka, a i di je Bošnjaka stavio za Srnu?? Na kraju je bilo da je Bošnjak igral desnog beka, a ne vezu ili nedaj Bože napadača. Trebao je staviti Balabana (koji zna s loptom) i Buljata za Srnu. Ali nevjerojatno je koliko je Cico bedast, pa da nije skužio da Japanci padaju zadnjih 10min fizički?? Što se i kod nas ponovilo... Sudac nas je isto malo zdrmal, pol kornera nismo mogli normalno izvest. Klasnića mi je žao. On je klasa ali mu naša igra nikako ne odgovara...Tu pomoći nema... Ništa, probat se skrumpirat protiv Australaca i nadat se Božjoj pomoći... P.S. Da nam je Daniel Biloš ![]() ![]() P.P.S. Brazil je dal gol, bravo Adriano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ipak nam se šanse malo dižu pošto brazil vodi 1:0 ![]()
![]() |
#359 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |