|
![]() |
#301 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Grci popili već dva komada ![]()
#304 | |||||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() http://www.njuz.net/direktan-prenos-...#ixzz2OIb8DYkf Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 22.03.2013. u 22:38. |
|||||
![]() |
![]() |
#305 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
onaj kolarov je tolika panjina da je to neopisivo ![]()
![]() |
#306 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ajme. Gledali na otvorenom uz sjeverac na donjodragskom trgu uz roštilj ičobanac na terasi kraj šogorovog frenda zakupljene lokalne birtije. Ma jbt mjehur se natopio više neg kozarčevi mrtvi kapitali u par desetljeća. ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I dobro da je. 2. poluvreme apsolutno negledljivo. Srbi su ukupno 28 prekršaja napravili, lomili igru (sudac dopuštao) i još nas u 2. poluvremenu stiskali na našu polovicu. Sva sreća pa ovaj panj ne zna zabit, a Plete car na golu. Modrić daleko najbolji, pa poslije Mandžukić i Olić, i potez dana Rakitić. Ovo ostalo i nisam baš nešto zadovoljan kao ekipa iz studija ![]() Odličan rasplet situacije je za nas, ako dobijemo (a moramo) Wales, praktički više nijedna reprezentacija nema šanse ni u dodatne kvalifikacije ući pa neće imat motiva, trebalo bi bit lakše ali utakmica desetljeća (povijesna ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
to je to! ![]() |
![]() |
#310 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Dobro odrađena tekma, ništa posebno. Za protivnika te snage u leru lagana pobjeda. Sad treba dobiti Wales i onda će biti lakše. Ne kažem pri tome da će Wales lako pasti, ali uvjeren sam u pobjedu. Svi su odigrali super, mali Kovačić je sigurno budućnost, to se vidi s mjeseca ![]() Panjuđukić je mrcina ![]() ![]()
#312 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#313 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Dojam s tribine je da Strinić nema kaj tu tražiti, uprskao je samo tako dvije tri dobre situacije naprijed s isto toliko gadnih grešaka otraga. Sreća pa su Srbi preloši ![]() Nije mi ni Pranjić rješenje za beka, bolje da ga onda igra Vida ili Šimunić, s Lovrenom na stoperu. I za Kranjčara se slažem. Kovačić je odigrao jako dobro obzirom na težinu utakmice i na debi. Kad se malo opustio u drugom poluvremenu par puta je dobro povukao, fali mu samo malo snage i čvrstine u duelima i može igrati stalno na toj poziciji. Modrić vrhunski, trenutno je u formi. Baš gledam - jedan jedini gol u kvalifikacijama smo postigli kroz igru ![]() Danas će biti teža utakmica nego protiv Srba, ali nadam se pobjedi ![]() Belgijanci nikak da kiksaju ![]()
![]() |
#315 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Je istina i mene strah Lovrena,ako neko bude kiksao to ce biti on. Mislim da je on tu samo zbog brzine. A volio bih da Sammir danas odigra fenomenalno. Mislim da ce biti 0:3!
#319 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
#320 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#321 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#322 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajme Eduardo, sta fulas... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#323 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
fino :facepalm: |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
ja sam igrao Wales ne daje gol ![]() |
![]() |
#330 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako mi je drago kaj ovo nije bio faul na srni nemrem opisati kako mi je drago. Taj čovjek se toliko valja da nije normalno. Mogao je potegnuti, a ne zalegnuti ko zdapi. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|