|
![]() |
#3392 | |||
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3393 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jučer sam se na dvije mape prebacio u njemce i razocarao. Dok se saveznici dobro zajebavaju i odreduju taktike kod njemaca totalni radio silence, svak trci gdje hoce, nema dogovora niti zajebancije, totalno razocaranje... ![]() Citiraj:
![]() Najbolje mi je bilo jucer kad smo ja i Mirko bili sami na mapi totalno me rasturao jer stvarno je za***** igrac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3396 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa kada god se igra SD ili CTF, ili bilo što timski, mi se uvjek dogovorimo... kod drugih ne znam... rečemo nasdvojica tuda, vi tuda i gotovo... I mislim da sam jučer, uza sva pucanja veze, dopizdio puno ljudi koji nisu ni krenuli, a već su ležali, pogođeni sa druge strane ![]() @madboy - reco radetu, da ćemo ga ja i grobo častit, neka ne radi probleme ![]() EDIT - pa mi smo igrali amere, znači mi smo napadali... vi ste trebali biti ti koji kempaju i čekaju da mi nabasamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pa oni i jesu kempali, ne znam zashto zule govori da smo mi kempali. na beacourt su imali obichno 2-3 snajpera koji bi tamo kod B lezheli i chekali, a nas dvoje bi ih uredno skidali, i to fiflama... close combat. rama o rama. prso o prso. ![]() ![]()
![]() |
#3400 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
A tek onaj sniper koji se skriva iza krave... uff ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3401 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da je stvar na njemačkoj strani bila jasna - nije bilo mene - (bemti windowze kad me hebu slaušalice i izgubio vikend) - onda je Rak tužan, pa vas manje ubija. Ali kad doktor, zule i ja uletimo ( sa svim funkcionalnim komponentama ![]() MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nemojmo da server zjapi prazan...ajde, gore ,odmah! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Bas sam primjetio da se na nasem od svih servera di sam igrao a bilo ih je dosta najvise kempa, i na T DM a o CTF i S&D da ne govorim, i blago mi to ide na qurac. Ok niej da je men tesko za ubit al opet ubija se gust, osim kad se AMDejca skine s ledja i snajper odelti dva metra dalje ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajmo gore za 10 min ![]() 15 do 9 da ste svi gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Premium
|
DA, ali ti kemperi dobro ne produ jer imamo priliku vidjeti od kuda nas je ubio, teko da sigurno pogiba(ako netko drugi ne pocisti prije ostale) u iducoj rundi... Jucer su neko vrijeme stalno kempali u zgradi na katu ali nakon tri bombe koje su dobili u iducim partijama ih nije bilo... Isto sam skuzio Mirka na jednoj mapi pa mi je bio mušterija ![]() i da, fleks obuci nešto lijepo evo me za minut gore sa pljucom u ruci ![]()
![]() |
#3406 |
MadModerator
|
Samo da pogledam ponovo demo, pa da skuzim u kojem dijelu moram stisnut da mi snimi avi demo (i dal je bilo uopce onako kako sam ja to tada vidio) pa cu vam onda dati link na forum il rec da nista od toga (ako kuzite o cem tipkam ![]()
![]() |
#3408 |
MadModerator
|
Sad opet moram gledati 20 min po drugi put jer sam oba puta falio kad moram snimat ![]()
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 14.03.2006. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Čeka se tebe ![]()
![]() |
#3412 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#3413 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
1oo1 NooB
|
PASS SE ZA SADA NEĆE MIJENJATI. IZREČENA JE PRVA JAVNA OPOMENA. MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 | ||||||||||
Moderator
|
Sramota za obojicu (opomenutih) ... ![]()
![]() |
![]() |
#3417 |
Premium
|
Normalno da su veceras svabe gubili kad su vecinom novi odlazili tamo dok za saveznike igra stalno ista ekipa... Pošto nas je bilo više ja sam se prebacio njemcima ali ... Jedva cekam cetvrtak da malo odmorniji dođemo gore E.T., atha i ja pa budemo odigrali jednu pravu za Hitlera... ![]()
![]() |
#3420 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Noge i ruke su im letjele na sve strane. Skužio sam da se prije kempanja treba dobro nažderati da mi se ne čuje kruljenje vu želucu. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|