Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.09.2005., 09:01   #331
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Otišo Ćiro, najvjerojatnije dolazi staro puvalo Luka Bonaćić. I napravili su da nekažem šta
Bit će samo još gore.
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2005., 11:01   #332
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Istina je, bio sam u lokalu na Krugama. Ali nisam ostao do šest sati nego samo do tri-četiri sata.
Citiraj:
Ali nisam niti znao da će Štimac navratiti u taj lokal. Ja sam nogometaš, a ne privatni detektiv
bwahahahahah :clap:
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=283437
Mailman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.09.2005., 11:42   #333
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Malo me smijeh uhvatio kada je zabio de silva a ono njemu u zagrljaj trci čago a zatim i Eto....treba ubaciti ono pravilo da se moze imati samo tri stranca ili tako nesto,jer ovo samo steti nasem nogometu...
Modem jepregprio pa nisam mogao cestitati Rijeci na pobjedi...jupiii!!!
Staro 19.09.2005., 11:52   #334
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by giga
Malo me smijeh uhvatio kada je zabio de silva a ono njemu u zagrljaj trci čago a zatim i Eto....treba ubaciti ono pravilo da se moze imati samo tri stranca ili tako nesto,jer ovo samo steti nasem nogometu...
Ajd ne seri
Eduardo je Rvat

Ima putovnicu i igra za repku.

Rasisto
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2005., 11:58   #335
Jelc
Super Moderators

Ošo i Ajgor, ali ostaje u klubu

"PREMA najnovijim službenim informacijama koje su nam prenijeli novinari Radio Dalmacije, Igor Štimac je na sjednici Upravnog odbora Hajduka, održanoj u ponedjeljak rano u jutro, podnio ostavku na mjesto sportskog direktora.

"Jako mi je žao što ja i gospodin Blažević nećemo ovu sezonu izgurati do kraja, jer smatram da smo napravili dobar posao. Tko god da zauzme naše pozicije, stić će na potpuno sređenu situaciju." - izjavio je Štimac na samom početku sjednice.

No, sad već bivši sportski direktor istaknuo je kako njegov položaj u radu Upravnog odbora i dalje ostaje otvoren.

"U radu Uprave sudjelovat ću kako bi zaštitio bogatstvo koje sam uložio u ovaj klub. Žao mi je što nismo uspjeli." - pojasnio je Štimac svoj status."
Staro 19.09.2005., 12:11   #336
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Štimca nemože nitko smjenit,kao da je hemeroid
To se treba riješit kao J.F.K.-a
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2005., 12:56   #337
Jelc
Super Moderators

Ovo kolo nam dolazi Kamen, to baš ne bu bilo tek-tak za pobijediti.

Obrana nam je laganini šuplja, pravo je čudo da nam zagrebaši nisu zbičili koju gajbu, prolazili su kak su htjeli...
Staro 19.09.2005., 13:36   #338
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Freek
najvjerojatnije dolazi staro puvalo Luka Bonaćić. I
Ivan Gudelj .

Kaj sa nas tiče-zna se:
Ćiro ostani!!!
Uprava ostani!!!
Staro 19.09.2005., 14:00   #339
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ovo kolo nam dolazi Kamen, to baš ne bu bilo tek-tak za pobijediti.

Obrana nam je laganini šuplja, pravo je čudo da nam zagrebaši nisu zbičili koju gajbu, prolazili su kak su htjeli...
To je i bilo za čekivat nakon što nam je otišel mali Cesar, mi smo uprincipu u fazi napada igrali sa dva zadnja obrambena(Drpić i Čorluka), pošto je u fazi napada Mamić odlazio na poziciju zadnjeg veznog, dok smo u fazi obrane igrali sa tri zadnja(Drpić,Mamić,Čorluka), s tim da su bokove pokrivali Buljat i Čale. Vrlo zahebana taktika za igrat, mora se puno trčat, pogotovo Mamić. S druge strane Kuže je utakmicu započeo s tri napadača Dudu, Ljubo i Bošnjak. Uglavno smatram da je ova taktika(premješani 3-4-3) malo pre riskantna, neka stavi Bosnara u prvu, na Cesarovu poziciju, Neka makne Ljubu pošto niš nije pokazal, i neka Mamić igra klasičnog zadnjeg veznog, ukratko neka se vrati staroj 3-5-2, kao što smo igrali dok smo imali Cesara. E da kada već eksperimentira s 3 napadača zakaj nije dao priliku malom Kardumu?
Staro 19.09.2005., 14:23   #340
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Gigi1
Drpić
: suicide : suicide : suicide

