|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
meni jos uvijek nije jasno ako http rade zasto torrenti i p2p ne rade ... to jedino znaci da oni guse ... ali to uopce nije u njihovom stilu ... ma jos sutra cekam da to rijese onda idem se svadjati u osijek u optimu |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: barem su na korisničkim stranicama sredili prikaz prometa, posebnoo se vidi noćni, dnevni i ukupni promet : goood : Nešto je ipak na bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
čujte ekipa, treba im dati šanasu, tek će kada ih se zatrpa s mailovima za isti problem rješiti to. možda je nešto namjerno, možda je neki propust, treba vidjet.... ali ako to nerješe do kraja mjeseca onda adios...
![]() |
#306 |
Disturbed
|
ma da se to zaobici sa http tunelom, ali mi sad ne da to raditi, ima dosta posla ... a kako god ... cekam jos 8 dana onda idem na flat max pa iako preko noci ne radi, radit ce preko dana full brzinom... e da ... jer netko skuzio jer se moze preko weba prebaciti na flat max ili opet moram ici u optimu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Pod naletima kopita zla
|
od 5kb/s do 50kb/s se krecu brzine i na torrentima s kojih mi skida i po 100kb/s prije 22h..poslije 2h mi skida 30kb/s užas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Pod naletima kopita zla
|
sada sam dobio odgovor od njih i rekli su mi da ce problem biti rijesen za dva dana... e idu mi na zivce ti copy/paste odgovori....nije faking fer...nek kažu..imamo problema...biti ce rijeseno za mjesec dana...samo nek mi ne lazu..mrzim to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam se online-irao za to ... ak ce bit u k. to tak , necu se ni spajat , radije cu uzet obicni non flat accaunt di mogu zahvaljujuci fair usage sistemu potrosit do 2500 Mb za 100 kuna.. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 21.02.2007. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ljudi, strpite se malo, vjerujem da se trude riješiti problem i da će ga riješiti u skoroj budućnosti. A što se tiče c/p odgovora, zamisli samo da smišljaju svakom posebno odgovor koliko bi to trajalo ![]() Mali OT: Meni je danas došao račun za promet za 1. mjesec i u njemu se ispričavaju što račun (od punih 9 kn ![]()
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Disturbed
|
Moze se i telefonski i preko korisnickih stranica, samo moras aktivirati dodatne funkcije ... odes pod registracija novih korisnika i onda ono desno i upises svoj ID kod i onda ti se otvore napredne funkcije i tamo mozes mijenjati usluge bez da zoves ikoga i bez faksiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
|
Ja nemam opciju registracija novih korisnika niti ne mogu nigdje odabrati za otvaranje dodatnih e-maila. Zvao sam SZK i prijavio, rekli da će sutra biti riješeno. btw: ove ženskice od Optime imaju ugodniji glas nego od T-Coma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
da, smanjuje se
![]() |
#324 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam im danas jednostavno forwardao mail od ponedjeljka, na koji su oni dapače uredno odgovorili. Par sati kasnije napokon sam dobio username i password na mail... : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Nekoliko pitanja: °Koji je najbrži način da dobijem user i pass, iako sam već dobio na kućnu adresu ugovor koji još nisam poslao mislim da će dugo trajat, kak prek mejla? °Koje probleme doživljavate, i koliko su oni izraženi(molim točnu brzinu prije i poslje 22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Disturbed
|
najbrzi nacin... faksiraj ugovor... problemi su prisutni poslije 22h ... torrenti znatno uspore, kazu da rijesavaju to... nadam se da ce to u roku dan-dva rijesiti... to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |