|
![]() |
#301 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
![]() Frend je bio kupio onaj Logitech-ov Marathon mouse,., isto je wireless, i nema toliko programabilnih tipki, ali je zanimljiva igračka (mada nešto manjih dimenzija). A vezano za ovaj novi G602, izgleda kao da je iz Star Trek-a ispao ![]() But, zanimljivo,., ima tko koju info kad bi mogao dopaliti i u lijepu našu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ahoj ekipa, jel neko probao spojit misa na USB punjac od mobitela? Konkretno na punjac od 5v i 1000mA, da se puni baterija dok je komp ugasen.
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#304 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Znam da bi teoretski punjac trebao povuc onoliko struje koliko mu treba ali zasto su naglasili 500mA kao maksimum ulazne amperaze (ok 5V i 500mA su specifikacije od PC USB utora) ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da li netko ima problema nakon sto se komp podigne iz sleep mode...mis kao da ne moze ucitat postavke...ako ga ugasim i upalim sve ponovo prosljaka bez problema Koristim w7 x64, lgs zadnji software
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja ga gasim da mi mačke ne kliknu noću slučajno pa ti nemogu pomoći, ali poprilično sam siguran da je problem u LGS software-u. Ja sam ga odavno maknuo, meni je radio glupe probleme u igricama. Jednostavno si isprogramiraj sve profile koje trebaš, spremiš ih u miš i makneš software. Problem solved!
![]() |
#308 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Problemčić. Počeo me polagano mučiti moj mišonja. Lijevo klikalo me u zadnjih par tjedana užasno iritira, 'em ona glupost sa double clickom, 'em što me u zadnjih par dana 'ebe što nekad uopće ne pokazuje znakove života (stišćem, stišćem i stišćem, ali kao da se ništa ne dešava). I onda jedno vrijeme opet sve normalno kao da se ništa nije desilo, pa opet isti vrag. Garancija mi je brijem prošla (kupljeno tamo 2011. u ADMu, a ni račun ne znam di mi je ![]() Hvala ![]()
![]() |
![]() |
#309 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
logitech support, nađi na njihovoj stranici tražit će te s/n i ostale brojeve koji su po mišu, najvjerojatnije ako prođe kako inače to prolazi, trebao bi dobiti novi G700S.
![]() |
#310 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Meni je to tek počelo prije kojih cca. mjesec dana. Od onda sam baš primjetio da stisnem, a registrira se kao double click. Nije me to čak ni toliko smetalo, užasno to iritira, iako se čovjek čak i privikne na to, ali od prošle nedelje tu i tamo kao da je skroz krepao. Jučer npr. sam trebao po 5-6 puta kliknuti da mi otvori drugi tab u Mozilli, danas eto opet normalno, iako se opet na neko vrijeme pogubi ![]() E sad, što se supporta tiče, guglao ja Logitech Hrvatska, ali da me ubiješ nisam ništa našao. Jel' imaju kakav direkt mail za kontakt ili da ipak odem na onaj global support na njihovoj stranici?
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Premium
|
Logitech Hrvatska je samo hub za prikupljanje RMA proizvoda. Odeš na stranice Logitech EU, registriraš se i kontaktiraš ih. P.S. Logitech daje 3 godine garancije na svoju "G" seriju proizvoda.
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivo sam se izrazio, Logitech support global, predstavništvo u RH ti je http://www.imenik.hr/moj/detalji/111...tavnistvo-u-rh a uvoznika smatram da ima više, sad ja sam svoje reklamirao preko trgovine u kojoj je i kupljen, možda ti ADM po serijskom može izvući račun pa vidi jeli još pod jamstvom ako nisi siguran jer tim načinom mislim da će brže biti riješeno, ako ne onda kao što je kolega mamutarka napisao/la |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Hvala u svakom slučaju ![]() Citiraj:
A sad ću se baciti na traženje računa od ADMa. Hvala još jednom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#317 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ma netreba ti, reci da si ga dobil na poklon, trazit ce te s/n i jos jedan broj kaj je negdje odstanpan na uredjaju, moras slikat i na slici bit potpisan komad papira da se vidi da je tvohe. tak sr meni uvazili reklamaciju... ugl poslat ce ti upute
![]() |
#318 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad samo ostaje nadati se najboljemu ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 12.04.2014. u 18:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Samo da javim kratki update. Ipak ništa od novog mišonje. Logitech traži proof of purchase (koji ja nemam jer nisam našao), a bez toga ništa. Kontaktirao i ADM u nadi da bi oni mogli poslat kopiju računa, ali ništa ni od toga, kažu da jedino ako je kupljeno na R1. Sad preostaje izdržat sa ovim koliko ide pa u lov na novog. Kakav je ovaj G700s, isplati li se to uzet? Ili ima nešto bolje, pogotovo kad se uzme u obzir price/quality.
![]() |
![]() |
#321 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
@panda Uzeo sam ja neki dan G700s, mis kao mis je odlican, jedino sto baterija stvarno se mora svaka 2 dana napuniti, a posto sam presao sa M505 gdje 1 set baterija mi traje godinu dana stvarno nervira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
ja sam svog G700 stavio sa strane i upogonio g9 stari ponovo(očistio scroll sensor).. samo bi trebao nove skates podloge uzeti. a G700 me razočarao totalno. svaki prokleti dan na kabelu za punjenje.. mogli su onda neki cradle napraviti da tokom noći uvijek bude uključen.. kupio bežični miš da mi svaka 24sata bude na kabelu... koja nebuloza
![]() |
#323 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/5Kzc0Y5.jpg
![]() |
![]() |
#324 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja od kad sam dobio novog G700s, stavio unutra eneloopice i stavim ga punit svakih 4-5 dana. 3 ako u međuvremenu derem nešto gaminga
![]() |
![]() |
#327 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja sam ovdje uzeo http://www.instar-informatika.hr/bat...novo-/11202021
![]() |
#328 |
Premium
|
![]() |
#330 |
Premium
|
Nema ti šta biti smiješno. G700/700s su Gamerski bežični miševi. Samim time koriste više struje da bi upogonili taj laser i dakako polling rate od 1000/sec koje realno ako ne koristiš, onda neznam zašto si ga uopće kupovao jer ima puno boljih (čitaj, battery friendly, miševa) od G700/700s Uostalom, ako ti je puno davati 20€, evo ja imam jednu viška (kupi dvije jer se jedna nemože kupiti) pa se javi na PM, ako ti to igra!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|