|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hoće ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni ta trakavica toliko ide na živce da ni ne pratim kao na početku-kad budu imali funkcionalan hardware onda budem ![]() Dok DX10 zaživi kako treba i bude dovoljno jakih naslova već će biti jesen ako ne i Božić. Do onda ne razmišljam o promjeni hardwarea, ni grafe ni ploče.
![]() |
#309 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ma normalno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Budalaštine. Reako sma odavno i ponoviti ću se, nemože si ni ATi ni nV dopustiti da napravi karticu koju koja se zagrijava jedno 100° više i troši oko 150-180W više.I uz to da perfomanse budu znatno slabije. U tom slučaju dotična firma će moći zatvoriti tvronicu i ekipu poslat burzu. Budite razumni i malo mućnite glavom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Administrator
|
Ma to je sve planirano da Theo i kompanija imaju o čemu pisati. U dogovoru s vrhom ATI-ja zajedno rade na reklamnoj kampanji: "Dajmo joj da pije"... Ma stvarno su pukli svi skupa, ovo stvarno više nema smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Gle glad za što jačim grafičkim pumpaju i proizvođači igara koji guraju detalje. Na koncu dobijemo igru s hrpom detalja veličine 4GB koju se pređe cijelu kolko je trebalo da prođeš tri srednje misiji u warcraftu 2. :Baad: @tor ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
što će bit vidjet ćemo (rekli bi u udruzi slijepih i slabovidnih osoba) ja se još uvijek sjećam sir Valichevih "insiderskih" informacija o g80: kako neće biti native dx10 već će imati 2 jezgre :jednu za dx9 i jednu po nekim nvidijinim idejama kako bi dx10 trebao izgledati, kako ne bu bilo više od 32 pixel shadera i slično naprđivanje... jedino što je sigurno za r600 je da će cjena biti paprena. ostalo su nagađanja na kvadrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
e, ali zato sad ima vise igrica...
![]() |
#318 |
Premium
|
sličice r600xtx-a sa cebita: http://www.vr-zone.com/?i=4830 |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fino su je smanjili, ali je smještaj konektora za napajanje poprilično debilan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() Prave slike koje SIGURNO nisu fake ![]() EDIT: žalosno je to šta je 200-300 bodova jača u 3d marku(iako nije neko veliko mjerilo preformansi). Mislim da oni sa 8800gtx neće imati razloga žaliti šta su je uzeli osim šta će im cjena past masno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Evo i vodenoga hladenja od thermala za doticnu ![]() http://www.xbitlabs.com/articles/edi...t2007-3_3.html
![]() |
#322 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
ako to izađe prije moje smrti,nemože čovjek povjerovat kolko mogu bit glupi,očekuju da će strgat nevidiju s jako dobrim obećanjima,pih,da to tako ide... ATi X2800NiS(Nade i Snovi) vs. Nevidija 8800GTX Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 23.03.2007. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
http://www.vr-zone.com/?i=4866 ovo mi izgleda elegantnije (Aavid Thermalloy vodeno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Uptime 99.99%
|
Nesluzbeni rezultati: Citiraj:
Ipak ima nade za R600, jos da rjese duzinu kartice i zagrijavanje i bit ce to opaka kartica. Pogotovo zato sto mnogi korisnici imaju problema sa high end G80 karticama i WOW-om. Na nekim dijelovima mape ruse se G80 kartice dok slabiji modeli i ati rade bez problema.
![]() |
![]() |
#328 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
overclockirana 88000gtx je 300 bodova sporija , sto znaci da ce 8800ultra pomest pod sa r600, ako je za vjerovat Fuadu... p.s. tko je upoce Fuad i koga briga sa wow ![]()
![]() |
![]() |
#329 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koga briga za par sto marka, važno je da već jednom izađu na tržište. Ionako će popravljati stvar sa 65 čipom kroz par mjeseci nakon predstavljanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|