Tog da tučeš cijeli dan ne bi odigral kak treba, zato se Mamić i mora vraćati i pomagati "obrani".
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.09.2005., 14:49   #341
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
: suicide : suicide : suicide

Tog da tučeš cijeli dan ne bi odigral kak treba, zato se Mamić i mora vraćati i pomagati "obrani".
Mamić je inače igrao stopera u njemačkoj, pa nebudu valjda u fazi obrane igrali sa dva zadnja-to bi bilo samoubojstvo! Nebih se složio s tobom što se tiće Drpića, pošto mu je Kuže pronašao jedinu poziciju koju zna igrati. Prošle godine Dinek je halao zadnjeg veznog i to je bila potpuna katastrofa, ali na poziciji zadnjeg obrambenog dosta dobro odrađuje svoj posao, siguran je i što je najvažnije NE RADI GREŠKE , + što se dosta dobro postavlja u situaciji 1 na 1 i dobar je u skoku. To što ga je jednom na tekmi neko prošao, takve stvari su normalne i moraju se dogoditi. Mislim, on po meni ove sezone svoj posao obavlja sasvim solidno, tj svi obrambeni su nam dobri, pa primili smo samo 2 gola u 8 tekmi. Moraš uzeti u obzir da nam je tek otišao Cesar koji je bio glavni obrambeni, momci se moraju malo skužiti. Mislim da će sve biti u redu nakom par tekmi, a imamo i Turinu koji je tu ako nekaj zaškripi.(ko jučer)
Staro 19.09.2005., 15:18   #342
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Prošle godine Dinek je halao zadnjeg veznog i to je bila potpuna katastrofa, ali na poziciji zadnjeg obrambenog dosta dobro odrađuje svoj posao, siguran je i što je najvažnije NE RADI GREŠKE
Sad mi je žao kaj nisam snimao tekmu.
Pa da ti mogu napisati po redu.
NE RADI GREŠKE???
Tih desetak sranja kaj su sfušali on i Ćorluka bi nas sa nekim opasnijim koštalo par gajbi u mreži.

Reci ti kaj hoćeš-ali Drpić ne zna napraviti profesionalni prekršaj da ne dobije kartončinu ili nam se svira jedanajsterac.

Mrvičak je ahmmm...trapav
I k tome stalno imam osjećaj da dečko ne može biti koncentriran na igru cijelu tekmu-napravi par dobrih stvari pa nakon toga dvije greške koje ne bi napravila ni Ćirina baba
Staro 19.09.2005., 16:13   #343
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Sva sreća da Turina brani sve živo i mrtvo. Iznenadilo me koliko je siguran.
Staro 19.09.2005., 16:32   #344
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Sad mi je žao kaj nisam snimao tekmu.
Pa da ti mogu napisati po redu.
NE RADI GREŠKE???
Tih desetak sranja kaj su sfušali on i Ćorluka bi nas sa nekim opasnijim koštalo par gajbi u mreži.

Reci ti kaj hoćeš-ali Drpić ne zna napraviti profesionalni prekršaj da ne dobije kartončinu ili nam se svira jedanajsterac.

Mrvičak je ahmmm...trapav
I k tome stalno imam osjećaj da dečko ne može biti koncentriran na igru cijelu tekmu-napravi par dobrih stvari pa nakon toga dvije greške koje ne bi napravila ni Ćirina baba
Ja sam lijepo napisao da dok je igrao Cesar obrana je izgledala vrlo dobro, isto tako sam napisao da se moraju uigrati pošto je Cesar prije komandirao obranom. Gle niti meni se Dinek nije sviđao i mislio sam da je 0, ali dečko sadaigra čist solidno(pa nije Dinamo Manchester da se svaka greska gleda pod povecalom). Druga je stvar da su SAMO DVOJICA(Čorluka i Drpić) DRŽALI OBRANU PROTIV ZAGREBA ZATO KAJ JE ZAGREB IGRAO NA KONTRE I POLUKONTRE zato je je bio lagani propuh-to je normalna stvar ako dvojica igraju u obrani-jebemu rižina polja, da su igrali 3 u liniji cijelo vrijeme nebi to tak izgledalo.Mislim kak ti očekuješ da igra obrana od 2 igrača????

