|
![]() |
#3182 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Za fastcardtech su prije znali reći da ima lažne specifikacije na nekim proizvodima. Iako je ovo po meni preveliki mobitel. Malo manji od tableta. Sačekajmo da ljudi naruče pa da vidimo što je i kakva su iskustva...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
oni navodno imaju in stock neo n003 advanced kojeg za sad ne drže ni Bang ni Geek ni Panda |
![]() |
![]() |
#3184 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Nemaju... Mozda dodju uskoro ali trenutno nemaju |
![]() |
![]() |
#3185 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3186 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo ja narucio cubot one s banggoda,nisam uspio iskoristit kupon jer kaze za taj mob da je vec na nekoj akciji pa ne moze,ali nek se *ebe. Samo se nadam da mi 4.7 nece biti preveliko,ako bude ide odmah na oglas
#3187 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. to "sniženje" se većinom odnosi samo na najpopularnije modele kako se nebi mogli iskoristiti drugi (veći popust) kuponi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3188 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
narucio haier na bangu 09.10. sa onih 15% - 117.29$ i jucer dosao mail da mi refundaju lovu Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3189 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
5,7 mi je taman na mom thl w7s. Ispod 5" ne bih ni gledao. Kad se naviknes na veliki ekran sve ostalo izgleda jadno
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Mozete mi reci koji kinezijanci sve salju singapurskom. Neda mi se cekati kao ove banggood po tri i cetiri tjedna da dodje... |
![]() |
![]() |
#3192 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3194 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nije samo tebi poništena narudžba. Većini kupaca koji su iskoristili kupon za -15% je poništeno jer navodno kupon nije trebao biti javan i naknadno su shvatili da su se malo zeznuli pa su samo za prvih nekoliko kupaca priznali narudžbu s kuponom. Druga je stvar što je to krajnje neodgovorno od njih i što su trebali složiti da se kupon može iskoristiti samo određeni broj puta, a ne zajebavati ljude naknadnim refundom. |
![]() |
![]() |
#3195 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ikakv kuponi za geekbuying a da rade, i jel šalju singapurskom? Za koliko je inače dolazilo. Mislim uzeti ovaj http://geekbuying.com/item/Cubot-P9-...te-319612.html i ovaj http://geekbuying.com/item/Doogee-DG...te-320604.html |
![]() |
![]() |
#3197 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Kako volim opise na fastcardtechu: "HDC Galaxy Note 3 N9000 Android phone Tech Info HDC Galaxy Note 3 N9000 owns a 5.7inch HD IPS screen with 1280*720 pixel(System shows 1920*1280 pixel) display, and MTK6589 Quad Core 1.2Ghz(System shows Eyxons 5420 Octa Core) processor, 1GB RAM, and 4GB storage(System shows 3GB Ram, 16GB Rom). " Svako malo imaju ovakve smicalice. Prvo stave lažne specke, onda prodaju par stotina komada uvjeravajući ljude da je to REAL DEAL, pa kasnije ubace prave specke kao "njihovi inžinjeri su otkrili ...", lol.
#3201 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Stavit ću vam screenshoot maila da vidite dio odgovora na pitanje za Cubot (ostalo vas ne zanima ![]() ![]() Pametnom dosta. ![]() I jedna usporedna slika Cubota GT99 s Xyz X1 ![]() Iz slike se vidi da su to u biti klonovi ali ipak ako dobro pogledate vide se male sitnarije, npr ima razlike u pinovima gdje idu kartice, šaraf u gornjem desnom kutu, mrežica zvučnika... Ja i dalje stojim iza svojega da je pametnije uzeti Xyz X1, nije zaludu na svakom web shopu skuplji od GT99. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3202 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Necro, ne bi se složio, isti su. Odgovori na pm... Evo, neki su se žalili na smetnje prilikom razgovora na gt99, a isti problem sada kinezi imaju i na x1 http://bbs.xyzshouji.com/thread-17172-1-1.html
#3203 | |
|
Citiraj:
Znam da se ti ne slažeš ![]() Kako onda objašnjavaš onaj mail koji je direktno od proizvođača? I zašto bi oni sami sebi radili jamu i dali Cubotu isti proizvod (koji je btw uspješan i dobro se prodava) da ga prodava po manjoj cijeni od njihove? Nisam dobio nikakav PM...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3204 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel se kome od vas dogada da u razgovoru uhom ubacite mob u airplane mod ili opcenito dospijete u neke postavke? Meni se cesto dogodi i iritantno je dosta, valjda preko notification bara pa gore desno za control center pa tamo airplane mod. Ne znam zasto ekran jednostavno nije ugasen dok je prislonjen na glavu u razgovoru. Ovo mi se na prijasnjim mobitelima nije dogadalo. |
![]() |
![]() |
#3205 | |
|
Citiraj:
Ma to je Cubot GT99 special feature. ![]() Vjerovatno te zeza proximity sensor. Na kojem si romu? Ako si na onom Xyz-a možda ima neke razlike u senzoru pa te to zeza. Probaj skinut kakav proximity sensor calibrator pa provjeri je li što bolje. |
|
![]() |
![]() |
#3206 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo da se i ja javim, za sada nemam nikakvih problema sa Cubot-om gt99. Iako moram priznat da nisam skoro nista "naprednije" radio na njemu (nisam ga ni rootao). nadam se da će tako i ostat. Već gledam šta bi jos uzeo, dolazi Božić bit ce poklona ![]() Recimo 150 dolara max moze mrvicu vise ako se isplati? i koji bi do 100 dolara bio dobar izbor. Vidim da se dosta spominju haieri i lenovo mobiteli, kakva su iskustva s njima? |
![]() |
![]() |
#3208 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Njubara za screen protectore ima pitanje. Naime dosad sam imao drloge od mobitela pa nije bilo ni bitno hoću li ih izgrebati. Međutim sad sam uzeo Cubot GT99 i rado bih ga imao u mint stanju bar još neko vrijeme, jel. Uglavnom uspio sam ogrebati screen protector na poslu(jbg nepažnja) tako da bih trebao kupiti i staviti drugi. Malo sam googleao i vidio na geekbuyingu 10 komada za 14 dolara što mi je malo previše za to. Zanima me ima li negdje povoljnije, ili je netko već nabavljao veću količinu pa bi prodao 2-3 komada? Postoji li možda neki "univerzalni" protectori koji se mogu metnuti(tipa da sam izrežeš)? |
![]() |
![]() |
#3209 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
a ovo s banggooda: http://www.banggood.com/High-Bright-...9-p-82126.html ? |
![]() |
![]() |
#3210 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009