|
![]() |
#33812 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Zaboravih... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33813 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma sunce ti tvoje razbojničko da ti sunce tvoje i tebi i črablu ![]() tko nije uživao u pilećim želucima (ergo tripicama), sitno sjeckanim i na duuuuugo i polako dinastanim u saftu... taj živio majke mi nije. to je meni tako fino... majke mi sutra ću ih kupit i sjeckat dok ne krepam ![]() jedino bi još htio probat morske fileke, cucka i tako to da vidim kak je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33815 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sysso nema mi boljega nego kad je stara znala klat piceke ili kokice i onda na saft napravit jetrica, želučeke, bubrezi, one male žumanjke (još ne iznesene) i na kraju narezanu zgrušanu krv. A joooj kako je to fino. A druga stvar kaj već dugo nisam jeo i moram otić do svog mesara da mi nabavi goveđi mozak. Očistit od žilica, narezat na 1 cm debljine, spanirat i spohat. Delikatesa. O Filekima neću ni pričat. To je parexelance hrana. A sad dolazi sezona svinjskih nogica, ušiju, hladetina, prezvušt (švargla), krvavice....
![]() |
#33816 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
uh, kud sam sad pogledao temu kad se prica o iznutricama i organima prije rucka ![]() ugl. za rucak puretina pire i grasak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33817 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A kakvi ste s bijelim bubrezima (il iti bikova jaja)? Pohana na šnite onak ili kuhana čak su mi dobra. Senfa i ajvara uz to i udri |
![]() |
![]() |
![]() |
#33820 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Krvavice svakako, prezvušt nekako, ali žuljicu nikako... majke mi, na spomen mi se bljuje a kamoli da je vidim... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33825 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Hladetina ![]()
![]() |
![]() |
#33826 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nekad sam znao otvoriti ovu temu i sliniti, poslije se nazderat da ne mogu disat, okrenut se na bok i krmit. U zadnjih par tjedana otvorim ovu temu i prode me volja za hranom, kako ste krenuli od ribe pa sad dosli do fileka, pilecih iznutrica, hladetine i ne znam cega sve ne. Stoga, hvala vam jer sam uredno u zadnjih par tjedana pao sa 83 na 81kg. Fuj. ![]()
![]() |
![]() |
#33827 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citam ove gnjusobe ovdje i slazem se s onim momcicem koji je konstatirao da forum ide u krasan qurac - i to da takvo nesto dobijes od "eminentnih" i "dugogodisnjih" clanova, pa eto vam braco sejtan, tofu, soja i ostalo a pustite pravim muskarcima pravu hrvat-katolik-domoljub-#odstoljeca7. hranu...
![]() |
![]() |
#33829 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33830 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ovo je sveti gral: ![]() Bez njega nema kvalitetnog kolinja po PS-u (Pravilu Službe, za one koji neznaju):
![]() |
![]() |
#33831 |
Antimićanin
|
Tak jasno ![]() Idući vikend je zakazano kod tasta da se obaraju 4 komada. No kako je vrijeme kao da se bliži vaskrs a ne božić, mislim da će biti odgođeno za uvijek sveti datum kolinja - 29.11 ili 30.11 (Dan republike za one koji ne znaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33832 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33833 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ono,pogledaš kvalitetnije u onaj odvratni žele i vidiš oko pa uho pa dlake malo ![]() ![]() Nego,klopam neki ko dimljeni sir crvenkasti sa ljutom paprikom unutra...navodno samoborski...odlična stvar! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33834 |
Moderator
|
dobro da se ne svađamo ko je veća curica koja nemre hendlat finjake poput dobro procijeđene hladetine bez dlaka i kvalitetne švargle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33837 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dobro, mene samo zanima da li su ovi koji kazu da iznutrice&co ne valjaju ikada stvarno probali nesto od toga ili pricaju ovako na pamet? Imao sam frenda na faxu koji je bio veliki protivnik majoneze dok jednoga dana nismo saznali da ju nikada nije ni probao. Onda smo ga nas trojica drzali, a cetvrti ga je hranio majonezom. Danas lik trosi 3 tegle mjesecno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33838 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33839 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Poslanica Stjepana F. planinćanima: u ono vrijeme reče Isus svojim učenicima - uzmite, koljite i jedite od ovoga svE, nije mi ćaća đaba stvorio živinu da bi vi fukara bacali od toga, i to još što je dobro. Oni koji poslušaše bješe blagoslovljeni, a oni koji se suprostaviše osjetiše srdžbu Božju i postadoše moderatori nebitnih podforuma na PcEkspertu. Amen.
![]() |
![]() |
![]() |
#33840 |
Moderator
|
TO TO TO! ![]() ako imam bubu na svojoj strani, onda znam da mogu hrabro koračati šumom što se žderonje nazivaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|