|
![]() |
#301 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Probaj pingat recimo google pa postaj skrinšot, ugasi t-com firewall, i napravi portforward za cod2 na routeru i svom firewallu, pa javi kako se ponaša. Svima drugima je ping oko 50.
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
http://www.imagesforme.com/images/19phissen000.jpg sve napravio kak si rekel, btw. neće mi niti jedan drugi server skenirat u ASE ![]() EDIT: sad sam opet probal gore i sad mi je bil ~50 oko par minuta onda opet buknul na ~200 al nije ovaj put išel prek 250 ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 05.02.2007. u 15:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Win update možda u pozadini, ili neki drugi download, možda neki trojanac? BTW, prema guglu imam u prosjeku duplo manji ping, znači nije do PCE servera sigurno.
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
/
|
evo "uspio" - bio uključen download na kućnoj mreži na drugom kompu (naravno radilo u pozadini) i sad sve radi - dajte ljudi sad trk gore na server ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Laughing Man
|
Server neš yebe. Ping divlja, laga ko blesavo, i još me kiko radi PB, koji je uredno ukljućen.
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
/
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bas se fino pucalo...bilo nas je dosta, taman dovoljno da ne bude guzva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ljudi, evo ja dobio ADSL, daj nek mi netko na mail napiše pass... ![]() isto tako, podatke za uplatu, zagubio sam onaj mail.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#314 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
character encoding...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Laughing Man
|
Ja čekam na serveru...
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#323 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
mmm .. se more dodati nekak da pri promjeni mape prvo treba par sekundi pocekati a tek onda igra pocne .. ovak mi je malo cudno cim se konektam odmah "rush" ..: stoopid
![]() |
#324 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam sinoc od 21:00 do 22:20, onda moram pajkiti jer mi je ujutro trening... |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja sam poslao mail na onaj mail koji je naveden gdje se dobiavju svi podatci, al nitko ne odgovara... pa bih molio ovdje da netko kaze kome i koliko treba uplatit ![]() vidio sam iznad 30kn, br. racuna dobijem na mail, ali isto tako vidim da vise ne primate ''clanove'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nekoliko postova iznad sam dao link covjeku gdje pise sto treba navesti u mailu za prijavu. Naravno - nisi ga procitao, a isto tako niti ja nisam bio od volje da povezujem tko je to jer mail "kome, kako, sto" nije potpun, i pokazuje na nezainteresiranost. Procitaj gornji post, nije napisan za mene. ![]() Prima se jos clanova, jer ovih 30ak ili koliko ih je vec ne popune niti 10 slotova na serveru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|