|
|||||||||||
|
|
#3511 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Pozdrav ! Ne kužim se u slušalice pa bih trebao preporuku za striktno JBL earbuds do max.70€ a koje bi bile poklon sinu. Trebaju mu za svakodnevnu upotrebu , ništa posebno npr. ne za trčanje i slično.... i da su "obične" koje idu u uho i "ne kače" se oko uha , glave ... Vidim da ove koje trenutno ima koristi i kada igra PC sa ekipom- ako je bitan podatak.... Gledam po netu , ima ih masa modela i ne znam koje su OK .... ili su svi modeli dobri i ne mogu pogriješiti sa odabirom? |
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nebres fulat. Racunaj samo da Tune serija ima jaci bas a Live serija je bolje izbalansirana. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3513 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Probaj skuzit koje sada ima tako da ti mozemo dati savjet koje su bolje od tih koje sada ima... Nema smisla da mu poklanjas losije... ![]() Cisto primjera radi, nedavno sam kupio Nothing Buds 2 Pro za nekih $55, a radi se o vrhunskim earbudovima, najjaci model u ponudi od Nothinga...
|
|
|
|
#3514 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Uspel sam pogledati i ove trenutne su ANKER Souncore R100 - Model 3981. Zamoli bih te preporuku prema ranije spomenutim "kriterijima" ... Ako treba još kakav podatak - samo recite... |
|
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Premium
|
Ovdje imas par modela od JBL koji su kudikamo bolji od tih Soundcore R100 (to su entry-level slusalice)... Nekako bih ciljao 10mm ili 11mm driver, tako da imas posteni bas... Ove ispod JBL su nekakav mid-range sa 10mm driverima (zvucnik)... https://www.bigbang.hr/slusalice-blu...m_medium=click https://www.instar-informatika.hr/sl...m_medium=click I to je visemanje to sto bih ti mogao preporuciti od JBLa... Ako ces kupovati, kupi danas ili sutra dok jos traju ti black friday popusti... Cijena oba model je oko 100EUR, no sad su na popustu nekih 60-65EUR...
|
|
|
#3516 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kupljene ove u Instaru isključivo radi oblika - slične su ovim koje ima trenutno i čini mi se da nisu "velike" kao ove iz Banga - ne voli takav model... Hvala još jednom na pomoći ! |
|
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Cemu Ali? Pa imas sluske na nabavi vec od 0,95 Eura. Ak hoces nesto kolko tolko ok da nije zadnji drlog cekiraj ovo: https://www.nabava.net/in-ear-slusal...jena-450271421 |
|
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Premium
|
[QUOTE=freerock0;3833545]Hvala na objašnjenju i preporuci ! Kupljene ove u Instaru isključivo radi oblika - slične su ovim koje ima trenutno i čini mi se da nisu "velike" kao ove iz Banga - ne voli takav model... Hvala još jednom na pomoći ! Superiska... Javi kako je proslo... ![]() Neke bitne specifikacije... Driver size (mm) 10 <- ovo ti je bitno za dubok bas, 10mm je odlicna velicina drivera Number of Microphones 6 <- prilicno dobro ako ces ih koristit kao headset Adaptive Noise Cancelling Yes <- ove Soundcore koje sada ima, nemaju ANC Multi-Point Connection Yes <- mozes spojit vise izvora zvuka odjednom
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3521 | |
|