|
![]() |
#3241 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A ovo za tih par ljudi je updateno i ak su svi mogli nač vremena za jedan mail mogu i oni. Tebe Anđeo skidam sa mail liste i pm-a. Ubuduče šaljem golubove pimonoše sa uputom: evo odnesi Anđelu poruku ![]() - golub pita kaj, gdje, ko a je ne seri nego ga nađi ili ideš u juhicu:clap: EDIT: ovo sa golubom -stalno moram sa kčerkicama gledat Hrabrog Peru: lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 08.03.2006. u 12:15. Razlog: Hrabri Pero |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3242 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3244 | |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
i ja bi isto zaigrao 3 ujutro a nema nikog ![]() andeo samo da ti recem da ima ljudi koji su budni do 3-4 ujutro i zeljni su igre... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
evo bash smo proshlu subotu e.t. i ja doshli gore, i onda se josh par ukljuchilo, sve skupa na s 10 bilo....i masni je doshao, u 4:00h mi igramo. ![]() ![]()
![]() |
#3246 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3247 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3248 |
Moderator
|
spajaj taj kod andjeo, spajaj kod! ![]() kod mene danas puno posla, samo neki p4 630, pokvareni loshi, nevaljati.... ![]() znachi, ako sam se samo spojio u 3 i igrao jedno sat vremena, onda nisam za ustanovu, ili svejedno moram ichi? ![]()
![]() |
#3249 | |
Proud To Be Bakran
|
Citiraj:
![]() pa molim sve ljude koji su voljni bacit par partija od 3 do 4 nek mi se jave : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() O tome se da diskutirati, poznaješ E.T.-a i slažeš se da je za ustanovu a ti još i imaš RL pa onda ne znam, tanka je granica... LOL Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3251 | |
Proud To Be Bakran
|
Citiraj:
pa bio ja za compom ili gledao tv svejedno mi je .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja sam sada se malo naganjao... I modovi su odlični... Iako ja nisam vidio promjene na uniformama amera, iako sam uključio AD, i ponovo se spojio (on je neš poskidao..) Fora je ovo secondary weapon... sada ameri sa lee-enfield + thompson su prilično ubojiti, kao i rusi (mosin + ppsh), kod njemaca nije toliko izraženo jer kod njih mp44 može lako služiti i kao daljinac ![]() I upozorenja za kemp su odlična, kao i kada te izbaci ![]() A i rak se prijeti kroz kružne poruke ![]() Sve u svemu, vrlo zadovoljan, pucamo se večeras... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3254 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Gore ima mapa koje (trenutno na vašu sreću nema) koje se ispituju, modova, client strana koje bolje da nemate i sl. I onda se čudom čudite kako imate lag, kako se pojavi plavi ekran, kako nešto ne radi... Ono što trebate imati sam i objavio. Sada ćeš se moći spojiti samo na auto assign. Nema drugog naoružanja. Ukinuto odmah jer je to bila greška. Nema niti kickanja spectatora (i to je bila greška) i nema pištolja u HTF. To je tako i tako mora biti.
![]() |
![]() |
#3255 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
jos da se omoguci da mozes prenositi MG 42, ko BAG od amera.. Kaj je najbolje, znalo se desavat da Wehrmacht ima kutiju pricrscenu s a starne i korsiti ga u hodu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel bi mogli ovo isprobat? Zombie mod nešto kao lovice ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#3259 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ocete PCE vs *NOB*? ![]() BTW...sta sam ono mislio rec.... i ja bi gledao hrabrog peru ![]() Kad pocnem igrat prvih 20tak sec mi fps bude oko 5-7fps... a kasnije...ovisno o mapi...15-60...ona mapa u rusiji...ne znam joj imena...ima puno zgrada sa strane i jednu u sredini...e na njoj ne mogu igrati jer mi je fps konstatno 5-15fps ... EDIT 2: Citiraj:
![]() |
![]() |
#3260 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
ej ljudi (posebno misterm,rak ... ) PLEASE HELP .... do jučer je bilo sve super, ali od kad ste to nešt prčkali poserveru ne mogu ja vise igrat tamo ... danas sam se spojio i otpočetka i stalno mi baca CONNECTION INTERRUPTED i ne mogu igrati , a skužil sam da mi baca nonstop na ADSL/LAN (a ne na isdn) , tj. \rate mi skace na 25000 umjesto da je na 5000 ![]() dajte plis pomognite jer uopće ne mogu igrati tnx
![]() |
#3261 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Al nas mora bit barem dzuplo više ![]()
![]() |
![]() |
#3262 |
Feldwebel
|
Molim vas da pročitate VRLO VAŽNU obavijest na sticky threadu. Odnosi se na sve koji dolaze na server.
![]() |
#3264 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
M
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3267 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
sad sam zval xPsycha (isto 56k) i kod njega je isti problem. znam da gnjavim , ali dosad je tak sve super islo a sad j*** u zdrav mozak : stoopid
![]() |
![]() |
#3268 |
Feldwebel
|
Ajde probaj sada. Ovo je zadnje što mogu učiniti, ništa mi drugo ne pada na pamet. Zbog vas je i max ping postavljen na 350 da malo više budete unutar dozvoljenog područja.
![]() |
#3269 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3270 |
Moderator
|