|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ovo je strašno s Ferrarijem, strategije ne da su im loše nego su kriminalne. Navijao sam za njih ove sezone, da bar malo zanomljivije bude, ali ovo je katastrofalno. Što reći osim "brljavo" i loše...bilo je jasno šta treba raditi čim je Rosberg napravio prvi krug nakon izmjene guma. U igri gdje su svi vrhunski, kocka na duge staze donosi samo ovo, poraz, jad i ruganje. Sretno vam bilo... Mercedes će i ove godine laganini do naslova. Nadam se samo da će se RB popraviti. |
![]() |
![]() |
#302 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam se rugao McLarenu da nakon Hakkinena naslov nece osvojiti ko ni Ferrari dok Schumi nije dosao. Hamilton ga je donio nakon 9 godina. Ferrari ce mozda nakon 10. Iako mislim da bi mogli opet postiti godinama... Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
Oglas
|
|
![]() |
#304 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mercedes se mora rijesiti Rosberga iduce sezone. |
![]() |
![]() |
#306 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
+1. Koga vidiš kao nasljednika? Ja mislim da bi mogli u vatru baciti Wehrleina. Dečko je mlad, sigurno je da će biti brz pa bi možda moglo opet biti nemira. Nekakvog dobrog veterana ne mogu dovesti kad je u F1 baby boom. Možda Massu ![]() ![]() ![]()
#308 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Izgleda da nismo gledali istu utrku ako je tebi Hamilton kriv za ovaj sudar. BTW Rosberg je imao problem sa kocnicama vec malo prije i Niki Lauda je izjavio da je Rosberg kriv za sudar sto je i logicno pogotovo sto je znao/osjetio problem s kocnicama.
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 03.07.2016. u 18:08. |
|
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Rosberg je kriv. Ali iste stvari je radio Hamilton i zao mi je samo sto nije obrnuto zavrsilo najvise zbog komentatora na Skysportu. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
#310 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
https://www.youtube.com/watch?v=1LlO...utu.be&t=1m41s Ista situacija , drugi rezultat ![]() Danas je Ted bio nepodnošljiv |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Steta sto nije proslo ovo Rosbergu. Mozda vise srece slijedeci tjedan. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
![]() |
#313 | |
Premium
|
Citiraj:
Već par puta je bila slična situacija i Rosberg bi popustio, ako bude opet (a vjeroratno hoće) mislim da neće više popuštat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
jadni rosberg ne moze podnijeti da je klasu slabiji vozac. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Iako je za ovaj sudar ROS kriv 100 % malo mi ga je zao. Odvozio je odlicnu utrku, i onako u doslovno zadnjem krugu ostati bez kocnica je veliki peh. Doslovno samo je turn 2 trebao izaci ispred HAM i nema sanse da bi ga HAM vise mogao preci do kraja kruga. Sto se tice samog sudara, mogao je HAM pustiti i "undercut" napraviti ali svejedno imao je pravo na prostor jer je bio malo ispred iako na vanjskoj strani. Sad da li je ROS otisao u njega jer kocnice nisu lovile ili ne cinjenica je da se sudar dogodio daleko od trkace linije. Ali jadni ROS uvijek izvuce deblji kraj u ovakvim situacijama, jednostavno nije dovoljno dobar u takvim situacijama i frustracija je ocita. Nesto slicno je bilo u Austinu ali tada je HAM mogao se opravdati ili barem pokusati opravdati da je bilo mokro, prvi zavoj nakon starta i da je imao veliki understear. ROS nije ni pokusao skrenuti... uglavnom razocaravajuci zavrsetak inace solidne utrke. Bojim se da ROS polako puca i gubi prvenstvo. |
![]() |
![]() |
#316 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#318 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Rosberg ili Amilton.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#320 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
vidi se iz aviona da Hamilton ima povlasteni tretman u timu. Kad Hamilton ovako nesto napravi, nikom nista, a ocigledno je da je izgurao rosberga, i to bez problema sa kocnicama kao sto je imao rosberg. |
|
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
|
Kimi produljio još jednu godinu ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
|
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
2cdb57a9ce8349c37e37afec473a1836dcdb83f8 - 6000kbps fd4c758a1440e75457e6cd8bfbeaf58df81ccb43 - 3000kbps e410b0191b36298b903214c67efd4495b52c62f0 - 1200kbps Počela je kiša ![]()
Origin: Dead_Body_cRo Zadnje izmijenjeno od: Tex Willer. 10.07.2016. u 13:42. |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
Pljusak taman pred start , sam da ne startaju pod Safety Carom |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
A mislim postoje full wet gume valjda Danas uvijek startaju iza SCa i onda SC izadje kad je vrijeme za slickove il intermedije |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#330 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009