|
![]() |
#301 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ferrari je blizu ali je Mercedes još uvijek prejak. Danas su presudile gume. Vidjet ćemo dalje što će biti. Ukoliko gume zadrže ovu kvalitetu sve je moguće. Jaaooo što je Hamilton isfrustriran. Haahhaa.. Vettel je danas bio fenomenalan. |
![]() |
![]() |
#302 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Cestitke Ferrariu, odlicna strategija i vrlo dobar napredak. Dakako treba vidit kaka ce biti graining na hladnijim stazama ali bar se Merc ima za zamislit ![]() McLaren i njihova taktika su meni urenbes iz utrke u utrku (i inace ne samo sad). Imaju detuniran motor koji ond amoraju "stedit" takd a mi niej janso cime uspiju toliko brzo poderat gume kad su sporiji od svih ? A i ta stednja motora mi je nejasna. Pa kakve rezultate mozes postici ako smanjis brzinu/konjazu motora i penziniras se po stazi ? Pa jeb... odvrnite ga do kraja pa nek izgori za 15 krugova, Bar ce vidit di je problem. Ovako ne izdrzi cijelu utrku a uvjerljivo je najsporiji/slabiji - kolko su ti podaci mjerodavni za ista mi neide u glavu ![]() Ako nemaju pare (Honda) za jos motora sta su uopce ulazili u F1 ponovo? N aSkyu se vrte konstatno Honda reklame i sve to a tu "stede" motor ? Za koga ga stede da mi je znat ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ovi mladi vozači su jako ugodno iznenadili. Još malo će voziti sa 15g uz dozvolu roditelja. Toro roso bolji od RB, ili su neke igre oko prodaje Renaultu. RB pao u odnosu na prošlu sezonu, prešao ih debelo Ferari, koji je pokazao (Rajkonen sa zadnjeg na 4. poz), da je uz rame sa Mercedesom. Vetel blista od sreće, ili kmeči kako drug kaže, ostavio Rikija za cijeli krug. Ovi iz Merca nisu ga trebali ostavljati prvoga, jer sam najbolje vozi. Po meni jako zanimljiva utrka sa mnogo preticanja. |
![]() |
![]() |
#304 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Đe je sada Brkati da popljuje Fetla ![]()
![]() |
#305 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Vettel je profitirao na strateškoj grešci Mercedesa. To im je boljka koja je i lani nekoliko puta izašla na vidjelo. Čestitke navijačima Ferrarija, ali Mercedes je i dalje brži. ![]()
#306 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Konačno stvari sjedaju na svoje mjesto i ekipa koja cijelu povjest automobilizma radi supersportske aute pobjeđuje. A ne konzerve energetskog pića. Konačno opet sviraju Njemačka i Talijanska himna na kraju utrke. Suza mi iz oka kanula... ![]()
#308 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislio sam da cu se naviknuti na Vettela u Ferrariju kad pocne pobjedjivati. Nisam bio u pravu, jos uvijek me iritira. |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
|
Brko, sve stoji kaj si napisao. Ali Kmetl ima ono kaj je imao i Šumi, konstantnost i germansku predanost. Frajer đira među mehaničarima, surađuje, razgovara, predlaže... Sve ono što Alonso baš i nije radio, iako je u nekim situacijama brži vozač. U stvari mi je Vettel postao puno simpatičniji kad je pokazao emociju prema legendi, a to je Ferrari više od svih...
#310 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne mogu ga smislit kad krene vrištat iz bolida i sad još ima par talijanskih fraza koje siluje. Uvlači se fanovima, naravno, ali na meni ljigav način. Onda još monolog na postolju... Fale mi Kimijeve pobjede i njegove proslave. Kratko, jasno, brzo i ajmo doma pit.
![]() |
#312 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Mercedes je daleko brzi to stoji. Ali Mercedes ne može po ovakvim temp i ovim gumama pratiti ferrari. Nije to problem strategije već im bolid puno žešće troši gume.. Pirelli će ove godine riješiti prvaka.. Vidjet ćemo kome će se Bernie nakloniti. |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
|
#314 |
Premium
|
#315 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja ni danas nisam gledao utrku ![]() Drago mi je zbog pobjede Ferrarija. Vettel se uvukao u supak mehanicarima i emotivnim pičokama od navijaca, ali meni sa par talijanizama nece ![]() U svakom slucaju dobro je vidjeti da je netko bar malo zabiberio Mercedesima. Alonso mislim da udara glavom o zid. Jbg. sam je kriv, iako ga razumijem. Pet sezona s Ferrarijem i na kraju kita. @Brko, MotoGP je vrhunski. Tamo se kolju ko i u ovim nizim serijama sto se voze paraleno s usisavacima. Jedino je problem sto nemam uvijek vremena za pogledati moto gp ![]()
#316 | ||
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Nisan stiga prije jer iman neku situaciju a na mobitelu je teska patnja to odradit. Rino input ![]()
![]() |
#317 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#318 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ako se ne varam rade ti prijenose na jubito kanalu povremeno. Uostalom, nabavi satelit i gledaj k'o gospodin čovek
![]() |
#319 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#320 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#321 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Taj ulazak u boks više je bio pod SC, nakon što je Hamilton izašao on je bio nekih 10ak sekundi iza Ventila i ta razlika se održavala praktički do kraja. Da je klasično išao u boks, bez SC (skoro svi su išli u box) onda bi to bila druga priča. Ali da, Mercedes je i dalje bolji i dominirat će, a Ferrari će vjerojatno biti većinu vremena druga momčad s eventualnim povremenim skokom na prvo mjesto kada budu staze s visokim temperaturama. S time da mi se sve više vidi koliko je Rosberg meh vozač i da bi mogao češće gubiti svoje drugo mjesto.
#322 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
#323 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#324 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() btw. pogledaj ovo ako nisi,čak i doktor kaže da je kamilica za njih ![]()
![]() |
#325 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Samo sto svake godine netko strada. |
|
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
Isle of man je ono što je F1 bio nekad. Samo pravi luđaci i muškarčine su vozili te mrtvačke sanduke. Danas F1 može voziti i 17-godišnji klinjo.
#327 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
#328 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Majko mila
![]() |
#330 |
Premium