|
![]() |
#271 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ibra je silenđija, čoban i konjina. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Da malo dignemo temu i načudimo se i dalje kako stvari kod nas funkcioniraju. Dakle, i kada ima interesa za neku utakmicu, kao što ima sa srbima onda se ovako karte prodaju da su ljudi ogorčeni. Pa stvarno, kod nas je ovo postalo normalno, jesmo mi nenormalni pa nam je to postalo društveno prihvatljivo ili šta?
#274 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kad tako govoriš o "masi", kao da čitam onaj balkanski pamflet neke tamo kulturom siromašne Rudanice s index-a. http://www.index.hr/vijesti/clanak/r...nu/663881.aspx |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
A na taj članak ne treba trošiti tipkovnicu da bi se stisnulo ctrl+c i ctrl+v. Klasika za Index. Sad će krenuti sve više i više takvih 'provokatorskih' tema kontra Hrvatske i repke. ![]() Činjenica je da su se ulaznice razgrabile, samo da ne bude sad par tisuća mjesta prazno jer preprodavači neće uspijeti prodati toliko karata po tim cijenama. Na dnevniku su rekli i da će policija pratiti sve oglase vezano za karte, nisam siguran što policija tu može, ako ja kupim kartu zašto je ne bi smio preprodati? Kao PC, auto, stan itd. Jel ima neki zakon ili šta?
#276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kad me frend pito da mi kupi kartu, ja si malo pogledo tablicu da osvježim mozak, vidim Belgiju, pa nas, pa dugo dugo ništa pa Srbija. Tad sam odusto od tekme. Otiću rađe vidit Hazarda i društvo, nego neku tamo Srbiju ![]() Na kraju nije ni uspio kupit kartu... |
![]() |
![]() |
#279 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja cu se ubiti, u petak ujutro moram u rovinj, povratak tek kasno u noc. Uopce nisam u mogucnosti bilo gdje pogledat utakmicu, jedino mi preostaje slusanje radija. Mislim da ce ovo biti prva propustena tekma repke od davne 98' . |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bože sačuvaj ![]() ![]() Moja procjena da će srbi igrat bunker do 88min. |
![]() |
![]() |
#281 |
Guest
|
Dobivamo 3:0 ili čak 4:0 .Dvostruki hendikep uplaćen! |
![]() |
#283 | |
Guest
|
Citiraj:
Hrvatske i brdo love. ![]() Još će bit par ovakvih sutra! Bunker će postavit .... tko? Jel si vidio sastav HR reprezentacije , ovo će im bit trening. 5 komada! |
|
![]() |
#285 |
Premium
|
Ma ili će punkuti 3-4:0 ili će biti usrano do 90+. Nema tu treće opcije. ![]() ![]() Ajmo Manđo!! Ajmo Ola trpaj ![]()
#286 |
Guest
|
ma trpanje ![]() Manđo-Eudardo-Olić-Jelavić-Modrić ...1,2,3,4,5..:0 stroj spreman , nema tolikih hendikepa u ponudi koji bi vrijedilo probat ![]() |
![]() |
#287 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#289 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#290 |
Guest
|
ma nemate frke, pa dajte Srbija je kao San Marino ![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kovacic od prve umjesto vukojevica,hrabro...
#294 |
Guest
|
Ho ho ho. ![]() |
![]() |
#295 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I to bi bilo-to. Šteta kaj im nismo utrpali i treći u prvom kad su bili zreli za to ![]()
#296 |
Guest
|
Čini mi se da je Štimac naredio da se povučemo. Šteta. ![]() |
![]() |
|
|