Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.04.2006., 22:01   #301
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor joolka
...sta te briga,bitno je da imas pilu od kompa,a kad dodje napokon igra koja ga u cijelosti iskoristi,ti ka muva bez glave svrljas okolo...:clap:
Ma skuzio sam i ufurao se u igru totalno Svaki put kad ulazim u spilju se userem jer znam da me cekaju bitke opake,jos ona spooky muzika...igra je odlicna,fps je konstatan na 60 neznam zasto ne ide jos gore,kao da je zakljucan.Sada idem prema onom gradu di je sin od onog lika,grad se s K zove...na pol puta od grada sam uso u spilju neku...nego,gdje se najvise zlata moze skupit i kako?I jos jedno pitanje,oni leteci punoglavci i oni drugi sta bacaju vatru na tebe,kako se obranit od toga?svaki put me ozlijede dok dodjem do njih i odsjecem glavu macem
I kako koristit magije u bitki,imam nesto kad stisnem C na tipkovnici al pojma nemam sta je to...

Totalni sam noob
Staro 06.04.2006., 22:39   #302
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Totalni sam noob
Bogme jesi
Odi u Journal tj. TAB i klikni dolje na ikonu magije, otvorit će ti se inventory sa magijama, tamo nađeš spell koji hoćeš i drži neku brojku 0-9 i klikni na spell.

Tak ćeš si shortcut napravit i svaki put kad klikneš npr.4 izabere ti fireball i sa C ga ispališ.

To sam si ja i sa oružjima napravio, 1 mi je melee weapon tj. mač, na 2 mi je luk i strijela, na 3 neki spell za klanje i na 4 neki za heal.

AMD Ryzen 7700X + Noctua NH-D15
Asus X670 Prime
2x8GB Kingston Fury Beast 6000MHz CL40
XFX RX6800 16GB Qick 319
Kingston NV2 250GB + Crucial P5+ 1TB + Seagate 2TB HDD
EVGA 650W SuperNOVA GQ, 80+ Gold
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.04.2006., 23:04   #303
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ma skuzio sam i ufurao se u igru totalno Svaki put kad ulazim u spilju se userem jer znam da me cekaju bitke opake,jos ona spooky muzika...igra je odlicna,fps je konstatan na 60 neznam zasto ne ide jos gore,kao da je zakljucan.Sada idem prema onom gradu di je sin od onog lika,grad se s K zove...na pol puta od grada sam uso u spilju neku...nego,gdje se najvise zlata moze skupit i kako?I jos jedno pitanje,oni leteci punoglavci i oni drugi sta bacaju vatru na tebe,kako se obranit od toga?svaki put me ozlijede dok dodjem do njih i odsjecem glavu macem
I kako koristit magije u bitki,imam nesto kad stisnem C na tipkovnici al pojma nemam sta je to...

Totalni sam noob
Jel to na x1900xt?
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2006., 23:24   #304
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Evo još malo čudnih tekstura, ovo je screenshot iz Arene, dolje u Bloodworksu pa ak je neko blizu nek pogleda kak je kod njega:

Asus X670 Prime
XFX RX6800 16GB Qick 319
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
Staro 07.04.2006., 00:07   #305
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Clifton
Fanovi Fallouta, ako trojka bude najavljena i za konzolu, pišite kući propalo...
tko ih j****, fanovi Fallouta ce od ovg ljeta imat barem dvije nove verzije Fallouta a mozda i vise, jedini je problem sto grafika za sad ostaje ista kao u Falloutu 2 ali dok izade sluzbeni Fallout 3 vec bi mogao bit gotov engine koji ce koristit open GL i rezoluciju 1024*768 i naravno ostaje u izometriji
pa ak im je gust da ih ponovo posere sacica ljudi kojima je to hobi nek izvole
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 00:10   #306
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
ATi "chuck" patch for Oblivion game

ATI press release:

It’s called the “Chuck patch” in honor of our guy that found a way of enabling this functionality. Of course the reason why this is so important is Oblivion is one of the best looking games available in the market. Enabling High Dynamic Range and Anti Aliasing effects make this game look even better. Needless to say only ATI can support that configuration. So the Catalyst team is giving a special present to owners of ATI cards, an image quality experience unrivaled by any other.

