|
![]() |
#33511 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...350007#p349853 Osim tog dijela sve je pic pic - osim ako od subote dosad nisu još razvalili nešto.
![]() |
#33512 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Može se. Kako su dečki rekli Haro X6 ili čak ima Jedan Genius 50 za 7tisuća na fejsu koji je čist fini bicikl.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33513 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
vuco - a soma eura mi je vec prevec, trenutni max koji bi mogao navuci je 5000 + nes sitno jos, gdje na fejsu? ima neka grupa s bajkovima polovnim?
![]() |
![]() |
#33514 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@Sile, da, to sam vido na reportu, nije tak strasno, prosli put kad sam vozio bilo je 5-10 debala prek staze pa i tak i tak nisam vozio.. sad e samo mulj ![]() e da.. ak netko id ekod aleša, trebo bi vanjsku gumu (~15-20€) pa ak nije problem ![]()
![]() |
#33515 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ali da ćeš dobiti HT sa boljom opremom - hoćeš. Moraš se odlučiti jednostavno što želiš i držati se toga. Na fejsu ti je to grupa "ponuda potražnja biciklističke opreme", tako nešta.
![]() |
![]() |
#33516 |
Suit up!
|
@pimp, imaš oglasnike u regiji tipa pik.ba i cikloberza pa baci oko. Zna uletit dobrih bicikli za pristojne pare. Ne mora biti nešto extra novo, ako je malo vožen i u dobrom stanju to je sve super.
![]() |
#33517 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a sto nije AM oko 130-140 hoda, a 150-160 enduro? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33519 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Molim preporuku za spust za sjutra...nešto da nije preveć blatno, ako može ![]()
![]() |
#33520 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
neće xc imati 180 hoda, nego će imati 0 hoda i 32" kotače. @Irvin: cesta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33523 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
E, ovo je eXtra vrijeme i meni s tim da imamo još 1 članicu koju vrijedi pričekat (Mirta) i start bi bio oko 16,30 sa tunela sa max do 16,45 jer konta ona da ako bude gužva da joj damo lufta. Eto, onda vidimOSE kod tunela i ranije pa pričekamo nju...valja? kontam da će još i Dado ići.
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 05.06.2013. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33524 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Može preporuka za dobru gumu za dalmatinski krški teren, u dimenzijama oko 2.3. Mijenjam prednju Specialized Butcher control 2.3. Također odakle najbolje naručiti, jer ovdje u Splitu je ponuda blago rečeno katastrofalna? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33525 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33526 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Fat albert, Hans Dampf, Nobby Nic od Schwalbeta su sigurno dobre, vozio sve tri po kamenjaru. Jedino što uzmi u obzir da se performance NN troši brže jer očito tvrđu smjesu kamenje znatno lakše trga. Debljina gume, svakako 2.4. Ekstra volumen se osjeti. Ne mogu ti dati preporuku ne-schwalbeta jer ih nisam dovoljno vozio, ali znam da ardenta i sve slabije od maxxisa možeš prekrižit. Eto čuks i crocus imaju dobrih iskustava s High Rollerom 2, Željac sa HR1 i Ardentom pa vidi s njima iako ne voze kamenjar... ![]()
![]() |
#33527 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ekipa koja je hansa vozila iza, kako vam se ta guma trosi? Ja sam u nedjelju od saše posudio gumu i tolko sam ju potrosio da me pece savjest. A jos je tvrda komponenta bila
![]() |
#33528 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dole u rijeci ekipa dosta hvali continentalke RQ ili MK protection blackchill compound. svi ih voze na tubelessu i nemaju nikakvih zamjerki, a isto je kamenjar. Sam znam da u dimenzijama 2.4 izgledaju ogromno Imas jos i Barona koji mi se svidja ali to nisam vidio da nitko kod nas vozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33529 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#33530 |
Premium
|
Ja sam Hansa vozio prvo naprijed, pa iza i nisam ga uspio potrositi do kraja a mekana komponenta, ali sam zato pocupao sve bocne ripne. Satrao sam gumu totalno, nije bila vise za voziti jer me u zavoju vise nije imalo sto drzati, a na gaznim ripnama je bilo jos dosta mesa. Shoshy, bice da nemamo isti stil voznje ![]() Po opisu bi covjek zakljucio da guma nista ne valja, ali to je guma koja je prosla najvecu torturu (3 Velebita+svasta nesto) i guma koja je najduze izdrzala na bajku. Meni se nije svidjelo trenje koje 2.35 Hans ima u sumi (ne samo Hans, i albert 2.35 je isti), a na asfaltu pogotovo, razlika izmedju 2.25 i 2.35 je stvarno osjetna, zato se ove sezone laganini vracam na 2.25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33531 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ciklocentar ima besplatnu poštarinu na pakete iznad 300kn + daju 15% popusta na licencu.
![]() |
![]() |
![]() |
#33533 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Meni je nakon switcha na HD ostao višak ovaj NobbyNic 2.25 Evo koji je bio na prednjem kotaču i shodno tome je u superiška stanju. Pa ak nekog zanima, Jelačić FTW. I ako netko ima ili zna nekog ko ima ili zna ili zna nekog ko zna gdje ima za kupit jeftinih 28.6 QR seatclampova nek se javi.
![]() |
#33534 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33540 |
Premium
|
Trek Fuel EX 29", a bome i Remedy 29" U Funsportsu popusti 25% na Treka i Cannondale... Jekyll MX za 3000 EURa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|