|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ovo je za nas smartovce razočaravajuce... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
|
ma u pravu si vuco ali je brzina katastrofa... a zbog sporosti skidanja komp mi je stalno upaljen pa mi je i HEP povečao ratu za struju, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Vrijeme na internetu: 736h 10m Promet: 79.46 GB ADSL paket: VOLJAflat 1Mbps/256kbps Još sam najviše radio dok sam bio na 256/128 ![]() Sad sam na 2MB i lijepo sve leti. Ovo mi je vjerojatno samo za test. Sljedeći mjesec ću usporit.
![]() |
#310 |
Pod naletima kopita zla
|
znači tehnički ja za 79kn+volja flat 2mb mogu dobiti za 130kn znaci za "svega" 209kn..do sada sam plaćao 179kn za 768/256..hm...mislim da ja odo na 2mbita ![]() p.s- ako danas promjenim paket od kada se on primjenjuje..od slijedećeg mjeseca ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam razočaran! U ovih par dana dobio sam odheb sa T-coma za adsl, pa sad ništa od povećanja brzine nego bogečki dikont od 5 kn na prvi paket. Ma dajte ljudi!
![]() |
#313 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Banana. Lako za to što su oni nama smanjili za pišljivih 10kn cijenu, nego, oni sad na jedan 2048 priključak lijepo stave 4 korisnika, i to ih sve košta 10 kn po korisniku ![]() Koliko ja znam, rekli su da će biti povećanja brzine, ali nisu ništa rekli da će to dodatno naplaćivati, damn.
![]() |
#315 |
Premium
|
Hamm promjenu paketa možeš promjeniti na veći bilo koji dan u mjesecu i taj ti paket naplate za cijeli mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, ja prebacio na 1Mbit i ocu imat to odma sada odma, dal sad ja trebam njih zvati da mi to prebace ili ce oni sami to napravit? P.S. ovo mi pise tamo kad se ulogiram: Zamjena paketa za sljedeći mjesec (12.2007.) Odabrali ste paket VOLJAsmart 1024kbps/256kbps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Moderator
|
Tom metodom sad umjesto 120kn mjesečno plaćam 210 ![]()
![]() |
#321 |
Pod naletima kopita zla
|
dobro onda si ti bio na 256/128 što je fakat presporo ![]() ![]() ma ja se zapravo krpam voljatelu dok mi ne dođe amis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Moderator
|
Ma znam al hoću reći da sam išao metodom još samo 10 ili 20 kn i tako dignuo za 90 ![]() U mom selu dugo ne bude niš tipa Amis, Metronet...
![]() |
#324 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
u mom selu magarci se deru ![]() ![]() ovaj htio sam reči da slažem se a ti ludi max probaj nazvati njih i pitati ih da složite deal da ti isporuče deblju lajnu speeda ovaj mjesec i da im platiš više ![]() ![]() možda prođe ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Moderator
|
Jeeee imal buš za čunga lungu ![]()
![]() |
#327 |
Pod naletima kopita zla
|
nice odo ja danas zvati za 2mbita ![]() spajam se uz pomoč adsl bricka siemens neki neki (zabil sam koji). |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Moderator
|
Ulogiraš se u siemensa i pogledaš ![]() Reci prvo koji model imaš pa ćemo dalje. Trebalo bi biti negdje pod status (ppp, ADSL) ili tak neš. Piše ti na koju brzinu se spojio.
![]() |
#330 |
Pod naletima kopita zla
|
posjedujem Siemens ADLS C-010-I bridge ![]() ![]() znaci ne mogu pogledati ako ga ne bacim u routing mod ili? sry na ot ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|