|
![]() |
#3181 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3182 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
citaj!!!stara!!! mitzek je ok kaj se tih stvari tice i ostalih!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nema me jedan dan i propustim sra.... Dajte ljudi stavite votanje. Na serveru nema nikoga jer je glupo dok se čeka ekipa da nas dvoje igra CTF. Ovi problemi koje spominjete sa votanjem već sam primjetio i ranije da pojedinci, pogotovo kad gube, žele promjeniti mapu ili tip igre, a igra se već 10 minuta. Takvi neka naprave diskonect i dođu kasnije, a ako će to zloupotrebljavati BAN.
![]() |
#3184 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Uostalom danas sam te držo na nišanu sa mg42 jedno 2sec i ne štedio metke a ti živ ![]() cod2 je nedovršena igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3190 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Za one koji nisu skužili - vote je vračen.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nemože to tako sa voteom. Neko pusi i onda se vota je ne glasam jer sam se ufuro u igru i onda samo mapu promjene. Pa popizdio sam danas. Igramo vec 15min i neka budala zamjeni mapu. AJ BOK ! Koja glupost ![]() Ajde kuzim kad je troje pa se igra CTF pa noramlno da se vota. ali SD i ima nas 8 i igra se 15min i onda neko pozove votanje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Moj je prijedlog da se omoguci vote-anje samo unutar prve minute mape... Ako je to moguce s tehnicke strane izvesti? RAK? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
@Fleks vidio sam to i mislim si ljudi nisu opet pročitali moj post na COD PCE server thredu. Nakon srijede u ponoč toga više neče biti - ili bolje rečeno ako bude ........ sve tamo piše.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3197 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Evo na poluvremenu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3198 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
fini CTF je bio, DM je isto bio ok. Ubili smo konzolu nekoliko puta ![]() Ja sam se bavio uskrsnućima ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Fino sam lijepo pitao dal je tko za nešto drugo osim bezumnog napucavanja (DM), lijepo pokreno vote, 6 je glasalo za da, 2 za ne i bok... To kaj si ti jadnik popizdio, sorry...Svi su tak nabrijani i sve treba bit kak oni hoće...teraj po svom...Ja prije svega...to je mentelitet današnjeg društva. NHF Kad se oslobodiš toga da nije bitno bit prvi, nego se dobro zabavit, vjeruj mi, ljepše ćeš se osjećat kad igraš. I-da, nisam pusio ![]() Ok mi je islo. @ Ren Vidi ćeš kakav će meni dan bit u nedjelju (poslije subote) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3201 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Ljudi, bok.: hello2 : Meni su neki pojedinci rekli da imate svoj vlastiti server u cod2. isto sam cuo da za skromnih 10 kuna mogu igrat mjesec dana na tom serveru. ![]() Zato vi meni dajte lozinku i ja cu dati Sam Fischeru novce nek vam da ako vam je tako lakše. ako je moguće da što prije mi date lozinku da što prije počnem igrati. : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Danas je bilo zabavno, bez previse nadglasavanja, konacno se igralo. Samo nam se spoji neki console za koga nitko nije znao tko je. Ali po rezultatu i vremenu spajanja na mapu logično sam zaključio da je ili atha ili Rak s time da u potonjeg više sumnjam, zbog kempanja, dakako.
![]() |
#3205 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
da li postoji patch za cod 2 ? ili me izbaci iz igre ili mi dode blue screen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Bok, M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Bez iznimke: ime i prezime pce nick i a.k.a. ako igraš pod drugim imenom. Onda idemo dalje. M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
M EDIT: ako dobivaš BSOD - reinst windovza
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 08.03.2006. u 00:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|