|
![]() |
#301 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
@dizel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Banned
|
Gleč,i da rade na stock taktovima GTS-a 250,imaš 112SP-a a ne 128. Nije uopće bitno,bitno je da ovaj sve šta dobije ovdje po nosu od tebe ili nekoga drugoga upija kao spužva,i koti se flejm i spam neviđenih razmjera. To je sve. Onda nek je ta tvoja 9800GT najbrža,nek je Abit najbolji,Xilence 420 isto tako, a ne treba nikome ni i5/i7 kad postoji QX. Mislim ljudi to upijaju nerazumno i netko normalan pizdi na to,dok čita. Mislim da je vama taj plavi telefon i chat lakše prebaciti na PM nego da svi to ovdje moraju čitati,ne mogu to shvatiti da me jebeš. 9800GT je isti qrc kao i 8800GT osim što si sredio hlađenje,i naclockao ju koliko već hoćeš,ali je i dalje sporija od bilo kakve GTS250,i kraj priče. Nek on svoju naclocka preko 750/2300 šta može sigurno dobiti i sa Green-om, i doviđenja,pa se tucite do preksutra. Ti hrjax ako ju nabavljaš za 600kn,zadrži ju i sredi vent rivatunerom dokle ide,na 35-40% se ne bi smio tako čuti kao divljak,i kako drugi ovdje pričaju, isto tako i taktove bez beda pukneš na referentne,i EOD. Sve drugo je poslovični bla bla bla bla ove teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
3.14zda ®
|
Ma drimonja je opet zabrijao u monolog, ez južual ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nisu te green nikakav hibrid nego obicne kartice s stavljenim nizim taktovima i losijim/jeftinijim hladnjakom. Koji zuji. I na 40% zuji a ne hladi nista. Jedino idle 35% je necujno koliko-toliko ali u 3Du na tim okretajima kartica gori. No to je samo ruzno za gledat i mirisat, ne znaci da bi joj nesto stvarno i bilo ![]() Ja to necu ni pokusavat, neka zuji dok je se ne rjesim ili ne smislim neki cooler za nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Banned
|
Na kraju je ispalo da nije Gainward nego Palit. Hladnjak je tih/glasan kao i na 9600GSO, ova vasa pretjerivanja oko te buke su smijesna,ja sam se uplasio nekakvih ogromnih buka, kad ono,cist podnosljiva buka. Kad uhvatim vremena cu joj dic taktove pa provjerit temperature. u idle je na 44 stupnja,ventovi su na 35 posto Zadnje izmijenjeno od: Hrjax. 04.01.2010. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
3.14zda ®
|
Mislim da stvarno netko od eksperata ovdje treba posjetiti otorinolaringologa i ne valjati ovdje svasta samo da bi na trznjaku za par dana napisali kako je kartica supertiha u idleu ne bi li nasli sobaricu kojoj ce uvaljati krasnu i divnu karticu. Kad se ovaj lik vec dokacio svoje ubermocne GSO, taj hladnja urla kao turbina i znam sto pricam, kupio sam je novu i nakon nekoliko sati je zavrsio u kutiji i bio zamijenjen prvo sa S1, a potom Zalmanom VF830. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa ja na svojoj gts250 imam ac s1 rev2, na ac je zalman 92mm na 2800 okretaja i to je nekih 80db i uopce mi ne smeta, a mislim da kolega dizel ne bi izdrzao takvu buku 5 min koliko je osjetljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da znam o kojem ventu prica, huci ali nije to vise od 35db nikako. No dovoljno da ljude nazivcira. a ove temperature koje Hrjax spominje....po meni nemoguce osim ako slucajno nema heatpipe verziju tog hladnjaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Banned
|
Ma naravno da su nemoguce kad s temperaturom pisem postove. Mislio sam na idle,ne load. EDIT:Greg,kako je moguce da imamo oboje Palit GTS250 1GB i da ti imas 2 utora za 6pinski konektor,a ja jedan? Zadnje izmijenjeno od: Hrjax. 04.01.2010. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
GTS 250 je dosta glasna, barem je bila glasnije od moje bivše G80 8800GTS. Još jedan problem kaj se zavojnica čuje, al ful tiho, tek ako se baš "traži" taj zvuk. Čini mi se da ću i ja puknut gore neki aftermarket hladnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#326 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dual GPU GTS 250 iz Galaxya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Netrazi SLI plocu, valjda je to nesto kao HD3870x2 tj. dva GPU-a na jednom PCB-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|