|
![]() |
#3361 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
I to što kažeš, strpit ćemo se još tih par dana da izađe PB, pa bi stvarno mogli složit mali okršaj. Nije lijepo kad netko ispisuje čekove bez pokrića naokolo ![]() Švabe ionako imaju ozbiljniji pristup, ne ko ovi riječani zajebanti, samo neke prostote pričaju ![]() A ta tvoja granata MisterM..zamalo sam svoju šugavu Belineu razbio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kad bude war promijeni se password na serveru samo za taj war. Izabere se od 5-8 (il koliko se dogovorite) igraca koji ce igrati, njima se da password i igrate ![]() Tko je taj sto se hvali da ih nitko nije izazvao? Da malo vide kako *NOB* igra ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nadjite si server za "war", ja samo zelim pristupit "nasem" serveru kad zelim, takav je i bio dogovor. Ne mi sad prodavat pristup nekim indijancima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
A tek RAK i njegove bombe..."sjeo" sam na najmanje 20 njih... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja sam se poslje odvalio smijat kad sam skonto na čemu sam... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 | ||||||||||
Moderator
|
Zasto mi malo malo pa pukne veza sa serverom, jednostavno pocne pucat (veza) i izbaci me van...? ![]()
![]() |
![]() |
#3370 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3373 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nije niti toliki problem da se nabavi server za to. 15-tak slotova nije baš previše skupo. Jedino bi ga ja postavljao. Još nekoliko Anti Cheat funkcija koje drži u rukavu i mogu se svi spolno opčiti kako će zgaziti PCE sektu. Nek se samo nadobudni prijave za takve aktivnosti. jedino se ne može na mene računati u jutarnjim satima. Još kava nije počela djelovati. Kasnije...
![]() |
![]() |
#3374 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3375 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Zasto drugi ne mogu spectat kad je war? Zato jer u CoD2 kad si u spectima mozes gledati i jedan i drugi klan. A to je onda isto ko da imas wallhack, ti mozes svojima govorit di je protivnik.
![]() |
![]() |
#3377 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam to najbolje osjetio, spawnas mi se dok nosim zastavu i nemrem te maknut a ti mene mozes: baad :
![]() |
![]() |
#3378 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3379 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja definitivno moram neš podhitno napravit, svakih 5min mi puca veza sa serverom, popizdit ću... ![]() @Madboy - ajd dođi u petak, pa da popijemo koju skupa, ja dolazim sa grobotom @Sam - neću bacit komp kroz prozor, ali ne čudi se ako na vijestima gledaš srušenu zgradu t-coma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3385 |
1oo1 NooB
|
DOSTA!! Konačno nas ima vise od osam a sad opet ne valja ovo ne valja ono. Ja sam izgubio cijeli vikend zbog hebenog mikrofona - toliko mi bilo žal kaj ne igram - sinoč bi i ostao zadnji na serveru da nisam radio sva ona sranja koja mi nisu uspjela. O obračunu sa drugima po dogovoru ako kao i do sada večina odluči da smo za onda idemo ti i ti igraju ovaj put, ti i ti igraju drugi put itd. I tak u krug ako hočemo. ALI NAJBITNIJE: ONI KOJI SU NA ŽDERONJAMA DALI RAKU NOVCE NEKA MI SE JAVE. ON JE ZNAO SAMO DVOJICU KOJI SU DALI. M
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3387 |
Feldwebel
|
![]() |
#3388 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Banditenstrasse...
Da ne ostanemo samo u virtualnom svijetu II rata, evo par slikica iz tog doba. Svaka sličnost sa stvarnim osobama sa našeg CoD servera je slučajna. http://img69.imageshack.us/img69/7155/mitraljez5fw.jpg http://img74.imageshack.us/img74/34/motor7xk.jpg http://img58.imageshack.us/img58/9279/stalingrad3ft.jpg http://img58.imageshack.us/img58/5050/tenk5ar.jpg
![]() |
#3389 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Da velim koju kolegama suborcima na švpskoj strani u S&D- znam da je ljepo igrati sa Kar98k ali tu igrate obranu, shodno tome mp44 ili bar mp40. Jer ako ostanete zadnji jedina nada bez toga protiv trojice je da su svi kemperi na drugoj strani mape ![]() ![]() Isto tako ako ste zadnji a ima još sam 20 sekundi na tajmeru - nemate kaj čekati - metak u glavu ili eksplozija bombe - vašoj ekipi isto. Da ne spominjem da preživite a bomba rukne - opet gubite. Znači jedino odsutni juriš na bombu u stilu Sava Kovačević može donjeti rezultat. Za kraj onima kojima smeta kaj Milicija stalno melje - u meniju igre - tamo gdje imate call vote - imate i mute player za savkog posebno ![]() See yaa, kill yaa MM ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Moja računica od prije godinu dana je bila - do sada sam u životu ispržio cca 50000 eura ![]() Daklem da sam to stavljao na stranu svaki dan sad bi možda vozio puno bolji auto ili bilo kaj drugo. Znam serem još uvijek pušim ali............ daje čovjeku za misliti: dva ronhila light puta 14 kuna daje 28 kuna puta 30 dana jednako 840 jebenih čuna ili cca 113 eura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: hitthewa puta 12 mjeseci jednako 10080 kuna ili cca 1356 eura, puta 10 godina jednako 100800 kuna ili cca 13560 eura...itd. I to samo ako pušite dvije kutije u prosjeku dnevno - a ja sam znao zapržit i više od tri te sam bio na skupljim cigaretama...... Plus virtualni metak ne ubija - cigareta da. MM ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 13.03.2006. u 09:31. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|