|
![]() |
#271 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
@RBR Niko ih ne svaca ozbiljno i iskreno nije mi jasno kako ne vide oko sebe, ako se niko ne zali pa usuti i vozi ako ti se vozi, ako ne ajde ca.
#272 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#274 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
mogu se slikat do 2020 "However, the Austrian firm has a contract with the sport's bosses that commits it to the world championship until at least 2020."
#275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa mogu oni momcad prodati. To sto je ugovor potpisao red bull ne znaci da ne moze netko drugi preuzeti i cviliti umjesto njih
#276 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Di su ona dvojica navijaca Red Bulla nestala iz teme. Slabo se nesto javljaju u zadnjih godinu dana ![]() Zapuvalo prema Brekliju ![]()
#277 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Jedna utrka, motori se nisu ni ohladili, a vidovnjaci već znaju kraj ove sezone. Pa to mogu pogoditi i bebe u vrtiću. Neka mi neko kaže ko će biti 2, 3, gdje će završiti Honda?. Najveće iznenađenje Ferari, prva utrka gdje nije "odvrnuo" motor i odmah postolje sa tamo nekim prosječnim vozačem koji je prvi put sjeo u Ferari. RB opet nasjeo na Renaultova obećanja. Po meni u budućnosti imaju tri opcije. Da nastave ovako, da se utrkuju sa Sauberom, da kupe neku fabriku motora i sami proizvode motore, ili da napuste F1. Sačekajmo još iduće dvije utrke, pa ćemo znati više o ostatku grida (Merc po starom). |
![]() |
![]() |
#279 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#280 |
Never Forgetti
|
1995: Ayrton Senna - BBC Documentary. from EffOne Archives on Vimeo. Cisto malo da se sitimo na rodjendan velikana ![]()
#281 |
Je suis Schumi
|
Kimijev Ferrari jako blizu Rosbergovom Mercedesu na FP1. Ail mislim da Mercedes nije stisnuo do kraja odmah na pocetku vikenda. A Hamilton je imao mini kvar. McLaren sad kasni samo 2.9 sekundi ![]()
#282 |
Never Forgetti
|
Je je, ferkani su poprilicno suzili gap. To se vidilo i u Melbournu. Ali triba sacekat Q i R.
#283 |
Never Forgetti
|
Broadcast live streaming video on Ustream Jos jedan kvalitetan SkyF1 stream. http://www.reddit.com/r/formula1/com...ussion/cpteeln
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 28.03.2015. u 10:34. |
![]() |
![]() |
#284 |
Je suis Schumi
|
Yee haw! ![]() Vettlo dovezao Ferkija iza Hamiltona sa minimalnim zaostatkom. ![]() ![]()
#285 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Zanimljivo ce sutra bit. EDIT: ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 28.03.2015. u 13:07. |
|
![]() |
![]() |
#287 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne veselite se previše...Hamilton nije odvezao drugi brzi krug jer mu je promet smetao (iako je prvi sektor bio najbrži) tako da Ferrari nije toliko blizu. Druga činjenica je da Mercedes ima manji top speed i više downforcea što će im puno pomoći ukoliko padne kiša, a i na suhom su brži.
#289 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
autosport.com i skysports.com/f1 U kvalama mi je zao Kimija jedino jer je jako dobra vremena imao u treninzima i mogao je biti negdje pri vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
posto sam prvu utrku preskocio jer mi se bas nije dalo gledati, sutra u 09:00 SLO 2 ![]() ![]() nema veze za jezik, gledanje na TV-u bez puknuca streama ce cini mi se biti gust. samo da utrka bude dobra ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#291 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ovo je proslo ispod radara zasad ![]() ![]() ![]()
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vettel ima sanse samo ako se mercedesi skucaju ili neki veci udes. Ima mercedes najmanje 0.3 prednosi ispred svih. Mozda i vise. Suho i mokro.
#295 |
Never Forgetti
|
Poceo je Vettel srat. A BTJ. EDIT: Uopce nisu dobro prisli sve sta naide isprid njih. Still stronk AMG.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 29.03.2015. u 09:24. |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ferkan ima strasan bolid za ovu sezonu. Mozda je do visokih temperatura staze, ali ocito imaju najveci napredak u odnosu na proslu sezonu. James Allison je izgleda popravio sve na bolidu, a motor je takodjer dobio najveci boost za ovu sezonu. Ne znam kako je Alonso bio tako neinformiran o napretku bolida za ovu sezonu... EDIT: Haha, uspio sam sve cetiri recenice zavrsit na 'sezonu' ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Mislim da je svima bilo u interesu da ode, ima momak godina. Po meni Kimi je super vozač, ali kada ga usporediš s mladom gardom, star je i to je tako, Vettel ga šije u istom bolidu (je da Kimi nema sreće na početku ove sezone) i to solidno. Dolaze mlađi i luđi...nadam se odličnoj sezoni, i priključku Williamsa...ili bilo koga trećeg... |
![]() |
![]() |
#300 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() cudno vidjeti konjica na prvom mjestu, cudno vidjeti drugog konjica tako visoko, na cetvrtom mjestu...... ide ferrari, barem zasada, odlicno. taktika im je valjda isto dobila drugacije odluke, bolje ![]() iako ne volim vettela, volim ferrari. go ferrari, ali isto tako go mclaren ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|