|
![]() |
#301 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Meni recimo fali jedan Ferrari 575M ili Enzo ![]() No sva sreća da su ubacili Aston Martina, ljubav na prvi pogled ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
pa kakav bi widebody isao na njega^^ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#304 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
boljih, jer ima super držanje i popriličnu masu koja je potrebna za probijanje onih policijskih zasjeda, pogotovo kad postave SUVove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo vec neko vrijeme igram, i definitivno "The Auto" je Renault Clio Sport. Ima duplo bolji handling od ostalih (da, i od carrere gt), jedino nije tako brz, iako je to dosta relativan pojam. Ima bolja medjuubrzanja i definitivno bolji potencijalni lap time od bilo kojeg drugog auta. Vozio sam skoro sve aute (ukljucujuci sve iz "top" klase, ali ih clio dere kao beba zvecku ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.03.2009. u 16:52. Razlog: mda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
al felge su ti jebeno ruzne... aj probaj stavit neke sa malo vise praznog prostora pa da vidis kaj je D Auto... Ja inace patim na felge i nervira me kaj tu nema loewenhart LSR kojih ima u NFSU2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Suit up!
|
Vidim da patis na felge ![]() Ovo sam stavio zbog toga jer je cili auto nekako "bucmast", kratak i sa wide body kitom malo debeljuskast. A i ima sam love, pa sam kupio najskuplje felge ![]() Inace su mi najlijepse WRC Tarmac (Enkei)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma auto je carrera gt...Za 10 sekundi je na 300 sa nitrom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
student
Datum registracije: Mar 2005
|
murija je malo dosadna, to mogu rec... u garazi imam dva auta, s jednim su me uhvatoli 3 puta tako da ga vise nemogu voziti, kako da se rijesim toga... thanks
![]() |
#313 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo jučer ja prešao igru. E sad meni nije jasno zašto ste dizali toliku frku da je igra teška i koristili šifre da ju prođete,mislim stvarno igra nije teška sam treba imat malo bolje reflekse i treba koristit onu stvar za usporavanje vremena,dosta pomogne!
![]() |
#314 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#315 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo iskopah direktno od EA: ![]() "EA je nakon zalbi da i na P4 3,0 ,x800XT, 1GBDDR igra radi u prosjeku na 30-tak fps-a potvrdio da je nikako NISU uspjeli optimizirati...takoder patch na kojem se navodno radilo je odbacen kao neuspio!" ---prenosi PC play Da bude jos gore i tzv. next-gen verzija za XBOX360 je kako i sam EA priznaje neoptimizirana do bola sa povremenim trzanjem... Eto ti kad idu raditi 3 igre u dvije godine za 4 platforme...no EA je samo profit na pameti... :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#318 |
Moderator
|
malo manje trza sa giga rama, i igrivo je, tako je bilo i prije mjesec kad sam vidio kod tebe, znash da je radilo na 20ak fraemova i cak padalo na ispod 20. ali sa 512mb, trzanja su preucestala i totalno se gubi volja za igranjem. vidio sam da i drugi imaju istih problem, evo cak i sniper sa 7800gt kartushom, ali ono gore je bili cisto iz ocaja. ![]()
![]() |
#319 |
Moderator
|
and yes. neka netko kome igra radi, a da ima slucnu konfiguraciju kao ja, ili e.t. svejedno, neka napishe koje drivere koristi, i dali je mozda mijenjao sta u postavkama graficke da bi to proradilo bez usporavanja. ili zaista treba 4giga rama, jer kako smo citali, imali su problema cak i sa 2giga rama. ![]()
![]() |
#320 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#321 |
The Dark Side of Moon
|
Ja kad sam ubo 2gige čisto da vidim jel zbog toga malo trzucka, i zaključak je da treba 2gige ili više da igra normalno radi,inače igra mi radi otprilike na 50fps al stvar je da nemogu uključit vsync jer onda padne na 35fps i tu stoji pa mi igra izgleda malo sporije
![]() |
#322 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je radilo ok na konfi iz siga Jedina zapinjanja i padanja fps-a su bila u onoj šumi
![]() |
#323 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neka se vlasnici AGP grafa probaju malo poigrati sa ovim: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951 nekima je pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajd nek netko sa ATI grafom proba izbenchati sa i bez isključene opcije geometry instancing. Navodno kad je uključena dosta poboljšava perfomanse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ispričavam se ak je to već bilo al jel mi može neko objasnit kak mogu(ako mogu)igrati NFS:MW na netu xxxxxxcenzured by moderatorxxxxxx < to si mogao i drugacije,diskretnije napisati... ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 24.02.2006. u 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
hvala na upozorenju pa jel bi mogao netko reči šta je sve potrebno za igranje nfs:mw na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Orginalana verzija igre sa kojom napraviš web account! |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
ovak ljudi: nesretnim slučajem sam izgubio save od nfs:mw(igrao sam prije pa mi dosadilo).Došao sam negdje do 25%-30%.Pa bi molio nekoga ko ima save oko 25-30 % prijeđene igrice da mi se javi na pm hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
sto da napisem ?!
|
Evo save. Ciejla igra pređena ( samo utrke potrebne da se skine netko s black liste ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Need For Speed Most Wanted
ovako... instaliro sam need for speed undercover i need for speed most wanted na komp. u need for speed undercover mi je grafika podešena ovako: resolution: 800x480 anti-aliasing: 4X texture filtering: antisotropic world detail: high shadows: off world effects: low (mogu bez problema stavit i na high ali mi ljepše sve izgleda kad je na low) car detail: high car effects: high car damage: off (pošto mi to ide na živce) smoke: off a u need for speed most wanted mi je grafika podešena ovako: resolution: 640x480 full screen anti-aliasing: max (pretpostavljam da je to na 4X pošto moja grafička ne podržava više) vsync: off world level of detail: max road reflection detail: max shadow detail: off car geometry detail: high car reflection detail: high car reflection update rate: max rain effect: off over bright: off visual tretment: low konfiguracija mog kompa je sljedeča: amd athlon 64 x2 dual core 1.9 ghz ati mobility radeon hd 3200 1.4 gb 4 gb ram ddr2 800 mhz 250 gb sata2 hdd 5400 rpm windows vista ultimate sp1 moje pitanje je: wtf? undercover mi je u biti nabrijanij i leti a u most wantedu moram sve namjestit tako kak vidite da bi mi radilo bez trzanja... u čemu je problem? na stranici http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest mi za undercover prikazuje da su mi minimalni zahtjevi zadovoljeni, zeleni progres bar mi je na otprilike 75%... a za most wanted mi na toj stranici prikazuje da su mi i minimalni i preporučeni zahtjevi zadovoljeni (zeleni progres bar mi je na 100%)!!! pomagajte! unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|