|
![]() |
#3181 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Dobio ključ napokon (bez isprike ili bilo kakvog odgovora od strane enabava.net). I verzija je ruska ofkors, extended edition, i pretpostavljam da to baš i nema veze sa limited edition ili sam u krivu? Uspješno sam prebacio sa ruskog na eng (thx BojanZD), i sad samo da vas nađem sve i ubacim u friends listu... U BC2 topicu je, ako se dobro sjećam, bio popis svih igrača sa PCE, pa bi bilo dobro tako nešto napraviti i ovdje? (ispričavam se ako već ima) Moj je nick btw Hrwoye |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
EA estimates 5 million copies of Battlefield 3 sold, says stability issues solved Procjenjuju da su prodali 5 milijuna primjeraka u prvom tjednu. Nije loše, ali sam očekivao veću brojku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() inače, nisam dobivao nikakav error, sam bi se igra spustila u taskbar i nebi je mogao vratit dok sve ne pogasim preko task managera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jucer igram Caspian Border i tamo kod naplatnih kucica pokusavam ubiti lika kroz onu zicanu ogradu. Na kraju se lik okrene prema meni i deremo jedan po drugom a nitko ne pada jer ni jedan metak ne prolazi kroz ogradu ![]() BTW opet imam problema sa plentanjem i defusanjem, stisnem i drzim E i jednostavno ko da mi brika plent/def. http://www.youtube.com/watch?v=mf-5wc-taBs&hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3188 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja sam se ipak nakraju odlučio na box verziju. Na zavviju još uvijek ima Limited Edition pa jučer naručio. Ne skida mi se 10+ gb nakon svake reinstalacije igre/windowsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Pa ni nemoraš. MOžeš imati instalaciju na disku. A i Origin držiš na nekom drugom disku pa su tamo i fileovi igre. Formatiraš C: i instaliraš Windowse a na D, E, F: ti je igra. Funkcionira kao i Steam nakon reinstalacije.
![]() |
#3190 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Mislio sam na install file, kao Blizzardove igre. To bi bilo puno praktičnije. Digitalni download install filea s kojim možeš što hoćeš. Pržit ga ili stavljati kao backup na stick, prijenosni hard... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
Premium
|
Kupio igru-instalirao -pokrenuo u eyefinityu - framerate je ne moguć za igrat, neznam zašto je tako BC2 radi na visokih 70-90 fpsova. Odustao za sada od tri monitora i probao na jednom no iz nekog razloga fps mi pada svakih 10tak sekundi na 2-3 fps-a dok se igra sasvim ne uspori i moram je ugasit. Grafe nisu clockane, na 60-70 stupnjeva su, driveri su 11.10 friško instalirani, ima tko kakvu ideju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3196 |
Super Moderators
|
![]() |
#3198 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() probat ću kak sad ide. EDIT: pokrenuo sam Caspian Border, 10 min sam bio u igri. prvih 4-5 minuta sve ok, Afterburner pokazuje temperaturu od 60 stupnjeva i obje grafe opterečene na 98-99%, nakon toga odjednom usred igre framerate pada sa 60 fps (sve ultra) na 2-3 fpsa , afretburner kaže da su sada grafe opterečene sa 20-30 posto. nakon toga se sve toliko uspori da moram ugasit igru. Zadnje izmijenjeno od: sodom. 01.11.2011. u 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#3202 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Nadmašio je i one WoW frajere šta svjetlo dana nisu vidjeli... ---- Počeo sam i ja malo sa avionom igrat, samo me živcira što je na onoj mapi Canals ograničenje visine na 200 m ![]() Igram samo conquest, a nisam našao ni na jednoj mapi Thunderbolta, jel ih ima možda na rush modu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3204 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
A-10 imaš u Rushu na svim mapama koje inače imaju avione.
![]() |
![]() |
#3205 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
E sad mi je lakše, meni se ovo milijun puta desilo, uvijek mislio da je do mene! Koji retardirani bugovi, a ovo uopće nije veliki problem, ma neee... U slučaju da je netko pomislio kako igra ipak ima nešto konzolaškog u sebi (naravno da ima), evo i zašto... http://www.computerandvideogames.com...d-development/ Dobro su nas izlagali, ali bitno da se prodalo 5 mil. primjeraka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3207 |
Premium
|
Origin/browser free by razer ![]() "This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play online." ![]() edit; obrisao link da ne bude problema ![]() Zadnje izmijenjeno od: blackened. 01.11.2011. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Code:
GstAudio.AudioQuality 1 GstAudio.CarRadio 0 GstAudio.DialogueVolume 0.700000 GstAudio.MusicVolume 0.700000 GstAudio.SoundSystemSize 51 GstAudio.StereoMode 0 GstAudio.VOLanguage 0 GstAudio.Volume 1.000000 GstAudio.YourSoundSystem 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jedino kada neka igra ne bude port ili pod utjecajem konzola je kada se ta igra nece raditi i za konzole. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|