This proof of concept driver has something for image quality freaks and performance junkies (and even for both at the same time)

This patch provides

1) HDR effects plus AA at the same time. The visual results are stunning. (To enable, ignore the AA settings in the game and enable it via Catalyst Control Center)

2) Crossfire support for the game via AFR mode. Good performance gains for all crossfire owners.

http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=21960
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 00:24   #307
MOrdecai83
Keeper of the Nine Keys

MOrdecai83's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor OveRkiLL
Evo još malo čudnih tekstura, ovo je screenshot iz Arene, dolje u Bloodworksu pa ak je neko blizu nek pogleda kak je kod njega:
tebi stvarno nesto ne stima... probaj 84.22 drivere...XG

CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2)
CPU COOLER : Stock
MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8)

RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz
GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030
POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU
CASE : Thermaltake Armor Jr
HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2
DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110
MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200

MOrdecai83 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 00:58   #308
Jelc
Super Moderators

Ja sam danas sam sebe poslao u kaznu kaj se tiče igre...malo sam previše vremena ulupao, treba se malo i odmorit

Sinoć sam odvalio do 3.30, oči su mi ko sarme
Staro 07.04.2006., 03:01   #309
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

uff kontam da sam pretjerao par sati u komadu,inače već mi lagano na živce idu ona oblivion vrata
Staro 07.04.2006., 07:55   #310
Nijoe
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor MOrdecai83
mogao si nam barem dati i linkove gdje to mozemo skinuti da ne trazimo bezveze...
h**p://www.tessource.net/files/
h**p://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=341622
Već sam ranije postao neke linkove, svi siteovi imaju uglavnom iste modove.
Nijoe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.04.2006., 08:19   #311
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
ATi "chuck" patch for Oblivion game

ATI press release:

It’s called the “Chuck patch” in honor of our guy that found a way of enabling this functionality. Of course the reason why this is so important is Oblivion is one of the best looking games available in the market. Enabling High Dynamic Range and Anti Aliasing effects make this game look even better. Needless to say only ATI can support that configuration. So the Catalyst team is giving a special present to owners of ATI cards, an image quality experience unrivaled by any other.

This proof of concept driver has something for image quality freaks and performance junkies (and even for both at the same time)

This patch provides

1) HDR effects plus AA at the same time. The visual results are stunning. (To enable, ignore the AA settings in the game and enable it via Catalyst Control Center)

2) Crossfire support for the game via AFR mode. Good performance gains for all crossfire owners.

http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=21960
ATI volim te : sweating

@Rainmaker => X1900XT jos nije stigla,ako danas ne dodje idem s pushkom u zagreb,onako...samo pitat sta se dogodilo s njom,da nije putem dobila noge???
Staro 07.04.2006., 09:10   #312
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
jel napravio tko sve questove za Thieves Guild? ja sam postao voda guilda ali nemam nikakvu kontrolu nad guildom za razliku od fighters guilda gdje sam takoder voda ali tamo bar zaradujem neku lovu i imam izbor sto cu s guildom
bug ili nesto 3.?
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 09:35   #313
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
vec sam postavio ovo pitanje ali nitko nije znao buuu

danas sam pokusavao 2 sata rijesiti ovaj problem

u sideways cave sam cekao i cekao i istrazivao da mi se pokaze to cudo od cudovista koje bi se trebalo pojaviti 4 star hours.... jel u 4 ujutro. ali ja sam istrazio sve moguce sate i varijacije cak sam se obukao u plavo kao onaj les na podu. i spavao i odmarao i skakao i plesao i cekao u jezeru i cekao kraj throne rooma i cekao sjedeci u throneu.

koja je svrha sideways cavea, nema itema nista, glupi impovi, ovaj u 4 nedolazi pomozite miiiiiii molim vas...
gospar je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 11:32   #314
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Pitanje...dal se mora negdje prespavat ili mogu nesmetano gubit vrijeme istrazujuci?Imam 2 questa za rijesit,onom tipu kojem fali nekih 7 ili 12 komada necega sta neki tip dobro placa,i moram 500 coins-a skupit i doc do nekog kipa u shumi,dobro mi ide,samo neznam sta da radim : lol2 :

EDIT: Kako print screen napravit??

