|
![]() |
#332 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Slaven Belupo 5 : 2 Inter Zaprešić Istra 1961 1 : 2 Šibenik Croatia Sesvete 2 : 2 Varteks Međimurje 4 : 2 Zagreb Zadar 1 : 1 Rijeka Osijek 3 : 0 Lokomotiva Karlovac 1 : 0 Ajduk Sutra Dinamo-Cibalia
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Druže Brko , čestitke Karlovcu. Samo nemojte uzimat čokoladne krafne od Svaguše :-)
![]() |
#337 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Prc prc prc prc prc ![]() Eto, dogodilo se i to, moj Drvoje ![]() ![]() ![]() ![]() Dočekali smo taj 24. listopad 2009. i maznuli Hajduka. Malo, 1:0, ali slatko. ![]() Sad jedva čekam ponedjeljak da Ajdukovcima na poslu krv popijem, na malu tanku slamčicu. A Drvoje moj, mali reminder ![]() Citiraj:
Citiraj:
A neću ti vaditi mast, dovoljno su vam je izvadili vaši preplaćeni manekeni koji se presvlače na poluvremenu jer su bili malo blatni ![]() Ali ću reći samo još jednom... PRC PRC !!! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Super Moderators
|
Brko, jesi smočio gaće? ![]()
![]() |
#340 |
Super Moderators
|
I mislil sam si ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#342 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ipak se nisam nada tome već u 00:21h ![]() Dobro evo podvija sam rep ![]() ![]() BTW Čestitke Karlovcu, "dabogda" dogodine osvojili prvenstvo-bolje vi nego Dynamo @Buljo - čekaj kad budu dobijali i Dynamo, očekuj Druga Brku iza svojih leđa u prc formaciji i to mokrih hlača ![]()
![]() |
#343 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Hvala hvala ![]() ![]() ali zato ću ti staviti link jedan ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ugdBP...ayer_embedded# |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A je ovaj Hajduk jadan, ovo je strašno, pa cijelu utakmicu nisu imali priliku. Nakon privatizacije hvalili su se da imaju para za ne znam ni ja koliko dugo. Sad već dugovi, štrajkovi i sl. A je jadna ova liga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Izgleda da je Štico dao dobar recept, dok se plavi manekeni šeću i popikavaju, brza kontra i cibalija vodi ![]() Ko još tvrdi da nam je liga preslaba? ![]() OMG, jel neko vidio Sivonjića sad u obrambenoj akciji u petercu Cibalie? ![]()
![]() |
#347 |
Super Moderators
|
Kaj su sad fulali...
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jebeš sivog, nosonju i slepog, bole top u grčkoj rastura, zabija i odlučuje utakmice a nama nije valjao ![]()
![]() |
#349 |
Super Moderators
|
![]() |
#351 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#352 |
Super Moderators
|
Bemti, jedva smo bod zvlekli...i to iz penala.
![]() |
#354 |
Super Moderators
|
Ajde, pa nismo mi krivi kaj lik misli da je na košarci, sad bu oko sokolovo reklo da je trebal skakat sa rukama uz tijelo ![]()
![]() |
#355 |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Karlovac - Ugodno iznenađenje ove godine, ali to se moglo i ocekivati posto je prosle godine rasturo u 2. ligi. ~30 pobjeda zaredom, a što se jucerasnje utakmice tiče 1 upucen udarac prema golu rezultirao pogotkom. Svaka čast dečkima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovo je prejadno, dinamo da ne može dobit Cibaliu, OMG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Problem je hrpa nepotrebnih prekrsaja i zutih kartona za koje se ne zna po kojem kriteriju ih sudi jer ocito je da za cibaliu vrijede jedni a za dinamo drugi. Takve stvari nece nikada doci pred oko sokolovo jer nisu presudne za rezultat ali je njihov utjecaj na psihu igraca ogroman i to bebek vrlo dobro zna. Crveni na kraju ne treba komentirati posebno jer je svakome tko i nije pogledao ponovljenu snimku bilo jasno da nije postojala namjera a pogotovo karton treneru kada se vidi (i jos komentatori hvale) da onaj dinamov ferengi stalno izlazi i na sam teren pa mu se sve tolerira. Ponavljam, problem su dvostruki kriteriji. A to je puno gore od loseg sudjenja jer pokazuje da imamo ligu u kojoj nam se i "najbolji" sudac boji dinama i mamica. A oni su toliko glupi da ne kuze da im to samo odmaze u europi jer kad takvi razmazeni odu tamo uvjereni da im je dopusteno vrlo brzo bivaju spusteni na zemlju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Super Moderators
|
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne pretjerujem nego ocito nismo gledali istu utakmicu. A sto se tice zagreba sto vam ja mogu, sredite nekako da vam bebek stalno sudi ![]() BTW, proletih sad kroz par foruma na kojima se tekma pratila live - nije bas da sam usamljen u razmisljanju. Ali valjda smo svi blesavi. No nist, ode spavat, treba se u 5 ustat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|