|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Meh, probo i ja, i jednostavno mi se cini da sam prestar za ta sranja (c) Glover ![]() Mislim, svaka cast Duketu, ali dojadilo mi je igrat nakon sat vremena. ![]() Ali Duke je Duke, dat cu mu jos jednu sansu, mozda si pozderem riječi za tjedan dana. ![]()
![]() |
#334 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni smeta što nema normalnog health bara nego idu na onu debilanu iz CoD-a i onih par čisto konzolaških fora tipa rapidno pritiskanje tipke za ovo, za ono - debilno ![]()
![]() |
#340 |
Guest
|
![]() ![]() Eh da , znate koji je zajednički nazivnik nama koji volimo đuku i vama kojima nevalja. Pa po godinama vam možemo bit tate zato pazite , ko zna te 1996 je bilo divljih tuluma , pa možda smo i rod ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Haha, ja sam onda među najmlađima koji voli đuku. Jer sjećam se da sam ja bio 3-4 raz osnovne dok je stari kupio pentium 100 sa 16mb i 1mb grafom i gigom diska ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Uh, ovo budi uspomene, godinama smo halali original na informatici jos u osnovnjaku, bilo je i tad vec graficki ljepsih igricia jer je vec onda bio star par godina, ali đuka lan party umjesto nastave, neprocijenjivo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nikog nisam uvrijedio niti ista slicno , samo sam napisa da je igra smece ( ups , pretpostavljam da ce i ovaj post bit izbrisan ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je igra solidna. ![]() ![]() ![]() @Technophreak Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
osobno , nemam nikakve probleme sa ikakvim komentarima dok su u skladu sa pravilima i dok ne prelaze granicu dobrog ukusa , svatko bi trebao imat pravo na misljenje . Brisanje posta jer sam napisao da mi se igra ne sviđa je ono......zamislite samo 50-ak stranica foruma gdje samo pise ; igra je super ! WTF ! Komentari bi btw trebali posluzit nekome tko jos nije kupio igru da na racun postova ljudi koji su je igrali odluci dali da je kupi ili ne , pa nemogu dovraga sve igre koje izađu bit uber . Đuku necu komentirat jer ga nemam , sejvam lovu za nesto drugo . Za kraj , komentiranje tuđih komentara bi trebalo zabranit , vec mi lagano ide na K ovaj "tenis" između nekih članova |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Igra je zabavna, ako vam je losa znaci da niste ni duke 3d igrali, cak mi ni onaj dio s auticem nije bio los. Jedina mana ove igre je previse i presporo loadanje i kad se nekad okrecem ko da trza igra, to je vrlo vjerojatno zbog atijevih drivera, najavili su nove. 7/10 bi joj dao bez problema, komentari su i dalje vrh, samo steta sto nije prije izasla. A za pljuvace mozete si pogledati ovu epizodu: http://www.southparkstudios.com/full...re-getting-old ![]()
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
igra je radena na starom nacinu kako je raden duke 3d malo je gameplay los ali fore su tu sve je tu na svom mjestu... nekad kad si dosao do jedne cijele igrice bio si presretan a meni prva cijela igra je bio duka i presao ga cirka 40-etak puta a ovaj mi je sada sjeo ko budali samar napokon zabavno i opustajuce nista da te glava boli i da se sekiras! svi vi koji serendate po igri duke 3d prvo onda ovaj! i skuzit ce te poantu zasto je duke tolika fora! evo za ekipu nostalgicara LINK LINK2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Predugo su odugovlacili izdavanje igre. Da je Duke Nukem Forever izasao prije 4 godine bila bi sasvim solidna igra, ovako je prosjecna i zivi na staroj slavi. Meni je ok igra, ono cista zajebancija uz dobre fore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Đuka je car ![]() Ali Đuka, sine, care, brate mili kako si mi to moga napravit ![]() Mislim stvarno, imam PC na kojem mogu pokrenit (minimalno) 10 virtualnih kompova sa upaljenim prvim Đukom i pustiti suside da igraju preko mreze na njima a povh njih da ja peglam novog i oni bi imali ono sta TI danas nemas ![]() A to je grebeni "quick save", care Đuko to ti je ono sta obicno bude na F5 ili F9 tipki ![]() Đuka ti si ![]() ![]() (a o tome da i konzole imaju i mjesta na HDD-u i snage za "quick save" ne cu ni pocet pricat) Ali i unatoc ovom veleizdanickom potezu, ja te i dalje volim ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() http://womenslane.com/fact-duke-nuke...-laid-pic.html
![]() |
![]() |
#354 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Odigrao sam kojih sat vremena i mogu reći da sam potpuno razočaran. Igra djeluje kronično zastarjelo. Ponajviše po gameplayu i level designu. Bulletstorm me sa svojim dijalozima i forama dosta podsjeća na Dukea, ali je barem za klasu iznad. Stari Duke Nukem je igra koja je obilježila razdoblje u kojem je izašla - revolucionarna u svakom pogledu. Ovo je čista suprotnost. Dat ću još malo vremena igri, naravno, ali početni dojmovi su poražavajući. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Bolje receno dnf izgleda i više nego odlicno s obzirom na sta je sve prosao i koliko star engine koristi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ljudi moji, lud sam, stao sam na noviou 'UNDERGROUND', počinje tako da padneš u vodu. E sad, problem je što na ekranu vidim ciljanik i miš! I kontrole mi ne rade! I svaki put se utopim jer ne mogu isplivat gore. Jel to neki bug il koji k? |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Usporedbe Duke Nukem Forever s BF i COD..pobogu. Brišem odmah. |
![]() |
![]() |
|
|