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.04.2006. u 12:04.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 12:17   #315
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Danas mi je onaj frajer iz Dark Brootherhoda dao svog konja "sahdowmare" ako me sjecanje pamti... Konj je ZAKON, nije ko oni obicini kretenski konji koji puste da ih vuk grize i slicne cake, ovaj se zaleti na neprijatelja i skine mu pol healtha prije nego ja uspijem doci do njega uopce

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 12:25   #316
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Citiraj:
Autor .: Tyrael :.
Danas mi je onaj frajer iz Dark Brootherhoda dao svog konja "sahdowmare" ako me sjecanje pamti... Konj je ZAKON, nije ko oni obicini kretenski konji koji puste da ih vuk grize i slicne cake, ovaj se zaleti na neprijatelja i skine mu pol healtha prije nego ja uspijem doci do njega uopce
to ti je jedan od najbržih i najjačih konja, a i cool izgleda sa onim crvenim očima

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Pitanje...dal se mora negdje prespavat ili mogu nesmetano gubit vrijeme istrazujuci?Imam 2 questa za rijesit,onom tipu kojem fali nekih 7 ili 12 komada necega sta neki tip dobro placa,i moram 500 coins-a skupit i doc do nekog kipa u shumi,dobro mi ide,samo neznam sta da radim

EDIT: Kako print screen napravit??
Ne moraš ić spavat, samo kad ti se dolje, desno od kompasa pojavi neka ikona moraš ić spavat da bi se podigao na idući level.
po defaultu je print screen isključen u igri, promijeni ovo u oblivion.ini fajlu:
bAllowScreenShot=1
možeš to i u konzolu ukucat mislim ali onda to moraš upisivat svaki put kad ponovo uđeš u igru.

Asus X670 Prime
XFX RX6800 16GB Qick 319
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
Staro 07.04.2006., 15:46   #317
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja sam ponovno lud...borim se u areni protiv one trojice zatvorenika i fps mi je konstantno od 10-16... Nemogu tako igrat...
Danas cu se, cini se, opet morat zezat s postavkama (sve iskljucit) samo da prodem tu borbu...
Staro 07.04.2006., 16:54   #318
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Staro 07.04.2006., 17:49   #319
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor E.T.
Ja sam ponovno lud...borim se u areni protiv one trojice zatvorenika i fps mi je konstantno od 10-16... Nemogu tako igrat...
Danas cu se, cini se, opet morat zezat s postavkama (sve iskljucit) samo da prodem tu borbu...
Mislim da ti je vrijeme da se riješiš te Nvidie...

Danas sam išao žicat pomoć za Brumu i oteglio jaja koliko sam morao vrata zatvoriti....za popizdit...
Staro 07.04.2006., 18:05   #320
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
Danas sam išao žicat pomoć za Brumu i oteglio jaja koliko sam morao vrata zatvoriti....za popizdit...
Pa ne moraš ak nećeš sve nažicat za pomoć. Samo ti o tome ovisi kolko ćeš vojnika imat za sebe kad se otvore ona velka vrata. Ja sam 3 grada nažicao.

Asus X670 Prime
XFX RX6800 16GB Qick 319
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
Staro 07.04.2006., 18:12   #321
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
jel zna tko kako rjesiti onaj quest u Castleu u gradu Chorollu, onaj kad netko ukrade sliku? Nasao sam nekakvu sliku u podrumu jedne kule i skuzio da ona carobnica ima neki pribor za crtanje al neznam dalje.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 18:14   #322
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor OveRkiLL
Pa ne moraš ak nećeš sve nažicat za pomoć. Samo ti o tome ovisi kolko ćeš vojnika imat za sebe kad se otvore ona velka vrata. Ja sam 3 grada nažicao.
Pa i ja sam tri...sve danas...
Ukočio sam se više od onih kula i šoranja beštija...cijeli dan sam ih mlatio

Mislim da tri grada budu dosta, idem malo otćorit pa navećer u bitku za Brumu.
Staro 07.04.2006., 19:36   #323
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ajde, mali OT od Obliviona, ali ne daleko...

filmić o onom koji je izbrojao do beskonačnosti. dvaput.

http://youtube.com/watch?v=MP9CHQZ3mHw
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 19:44   #324
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja sam ih vec 6 zatvorio, vec mi totalno na zivce to ide
maX je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2006., 11:03   #325
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..ja idem na zatvaranje trećeg..ma glavno da sam heroj kvača: goood : ...
i da mi je bratec Martin na sigurnom...
level6 inače,darkelf..scout..brutalna klasa...opaki fire resist : bonker :

ali brate šta je dosadno zatvarat ta vrata...svaka ista..mazneš kamenčinu i vozi...dobro ajde,može ti enchantat item..to kamenče..ali inače bi pobrisao igru odaaavno..i konj je plus definitivno...cijelu mapu sam prošao..zabrijao valjda da sam clint eastwood u nekom westernu...: goood :

ma znaš šta me živcira..učlanio sam se kao murderer u neki šugavi dark klan nemam ti pojma,lik mi je uletio dok sam ćorio u nekom krevetu..a ja bi van iz tog klana..ne sviđa mi se baš ta bad guy spika...kako izać iz klana ?? : baad :
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2006., 11:24   #326
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
I meni je isto dosao i rekao sam da budem koknuo onog lika kojeg treba, ali se sad premisljam dal da idem ili ne... Kaj se tice Oblivion gate-ova to je stvarno doosadno! Vise nemam zivaca za to, a htio bih sve zatvoriti!
maX je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2006., 11:55   #327
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Dark gay-evi su inace Dark Brootherhood, i do sad imaju najbolje nagrade za rjesavanje questova, pa sto ako moras tu i tamo maznut nekog tko ionako vrlo vjervoatno nije neduzan.. Roknes ga i pokupis ljepu nagradu i svi veseli

Od njih sam i dobio onog ludog konja, Shadowmare, odsad mi je on najbolji drug u igri, i nikamo ne idem bez njega, dodje mi da zaplacem kad ga moram pustiti samoga ispred nekog Grada smrc

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2006., 11:58   #328
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
po mom misljenju su malo zajebali igru sa tim zatvaranjem vratiju ak nista mogli su bar napravit da to zatvaranje krace traje

sve ostalo u igri mi je odlicno
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2006., 12:09   #329
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor .: Tyrael :.
Dark gay-evi su inace Dark Brootherhood, i do sad imaju najbolje nagrade za rjesavanje questova, pa sto ako moras tu i tamo maznut nekog tko ionako vrlo vjervoatno nije neduzan.. Roknes ga i pokupis ljepu nagradu i svi veseli

Od njih sam i dobio onog ludog konja, Shadowmare, odsad mi je on najbolji drug u igri, i nikamo ne idem bez njega, dodje mi da zaplacem kad ga moram pustiti samoga ispred nekog Grada smrc

Ja ne znam zakaj se ljudi nećkaju oko ulaska u Dark Brootherhood...posao kao i svaki drugi
Baš idem danas skinut toples patch da vidim kako mi izgleda suborac iz Dark Brootherhood-a bez odjeće...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	plavusa.jpg‎
Views:	219
Size:	76.8 kB
ID:	5997  
Staro 08.04.2006., 12:10   #330
MOrdecai83
Keeper of the Nine Keys

MOrdecai83's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Nijoe
h**p://www.tessource.net/files/
h**p://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=341622
Već sam ranije postao neke linkove, svi siteovi imaju uglavnom iste modove.
Thnx... : goood :

CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2)
CPU COOLER : Stock
MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8)

RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz
GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030
POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU
CASE : Thermaltake Armor Jr
HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2
DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110
MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200

MOrdecai83 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori