|
![]() |
#301 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
MUPHAHAHAHAHAHAHA E MRAAK! Topfield 7700 u pogonu, ali da li moze naci HRT2 HD? Naravno da NEEEEEEEEEE... A antena posredini krova, ima bolji pogled na okolinu neg sokolovi... Frend ne zna jel bi plakao ili uzeo AK i osho pobit cijeli HRT E to je jadno, imas HD TV, imas MPEG4 tuner i svejedno... BANANA! ![]()
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
imam neki osjecaj da ce HRT pustiti i utakmice u 4:3 formatu mislim da cemo biti prvi u svijetu po tome ![]() edit: ustvari 100% sam siguran nakon pocetka svecanog otvorenja Zadnje izmijenjeno od: Flatline. 07.06.2008. u 17:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#308 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
ajme majko..... pa oni nisu normalni. Kako je na MaxTVu? jesu li T-Comovci isto ludi ili je tamo kako treba biti? HDTV u 4:3. To ima samo kod nas... Čekaj, čekaj........ SAD je DOBRO HEBOTE.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i bolje im je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#314 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ja ne vjerujem mučim se zadnja 3h sa tom tv karticom i nula bodova,fino sam probao na glavnom kompu preko unutarnje antene pa kasnije na laptopu probao spojit preko vanjske antene i meni nikako ne nalazi ni jedan program bilo u SD bilo u HD,ono više stvarno neznam šta da radim ![]()
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ja se istom mucim vec nekih 3h da starom to sredim... dvbviewer pro opce nisam mogo pokrenut... na powerDVD 8 i 7 nism znao kako ppokrenuti to. na powercinema 5 sam uspio pokrenut ali opet nisam imao taj program a sve ostalo da. sad sam pokrenuo opet u orginal avermedia programu i RADI!!! (valjda zbog instaliranih codec-a...) ali opet imam jedan problem... naime slika zastekava... jel to problem sa signalom ili zato sto je kartica preko USB-a il nesto trece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koji je renderer najbolji za postaviti? meni je recimo slika na SD-u bolja od one na HD-u. Kao sto sam vec opisao, ako je slika staticna, onda naravno HD ubija, no lopte koje se ispucavaju preko pola terena toliko mi zamute sliku da je to katastrofa. Gledam si tekmu na CRT-u, a nabrijavam se na HD cijeli tjedan :-) Nije mi jasno zasto se to desava. Isto kako sam vec napisao, ako pustam WMV HD sample radi odlicno bez obzira na dinamiku. Ima li tko kakav prijedlog? Driveri za graficku, neki drugi codec? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
nvidia a? nemam pojma, kod mene na ATI-ju mrak izgleda, isto na crt-u. Više nego vidljiva razlika između SD-a i HD-a, nema takvih sranja sa slikom. Ljudi, probajte i dvb dream i core avc, isto radi odlično. @Ozern dobro ste okrenuli antenu prema htv domu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni isto trza slika kad je dalja kamera i puno pokreta. Taman onoliko da živcira za popizdit. Molim nekoga savjet do čega bi moglo bit. Imam -intel dual core 2,6 clockan na 2,8 -1G ram ddr -AGP GeForce 7600 GT, 256Mb ddr2 -Pinnacle 320e (mislim, crni usb stick) -Vista 64 -DVBviewer sa Cyberlink codecima -Vjerojatno odličan signal jer sam nekih 800m od HRT Doma bez ikakvih prepreka (kako ću izmjeriti jačinu signala??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Bill Gates
|
Mozda je kod ati-a sređeno. Može li netko baciti ss full hd-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#322 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
idem se još probat zezat a ako neće tak proradit uzet ću TV karticu,laptop, sjest u auto i stat pred hotel osijek ako ni onda ne nađe signal ufff neznam šta će onda bit ![]()
![]() |
#324 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ja cu sutra probat okrenut antenu prema jugu da uhvatim taj prokleti HD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
meni Prt Scr ne radi kod DVB viewera, radi na winfast PVR-u, možda trebam promjeniti overlay mixer na VMR? EDIT: da, ako se prebaci na VMR9 onda radi Prt Scr... ali čini mi se da je na overlay slika malo bolja, još ću probati kada bude sljedeća utakmica, možda je ovo samo moj subjektivni dojam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |