|
![]() |
#332 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
neš vjerovat, al DA, jako sam pametan... pročitaj malo šta sam sve napiso u svom prijašnjem postu... undercover leti na aa 4x, a most wanted šteka... našo sam u čem je problem... dual core procesor - moram za most wanted isključit jedan procesor tak da radi samo na jednom i onda je sve ok... pozz osječanu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() moras otic do murje i nek te love. onda skupi bodova kolko mozes i onda im zbriši. tak moraš radit dok ne dobiješ 15 ili 10 milijuna ne sjecam se mislim da je 15. sam razbijaj policijske aute, pazi na one igle kaj ti probodu gume, i ostani u potjeri kolko god mozes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Joj sry, krivo sam shvatio pitanje. Ja sam mislio da si prošao sve, pa si došao do Razora. A kolko vidim ovdje, ti si zapeo na Sony-u. Znači obaviš sve milestone-ove. Moraš razbit par murjaka, biti u potjeri oko 2 minute, i nakon toga šmugnut ( barem mislim da je tak). I onda imaš kaj te mora policijski radar uslikat na nekoj brzini. Na taj način skupljaš bounty. Ak ti to nije dovoljno onda od pod bounty (mislim da po defaultu je B) i nakupiš nešto, tolko da je dovoljno. Nadam se da sam pomogao. btw. Ovo gore nemoj shvatit ko uvredu već kao savjet jer će ti admin zatvorit duplu temu
![]() |
#339 |
Bazinga
|
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ah šteta! Baš sam imao dobru ideju! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Bazinga
|
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
ovako...imam jedan problem...tj, frend ima problem....pri instaliranju igre mu javlja da nema instaliran direct x 9 te da zbog toga ne moze nastavit sa instalacijom igre...ima windows xp i instaliran direct x....da li se je jos tko susretao sa tim problemom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Bazinga
|
Mislim da sam ja imao takav problem, ali da ti budem iskren stvarno se ne sjećam kak sam to riješio. Probaj malo prošvrljat po google-u.
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
GAMERANGER ONLINE
Bump. Tražim ekipu koja bi ovu igru igrala online preko GameRangera. Za više infoa - poruke. Hvala. NateC. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|