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 19.09.2005. u 17:01.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2005., 16:40   #345
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:

Zato postoje Chago i Mamić!
Po mojem vidjenu nogometa prekrsaj se nebi trebao raditi bliže od 25-30m do gola. Vezni su ti koji moraju raditi sitne faulove.
Staro 19.09.2005., 16:48   #346
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:

Neznam kolko si uspio pratiti Dinamo(kada kazem pratiti nemislim na TV prijenos posto sa na TV-ejcu vidi područje u blizini lopte), ja jesam-posto sam bio na svim tekmama osim u Osijeku, ali to kaj si napisao da nije koncentriran s tim se neslažem, svaku tekmu je igrao od 1 do 90 minute s tim da je Dinamo primio opet ponavljam samo 2 gola-a uz to igramo jako ofenzivan nogomet. Mislim na kraju priče svako ima svoje mišljenje, bitno je to da DINAMO pobjeđuje!
Staro 19.09.2005., 21:16   #347
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Dinamo primio opet ponavljam samo 2 gola-
Pa za sad nam ide ok. ali od kad je Cesar otišao-neke su me stvari počele podsjećati na prošlu sezonu.

A toga se svi dobro sjećamo.

Ma dobro-za sad guramo super-samo da riješimo nezgodni Kamen Ingrad.
A mogao bi i Zaprasić konačno pobijediti nekoga
Staro 19.09.2005., 22:26   #348
Gigi1
Premium
Moj komp

Malo mi je žao zbog Zapešićkog Intera ali se nadam da bu im krenulo. A Kamena bumo dobili, ali zanaju bit nezgodni.
Staro 19.09.2005., 22:34   #349
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Ma meni se sve cini da vam je Kuze najslabija karika,mene totalno buni to sta on slaze.Doduse po rezultatima se to ne vidi sve nesto 4-0,5-1 ali na tekmi protiv Zagreba ste mogli primiti bar 2-3 gola,ali Zagrebasi ocito nisu bili dovoljno recimo koncentrirani.Dosta lako ispadaju u fazi obrane.
Covijek pocne sa Chagom recimo lijevo da valjda cuva leda De Silvi,pa Modricem skoro pa desnim bocnim a Mamic je igrao zadnjeg veznog.Izmislja toplu vodu.Pa gura Desilvu lijevo,Ljubojevica u sredu i Bosnjaka desno i onda bosnjak prijede lijevo a ne uzna centrirati niti desnom a kamo li lijevom i onda ovi specijalci iz Zagreba umjesto da mu pokriju desnu stranu a ostave slobodnu sredinu oni ga gledaju...
Moro sam malo iskomentirati...
joj da a Mitua ste suspendirali da kao nece imati snage,pa on se na pevaljkama puni sta je tom konju od kuzea,to je kao da prosineskom zabranis cigare.Pa Mitu je u rijeci bio glavni u Mraku(pevaljke).
Staro 19.09.2005., 23:04   #350
Jelc
Super Moderators

Evo ti ga na, bili jedan dan prvi i već se razbahatili

Bumo vidli kak ćete vi protiv Zagreba
Staro 19.09.2005., 23:10   #351
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Evo ti ga na, bili jedan dan prvi i već se razbahatili

Bumo vidli kak ćete vi protiv Zagreba
Šta je lijepo kratko traje
Ima vremena da se vrati Rijeka na vrh
Bar će sada malo više ljudi dolazit na takme,ako budu "dobro" igrali
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2005., 00:26   #352
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Ma meni se sve cini da vam je Kuze najslabija karika,mene totalno buni to sta on slaze.Doduse po rezultatima se to ne vidi sve nesto 4-0,5-1 ali na tekmi protiv Zagreba ste mogli primiti bar 2-3 gola,ali Zagrebasi ocito nisu bili dovoljno recimo koncentrirani.Dosta lako ispadaju u fazi obrane.
Covijek pocne sa Chagom recimo lijevo da valjda cuva leda De Silvi,pa Modricem skoro pa desnim bocnim a Mamic je igrao zadnjeg veznog.Izmislja toplu vodu.Pa gura Desilvu lijevo,Ljubojevica u sredu i Bosnjaka desno i onda bosnjak prijede lijevo a ne uzna centrirati niti desnom a kamo li lijevom i onda ovi specijalci iz Zagreba umjesto da mu pokriju desnu stranu a ostave slobodnu sredinu oni ga gledaju...
Moro sam malo iskomentirati...
joj da a Mitua ste suspendirali da kao nece imati snage,pa on se na pevaljkama puni sta je tom konju od kuzea,to je kao da prosineskom zabranis cigare.Pa Mitu je u rijeci bio glavni u Mraku(pevaljke).
Kuže je samo protiv Zagreba mjenjao taktiku, sve ostale tekme smo igrali klasičan 3-5-2. Čovjek valjda želi imati i B plan(tj. pričuvnu taktiku) što uopće nije loša ideja. Kako možeš reći da je Kuže najslabija karika pa vidiš da je sasvim fino posložio momčad nakon prošle sezone, momci igaraju večinu lopti po podu(osim kaj si Drpić tu i tam prižegne koju dugu, ali ipak je to Dino i tu nema pomoči kaj se toga tiče) inače igramo lijep nogomet, zadnje tri sezone igra Dinama nije bila ovak fina i tečna. Evo baš sam jučer pričal s frendom koji je rodom iz Rijeke(živio je tam 15 godina i navija naravno za Rijeku), i rekao je da mu se sviđa način na koji Dinamo igra.
Staro 20.09.2005., 00:40   #353
Toncek
member

