|
![]() |
#3541 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Promakla ti je jedna stvar. COD2 je samo igra-Žderonje su životna filozofija. Bio je i prošao COD, Wolfenstain Enemy Territory, COD UO, UT...došao je i COD2, još malo će i nastavak Enemy Territorya...a Žderonje su još tu ![]() Igra dođe i prođe-Žderonje ostaju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3543 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@jeltz moramo se i malo shaliti, ne grintalo? ![]() ![]() ![]() naravno da su zhderonje zhivotna filozofija, chak je i u "ilegali" osnovan ogranak zhderonja, iliti mini rijechke zhderonje.... ![]()
![]() |
#3544 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Dobro tu i tamo mi uspije se ubacit ali opcenito samo problemi. Samo treba "popunit" prazno vrijeme dok se na nasem ne pocnu skupljat ![]()
![]() |
#3547 |
herr Flick
|
@Atha Jedno pitanje: je li AMd clan zderonja? Ako je (ne znam) onda nije ni cudno da ne moze naci zaklon ![]() Ako nije, moje isprike AMD-u : sweating ali je vjerojatno "dopisni" clan ![]()
![]() |
#3550 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
AKO GOSTUJETE NE NEKIM STRANIM - POGOTOVO BOSANSKIM - SERVERIMA ONI IMAJU FORCE DOWNLOAD PA ĆETE POKUPIT SRANJA BEZ OBZIRA JEL VAM BIO UKLJUČEN ILI ISKLJUČEN AUTO DAOWNLOAD. POANTA JE DA TO POČISTITE IZ MAIN FOLDERA POSLIJE IGRANJA NA TIM SERVERIMA - NADAM SE DA NIKO NEBU PITAL - A KAK ZNAM KOJI SU KOJI: hitthewa
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3553 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Zamolio bih raka da na mapama poveća one zečje nasipe, stavi gume od traktora, proširi vrata i prozore pa da svi ravnopravno možemo kroz njih ulaziti i izlaziti, a ne da meni i još nekim pojedincima viri guzica, škemba i da zapinjemo za štokove. E da i rovovi su malo preširoki pa ih nemrem preskočit.
![]() |
![]() |
#3555 |
herr Flick
|
Nisi mi odgovorio jesi li ili nisi "dopisni" ili stalni clan Zderonja? : sweating : nono : @edit za tvoju utjehu ja imam ravnih 100 kg pa se ni ja bas ne mogu sakrit sto se i vidi po rezultatima morat cu i ja u "dopisne" clanove ipak sam daleko od Zg
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 17.03.2006. u 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
AMD-jac je aktivni član (itekako aktivni sudeći po količini hrane koju može utrpati u sebe) od samih početaka Žderonja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
herr Flick
|
Pohvalno AMD :clap: A jel primate i mene makar za "dopisnog" plizzzzzzz ![]() @edit kilazu imam
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 17.03.2006. u 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ej, nemojte mi sada Žderonje tu ubacivat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3562 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() samo se nadam da AMD nece kada budemo igrali počet trčat zamnom po mapi sa vilicom i nožem u ruci ![]()
![]() |
![]() |
#3566 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Primi moju ispriku, MM: hitthewa
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
1oo1 NooB
|
![]() NEVALJALAC KOJI JE JUČER POKRETAO GALSOVANJE O KICKANJU JE UPOZOREN PREKO PM-a - ALI ZNAJUČI NJEGA DA ON TO NE ČITA, TKO GA ZNA NEKA MU VELI - ZNAJU LJUDI KOJI SU BILI NA SERVERU KADA SE TO DOGODILO. MM
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Iako kak je danas Gemmyu visla guzica iz štoka bii trebal dobit platinastu medalju za velko guzost ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pismo stavi u jambo pizzu i pošalji po dostavljaču.:clap:
![]() |
![]() |
#3570 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Nego ovakav perfidan način ubacivanja postva Žderonja koji nisu članovi PCE COD 2 klana nije prošao neprimječen - posle bute rekli da je pol postova i ovak vaše. Morat ćemo infiltrirati našu Specijalnu jedinicu na sljedeči sastnank Žderonja poradi ispitivanja terena, unošenja pomutnje i konačnog uništenja nepoželjnih elemenata neprijatelja - i znajte da ćemo udarit di najviše boli - na vaše logističke sustave: evil : : pirate : ![]() ![]() U potpisu, Feldmaršal von Kapacitet: CoolRamb
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|