|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Hm, sad malo gledam što se sudaca tiče, ovi Olesen i Peder-sen su nam sudili protiv Mađara i nisam ništa loše po nas primjetio. S druge pak strane, par koji je s njima u konkurenciji bio za finale je Din i Dinu koji su nam sudili u utakmici sa Španjolskom. Ne mogu ne spomenut da su Španjolci imali 4 minute isključenja, a mi 16. Pizdio sam na njih tijekom te utakmice. Kakva su vaša zapažanja o sucima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
osobno smatram da se naši trebaju fokusirat prvenstveno na svoju igru....ako pružimo dobru partiju,ni francuzi zajedno sa sucima nam ne mogu ništa......
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
gleda san sve utakmice, i baš zbog toga san reka da su kamere odlične, ne samo zbog jedne utakmice. ![]() No ipak, zadnju utakmicu smo gledali na plazmi od 150cm, tako da su dojmovi malo drugačiji. Neman komentar na debilizam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
- Sretnik -
Datum registracije: Dec 2008
|
Jel se to meni čini ili se francuzi koprcaju na suhom? Ja se iskreno ne sjećam utakmice gdje su suci za nas sudili,svaki f*ckin put su sudili protiv nas,pa čak i na našem prvenstvu u Hrvatskoj idu protiv nas,i onda kao šlag na kraju francuzi se boje (pazi prvaci se bune) da bi za nas mogli suditi,ovo su samo provokacije i gluposti kakvih nema,ako će ikako biti naginjati će na francusku stranu kako god bilo,jer čisto sumnjam da će na našu jer doista nikad to nisu radili niti smo ikad dobili pomoć sudaca (barem ne u ključnim trenucima utakmice),naprijed dečki bolji ste od francuza i pokažite tko je svjetski prvak BEZ pomoći sudaca. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ahhhh.... kako mi mislimo da sudci sude protiv nas, tako i oni misle da sude protiv njih. ima situacija (mozda i previse) gdje je sudeno nesto sto se nije trebalo, ali krivo vide itd (mozda ![]() Dobit ce nasi, ali ce se dobro namucit ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Osim toga, nisam htio napraviti raspravu u odnosu sudaca prema nama (iako nam nikad nijedni nisu pomogli; sjetite se lopovluka u finalima Zagreba i Barcelone), već općenito suđenje. Švabe se bune da su ih pokrali u drugom krugu. Sjećam se da se u prvom krugu piskaralo kako su baš za njih sudili. Nisam gledao pa zato i neću prosuđivat pa i pitam da prokomentira netko tko je gledao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Kakav bi to bio okus pobjede da znamo da su nam sudci pomagali, a nedaj bože da nas izvaraju jer bi mogle stolice letiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra li danas Šprem ili Hrvatin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
nadamo se da ce kauboji danas dobiti.ja novce ,oni zlato. ![]() mislim nije ti bas lako kad ti zvizdi 3 covjeka,a ne 15 000.imamo srce,ponos i inat.budemo vidjeli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Mi ćemo pobijediti, Čupić će dati više od 6 golova, a ja ću strpat soma u džep ![]()
![]() |
![]() |
#328 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
tako im pod prozorom trubili!!! inace tekmu gledam..skuhao sam si caj da se malo smirim..jao..dobra je tekma samo sudenje...isuse boze.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Šprem je zločinac,igra za njih. ![]() |
![]() |
![]() |
|