Toncek's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Stimac i Ciro napokon otisli :clap: :clap: :clap: :clap:
Sad i da i dalje gubimo utakmice nece mi biti zao, glavno da su ova dva geliptera otisla....
Momcad je mlada i perspektivna....ima za njih vremena....a i bilo bi previse da osvojimo 3 titule zaredom, iako nikad se ne zna....
Toncek je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2005., 10:43   #354
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Toncek
Stimac i Ciro napokon otisli :clap: :clap: :clap: :clap:
Uf nevalja to tak , trebo je bar jedan ostat
Staro 20.09.2005., 10:56   #355
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
Ivan Gudelj .

Kaj sa nas tiče-zna se:
Ćiro ostani!!!
Uprava ostani!!!
Ma fućkaš njega
Nije bio problem ni Ćiro ni Štimac.
Igra je postojala, obrana se poboljšala.
Al napadači su totalno u *urcu.
Sve te bodove su spiskali zbog VELIKE neefikasnosti napadača.I ovu prošlu protiv Rijeke također. Sjećam se sezona sa Vulićem kad je bio dovoljan samo jedan napad u cijeloj utakmici i to bi bio gol.
Sada ih imaju deset pa jedva pogode okvir
Ćiro vrati se, uprava ostani
Staro 20.09.2005., 11:12   #356
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Na žalost pojavila se spika da stari derpe hoće u Zaprešić

Pa kaj nije mogo ostati u Hajduku i još unaprijediti njihovu igru:clap:
Staro 20.09.2005., 11:49   #357
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Mljac
Na žalost pojavila se spika da stari derpe hoće u Zaprešić

Pa kaj nije mogo ostati u Hajduku i još unaprijediti njihovu igru:clap:
Daj nemoj bit lud, prigorci bi ga prebili ko mačku da im počne njatke nekaj...

Ti umlate popa na cesti ak im krivo dijete pogleda, a gdje ne bi starog derpea
Staro 20.09.2005., 12:08   #358
Toncek
member

Toncek's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ma Ciro ce uskoro postati izbornik Makedonije
Toncek je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2005., 17:12   #359
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Kuže je samo protiv Zagreba mjenjao taktiku, sve ostale tekme smo igrali klasičan 3-5-2. Čovjek valjda želi imati i B plan(tj. pričuvnu taktiku) što uopće nije loša ideja. Kako možeš reći da je Kuže najslabija karika pa vidiš da je sasvim fino posložio momčad nakon prošle sezone, momci igaraju večinu lopti po podu(osim kaj si Drpić tu i tam prižegne koju dugu, ali ipak je to Dino i tu nema pomoči kaj se toga tiče) inače igramo lijep nogomet, zadnje tri sezone igra Dinama nije bila ovak fina i tečna. Evo baš sam jučer pričal s frendom koji je rodom iz Rijeke(živio je tam 15 godina i navija naravno za Rijeku), i rekao je da mu se sviđa način na koji Dinamo igra.
Pa cuj kada imas igrace takvog tipa a to su Modric,Maric,Mamic,Desilva onda se moze igrati po podu,ali ako imas Agica i sl. igrace onda to bas nejde tako lako.Razlika izmedu Agica i Mamic je ogromna iako ne u fazi obrane(ma i tu jerazlika) dok u fazi napada Mamic korisiti glavu dok ovaj prije ne korisiti nis osim zutog kartona...
Staro 20.09.2005., 18:35   #360
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
Pa cuj kada imas igrace takvog tipa a to su Modric,Maric,Mamic,Desilva onda se moze igrati po podu,ali ako imas Agica i sl. igrace onda to bas nejde tako lako.Razlika izmedu Agica i Mamic je ogromna iako ne u fazi obrane(ma i tu jerazlika) dok u fazi napada Mamic korisiti glavu dok ovaj prije ne korisiti nis osim zutog kartona...
Pa Marića baš i nisu trebao tu uvrstit.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno