|
![]() |
#301 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() I kako koristit magije u bitki,imam nesto kad stisnem C na tipkovnici al pojma nemam sta je to... Totalni sam noob ![]()
![]() |
![]() |
#302 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Odi u Journal tj. TAB i klikni dolje na ikonu magije, otvorit će ti se inventory sa magijama, tamo nađeš spell koji hoćeš i drži neku brojku 0-9 i klikni na spell. Tak ćeš si shortcut napravit i svaki put kad klikneš npr.4 izabere ti fireball i sa C ga ispališ. To sam si ja i sa oružjima napravio, 1 mi je melee weapon tj. mač, na 2 mi je luk i strijela, na 3 neki spell za klanje i na 4 neki za heal.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#305 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
pa ak im je gust da ih ponovo posere sacica ljudi kojima je to hobi nek izvole ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATi "chuck" patch for Oblivion game ATI press release: It’s called the “Chuck patch” in honor of our guy that found a way of enabling this functionality. Of course the reason why this is so important is Oblivion is one of the best looking games available in the market. Enabling High Dynamic Range and Anti Aliasing effects make this game look even better. Needless to say only ATI can support that configuration. So the Catalyst team is giving a special present to owners of ATI cards, an image quality experience unrivaled by any other. This proof of concept driver has something for image quality freaks and performance junkies (and even for both at the same time) This patch provides 1) HDR effects plus AA at the same time. The visual results are stunning. (To enable, ignore the AA settings in the game and enable it via Catalyst Control Center) 2) Crossfire support for the game via AFR mode. Good performance gains for all crossfire owners. http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=21960 |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Super Moderators
|
Ja sam danas sam sebe poslao u kaznu kaj se tiče igre...malo sam previše vremena ulupao, treba se malo i odmorit ![]() Sinoć sam odvalio do 3.30, oči su mi ko sarme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
The Dark Side of Moon
|
uff kontam da sam pretjerao par sati u komadu,inače već mi lagano na živce idu ona oblivion vrata
![]() |
#310 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
h**p://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=341622 Već sam ranije postao neke linkove, svi siteovi imaju uglavnom iste modove. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @Rainmaker => X1900XT jos nije stigla,ako danas ne dodje idem s pushkom u zagreb,onako...samo pitat sta se dogodilo s njom,da nije putem dobila noge???
![]() |
![]() |
#312 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
jel napravio tko sve questove za Thieves Guild? ja sam postao voda guilda ali nemam nikakvu kontrolu nad guildom za razliku od fighters guilda gdje sam takoder voda ali tamo bar zaradujem neku lovu i imam izbor sto cu s guildom bug ili nesto 3.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
vec sam postavio ovo pitanje ali nitko nije znao ![]() danas sam pokusavao 2 sata rijesiti ovaj problem u sideways cave sam cekao i cekao i istrazivao da mi se pokaze to cudo od cudovista koje bi se trebalo pojaviti 4 star hours.... jel u 4 ujutro. ali ja sam istrazio sve moguce sate i varijacije cak sam se obukao u plavo kao onaj les na podu. i spavao i odmarao i skakao i plesao i cekao u jezeru i cekao kraj throne rooma i cekao sjedeci u throneu. koja je svrha sideways cavea, nema itema nista, glupi impovi, ovaj u 4 nedolazi pomozite miiiiiii molim vas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
|
Pitanje...dal se mora negdje prespavat ili mogu nesmetano gubit vrijeme istrazujuci?Imam 2 questa za rijesit,onom tipu kojem fali nekih 7 ili 12 komada necega sta neki tip dobro placa,i moram 500 coins-a skupit i doc do nekog kipa u shumi,dobro mi ide,samo neznam sta da radim ![]() EDIT: Kako print screen napravit??
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.04.2006. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Danas mi je onaj frajer iz Dark Brootherhoda dao svog konja "sahdowmare" ako me sjecanje pamti... Konj je ZAKON, nije ko oni obicini kretenski konji koji puste da ih vuk grize i slicne cake, ovaj se zaleti na neprijatelja i skine mu pol healtha prije nego ja uspijem doci do njega uopce ![]() ![]()
![]() |
#316 | ||
Registered Abuser
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
po defaultu je print screen isključen u igri, promijeni ovo u oblivion.ini fajlu: bAllowScreenShot=1 možeš to i u konzolu ukucat mislim ali onda to moraš upisivat svaki put kad ponovo uđeš u igru.
![]() |
![]() |
#317 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam ponovno lud...borim se u areni protiv one trojice zatvorenika i fps mi je konstantno od 10-16... Nemogu tako igrat... Danas cu se, cini se, opet morat zezat s postavkama (sve iskljucit) samo da prodem tu borbu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
The Dark Side of Moon
|
evo uskoro patch za oblivion više http://www.elderscrolls.com/forums/i...owtopic=348450
![]() |
#319 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Danas sam išao žicat pomoć za Brumu i oteglio jaja koliko sam morao vrata zatvoriti....za popizdit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#321 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
jel zna tko kako rjesiti onaj quest u Castleu u gradu Chorollu, onaj kad netko ukrade sliku? Nasao sam nekakvu sliku u podrumu jedne kule i skuzio da ona carobnica ima neki pribor za crtanje al neznam dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ukočio sam se više od onih kula i šoranja beštija...cijeli dan sam ih mlatio ![]() Mislim da tri grada budu dosta, idem malo otćorit pa navećer u bitku za Brumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Ajde, mali OT od Obliviona, ali ne daleko... filmić o onom koji je izbrojao do beskonačnosti. dvaput. http://youtube.com/watch?v=MP9CHQZ3mHw |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..ja idem na zatvaranje trećeg..ma glavno da sam heroj kvača: goood : ... i da mi je bratec Martin na sigurnom... ![]() level6 inače,darkelf..scout..brutalna klasa...opaki fire resist : bonker : ali brate šta je dosadno zatvarat ta vrata...svaka ista..mazneš kamenčinu i vozi...dobro ajde,može ti enchantat item..to kamenče..ali inače bi pobrisao igru odaaavno..i konj je plus definitivno...cijelu mapu sam prošao..zabrijao valjda da sam clint eastwood u nekom westernu...: goood : ma znaš šta me živcira..učlanio sam se kao murderer u neki šugavi dark klan nemam ti pojma,lik mi je uletio dok sam ćorio u nekom krevetu..a ja bi van iz tog klana..ne sviđa mi se baš ta bad guy spika...kako izać iz klana ?? : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni je isto dosao i rekao sam da budem koknuo onog lika kojeg treba, ali se sad premisljam dal da idem ili ne... Kaj se tice Oblivion gate-ova to je stvarno doosadno! Vise nemam zivaca za to, a htio bih sve zatvoriti! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Dark gay-evi su inace Dark Brootherhood, i do sad imaju najbolje nagrade za rjesavanje questova, pa sto ako moras tu i tamo maznut nekog tko ionako vrlo vjervoatno nije neduzan.. Roknes ga i pokupis ljepu nagradu i svi veseli ![]() ![]() Od njih sam i dobio onog ludog konja, Shadowmare, odsad mi je on najbolji drug u igri, i nikamo ne idem bez njega, dodje mi da zaplacem kad ga moram pustiti samoga ispred nekog Grada ![]()
![]() |
#329 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja ne znam zakaj se ljudi nećkaju oko ulaska u Dark Brootherhood...posao kao i svaki drugi ![]() Baš idem danas skinut toples patch da vidim kako mi izgleda suborac iz Dark Brootherhood-a bez odjeće... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|