|
![]() |
#332 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=283437 |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Malo me smijeh uhvatio kada je zabio de silva a ono njemu u zagrljaj trci čago a zatim i Eto....treba ubaciti ono pravilo da se moze imati samo tri stranca ili tako nesto,jer ovo samo steti nasem nogometu... Modem jepregprio pa nisam mogao cestitati Rijeci na pobjedi...jupiii!!!
![]() |
#334 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Eduardo je Rvat ![]() ![]() ![]() Ima putovnicu i igra za repku. Rasisto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Super Moderators
|
Ošo i Ajgor, ali ostaje u klubu ![]() "PREMA najnovijim službenim informacijama koje su nam prenijeli novinari Radio Dalmacije, Igor Štimac je na sjednici Upravnog odbora Hajduka, održanoj u ponedjeljak rano u jutro, podnio ostavku na mjesto sportskog direktora. "Jako mi je žao što ja i gospodin Blažević nećemo ovu sezonu izgurati do kraja, jer smatram da smo napravili dobar posao. Tko god da zauzme naše pozicije, stić će na potpuno sređenu situaciju." - izjavio je Štimac na samom početku sjednice. No, sad već bivši sportski direktor istaknuo je kako njegov položaj u radu Upravnog odbora i dalje ostaje otvoren. "U radu Uprave sudjelovat ću kako bi zaštitio bogatstvo koje sam uložio u ovaj klub. Žao mi je što nismo uspjeli." - pojasnio je Štimac svoj status." |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Super Moderators
|
Ovo kolo nam dolazi Kamen, to baš ne bu bilo tek-tak za pobijediti. Obrana nam je laganini šuplja, pravo je čudo da nam zagrebaši nisu zbičili koju gajbu, prolazili su kak su htjeli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj sa nas tiče-zna se: Ćiro ostani!!! Uprava ostani!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#340 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tog da tučeš cijeli dan ne bi odigral kak treba, zato se Mamić i mora vraćati i pomagati "obrani". |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#342 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa da ti mogu napisati po redu. NE RADI GREŠKE??? Tih desetak sranja kaj su sfušali on i Ćorluka bi nas sa nekim opasnijim koštalo par gajbi u mreži. Reci ti kaj hoćeš-ali Drpić ne zna napraviti profesionalni prekršaj da ne dobije kartončinu ili nam se svira jedanajsterac. Mrvičak je ahmmm...trapav ![]() I k tome stalno imam osjećaj da dečko ne može biti koncentriran na igru cijelu tekmu-napravi par dobrih stvari pa nakon toga dvije greške koje ne bi napravila ni Ćirina baba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Sva sreća da Turina brani sve živo i mrtvo. Iznenadilo me koliko je siguran.
![]() |
#344 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 19.09.2005. u 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Premium
|
Citiraj:
Po mojem vidjenu nogometa prekrsaj se nebi trebao raditi bliže od 25-30m do gola. Vezni su ti koji moraju raditi sitne faulove.
![]() |
![]() |
#346 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#347 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A toga se svi dobro sjećamo. Ma dobro-za sad guramo super-samo da riješimo nezgodni Kamen Ingrad. ![]() A mogao bi i Zaprasić konačno pobijediti nekoga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma meni se sve cini da vam je Kuze najslabija karika,mene totalno buni to sta on slaze.Doduse po rezultatima se to ne vidi sve nesto 4-0,5-1 ali na tekmi protiv Zagreba ste mogli primiti bar 2-3 gola,ali Zagrebasi ocito nisu bili dovoljno recimo koncentrirani.Dosta lako ispadaju u fazi obrane. Covijek pocne sa Chagom recimo lijevo da valjda cuva leda De Silvi,pa Modricem skoro pa desnim bocnim a Mamic je igrao zadnjeg veznog.Izmislja toplu vodu.Pa gura Desilvu lijevo,Ljubojevica u sredu i Bosnjaka desno i onda bosnjak prijede lijevo a ne uzna centrirati niti desnom a kamo li lijevom i onda ovi specijalci iz Zagreba umjesto da mu pokriju desnu stranu a ostave slobodnu sredinu oni ga gledaju... Moro sam malo iskomentirati... joj da a Mitua ste suspendirali da kao nece imati snage,pa on se na pevaljkama puni sta je tom konju od kuzea,to je kao da prosineskom zabranis cigare.Pa Mitu je u rijeci bio glavni u Mraku(pevaljke).
![]() |
#350 |
Super Moderators
|
Evo ti ga na, bili jedan dan prvi i već se razbahatili ![]() ![]() ![]() Bumo vidli kak ćete vi protiv Zagreba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ima vremena da se vrati Rijeka na vrh Bar će sada malo više ljudi dolazit na takme,ako budu "dobro" igrali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#353 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Stimac i Ciro napokon otisli :clap: :clap: :clap: :clap: Sad i da i dalje gubimo utakmice nece mi biti zao, glavno da su ova dva geliptera otisla.... Momcad je mlada i perspektivna....ima za njih vremena....a i bilo bi previse da osvojimo 3 titule zaredom, iako nikad se ne zna.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Nije bio problem ni Ćiro ni Štimac. Igra je postojala, obrana se poboljšala. Al napadači su totalno u *urcu. Sve te bodove su spiskali zbog VELIKE neefikasnosti napadača.I ovu prošlu protiv Rijeke također. Sjećam se sezona sa Vulićem kad je bio dovoljan samo jedan napad u cijeloj utakmici i to bi bio gol. Sada ih imaju deset pa jedva pogode okvir ![]() Ćiro vrati se, uprava ostani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Na žalost pojavila se spika da stari derpe hoće u Zaprešić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa kaj nije mogo ostati u Hajduku i još unaprijediti njihovu igru:clap:
![]() |
#357 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ti umlate popa na cesti ak im krivo dijete pogleda, a gdje ne bi starog derpea ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma Ciro ce uskoro postati izbornik Makedonije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |