|
![]() |
#3152 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo i ja uplatio i igram sad s vama tak da znate. Jednostavno nisam mogao čitat ovaj topic bez da se ne pojavim na serveru ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3153 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3154 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Opet izvjesni članovi ne čitaju pravila ( hint FKT ovac je ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ajme što me sinoć nije išlo... odigrao dvije i pobjegao... pucam 4 put i sve falim ![]() nego, zašto su jučer oko 9 pingovi onako divljali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni uvijek divljaju... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ideš preko kabelskog ako se ne varam, i mislim da je baš u tome problem... kabelski je ok dok nema previše korisnika, ali očito je da sada ih ima dosta i onda kvaliteta i response padaju u kvaliteti... Probaj vidjeti ako možeš možda staviti u postavkama da si spojen preko ISDN-a... Zna pomoći, iako sumnjam da ćeš puno dobiti... Ako niš drugo, ne mogu te lako ubiti.. ja sam popizdio kad sam tebe hvatao, pucam, a ti odjednom na drugom kraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3158 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Postavke za ISDN su kod mene stalno. Niti ne pokušavam staviti na DSL. Razlog je jednostavan. Tvorci igre nisu ove naše brzine zamišljali kao cable ili DSL. Mislim da i je pod cable 10 Mb/s, a DSL najmanje 4 Mb/s. Ove naše puževe smatraju nepostojećim. Sve u svemu, čak nam pingovi i dobro izgledaju. Jedini je problem kada se nasade u Frankfurtu. Onda nam ping naraste, ali je tako svima ili dobrom dijelu. Stanje se popravi vrlo brzo pa me to nimalo ne zabrinjava. Ima još jedna stvar koju neki nikako da shvate. Korisnici sa velikim pingom rade lag i drugim korisnicima. Svi pingovi odu k vragu. Nije tu problem niti modem, niti taj "cable". Problem je u tome što neki nikako da shvate da u pozadini ne smije biti downloada. Niti ograničenja ne pomažu za to. No ima jedan mali programčić koji bi mogao pomoći ili metoda više računala. Ovo zadnje je potpuno jasno. Jedan komp skida a na ovom se igra. Igra uzim prednost ispred downloada i to je to. Samo se to mora porihtati na routeru. Druga je metoda nekog programčića koji će to raditi na lokalnom računalu. Dati će veći prioritet igri i to je to. Onaj za koji ja znam (a ne znam kako radi) je iNet Shaper. Probajte to. Možda pomogne. I opet se ne smije pretjerivati sa downloadom.
![]() |
![]() |
#3159 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Tko je uopće votao? Ti? Jer je prvo mali mitz glasao da ga kickaju (njega samog), pa onda ja, (i demokracijom je odlučeno da nas ne kickaju). Mislim zezancija, al neznam tko je votao da tebe kickaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Sad sam na serveru i vidim da uopće više nema opcije vote? Sad domy i ja igramo nadasve uzbudljiv ctf : stoopid |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3161 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3162 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
sankcionirati chu, da. znam i ja tko je voteao. i imam ga na oku ubuduche. od sada samo pratim igru izvana. @sam to se ne zove demokracija. demokracija je kada se vota za izbacivanje nekoga tko je neshto napravio, pa neka narod odluchi. to je demokracija. a kickati nekoga iz gushta, zabave i "osobne zadovoljshtine" nije zabava. takodjer, zabava nije voteati prebacivanje na drugi gametype ili mapu usred mape. i tako stalno. zabava je igranje i uzivanje poshtujuchi neka pravila. a ne pravila koja pojedinci imaju u svojoj glavi.
![]() |
#3165 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovak, kad sam tek "dobio" cable internet, imao sam brzinu 96/64 kb/s. Tad se vrlo dobro sjećam kakav sam ping imao na recimo Bihnet serveru, Logosoft tada mislim nije ni postojao. Ping je bio oko 30-40 non-stop, a sad s brzinom 200/96 na istom serveru imam 150-200. Pokušao sam prije par dana optimizacije, mjenjanje onih "paketića" po sekundi, al ništa nije pomoglo. Vratio image Windowsa kad nije ništa bilo tweakano, ponovo instalirao igru, ping je i dalje užas. Ne znam više šta radit... Modem i instalacija kablova po kući je ista kakva je bila i s dobrim pingom, jedino sam promjenio malo hardwarea. Morat ću zvat Xnet da vidim što se događa. BTW, nikakvog downloada nemam u pozadini, a ne pomaže ni isključivanje firewalla i antivirusa.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja bi ipak da se vrati call vote. Ako ikako može bez opcije za kickanje playera.Ovo ostalo neka ostane. Naime neda mi se igrat stalno jedo te isto, i čekat da se pojavi neko ko može mjenjat gametype ili ga zivkat i gnjavit cijeli dan da promjeni. Ima masa servera samo za jednu vrstu gametype-a. Slažem se sa athom da je iritantno kad se usred partije vota-a za drugu mapu . Ja uvijek prije voetanja pitam jel može nešta drugo ali ih masa samo pukne pa prođe-prođe ne-ne. Dakle glavni i odgovorni može neki kompromis?
![]() |
#3167 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Testiranje kompromisnih rješenja u tijeku. Za sada će morati ovako, a sve se može zahvaliti neodgovornim pojedincima. Na žalost, svi ispaštaju zbog manjine, no to nije moja greška. Znam da nismo u vojsci ali mislim da sam izabrao manje od 2 zla. Dadeš ljudima slobodu, onda je zloupotrebljavaju.
![]() |
#3169 |
Headbangig Grunf!
|
4 dana mi je trebalo da završim SP, dojam? Zaraznost: Jako velika Težina: Prelagana, na regular! Dužina: Očaj! Puno prekratka, samo 10 sceniarija 3 rusi 4 britanci 3 ameri je premalo s time da nema ni bitke za berlin, niti bitka kod kurska nema uopće invazije na italiju, nema rata u norveškoj itd. AI: kod vlastitih jedinica nekada kriminalna, tako da se zna desit da ti se tvoj vojnik stane pred snajper ili pred karabin. Oružja: OK realna koliko je to moguće, snajperi, dobri osim Kar98 koji ima otiku za zatvor.. Sad sma bio na serveru i jasno nema nikoga. Zarazna igrica, realnost je OK,AI tvojih jedinica nekad zna bit očajan, ( nasere mi s eispred snajpera ili ispred karabina a taman sam nanišanio švabu), Optika od kar98 je za zatvor.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3173 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Nego danas sam malo igro Uo RifleO na bihnetu, pa to je nesto prestrasno, nemres mrdnut a da te neko ne skine, a tek kolko precizan moras bit da nekog streses
![]() |
![]() |
#3174 |
Headbangig Grunf!
|
prijedlog za nove mape, malo kopajući po netu našao sma još par mapa koej bi mogle biti zabavne, u SP su zabavane i zahtjevne. http://callofduty.filefront.com/file...p_Pack_1;56488 pa eto nek familija SImpson odluči ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3175 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Notice: "Game experience may change during the online play" ![]() ![]() E ova mapa je zakon ![]() http://screenshots.filesnetwork.com/...2/56488_12.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Važna obavijest u COD2 PCE server topicu. M
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3178 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Igra općenito vrlo dobra dajem joj 4 AI-moji su debili,igra je totalno skriptirana i to me dost smeta moraš doć točno tam i tam i onda tek počinje tenk doletavat.... Grafika-zakon,težina prelagana,konzolitis... P:S igro sam to i kod frendice na playki 2 malo nivoi su drukčiji(neznam dal svi igral sam pol čuke)
![]() |
#3179 |
JDM
|
Ljudi sam da znate ja bum jos manje igral. Stara mi sere da se samo igram. To mi ide nakurac i nemogu joj objasnit. Samo uleti i pocne se derat ''SAMO PUCAS PO CIJELE DANE''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imam srece sta mi je soba na 2 katu pa se mami neda ic gore...... al imam kompromise dok je ok u skoli ok je i cod!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|